Şimdi Ara

Basın ekspres yolunda feci kaza!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece basın ekspres yolundan çevre yoluna çıkacaktım trafik kilitlenmisti biraz ilerledikten sonra kazayı gördüm 5-6 araba pert olmustur kesin benim görebildiklerim isin kötü yanı kaza olmus ve kaza olduğuna dair uyarıcı levha yola konulmasına rağmen hızla gelen ticari taksinin ambulansa ve oradaki polise çarpması sonucu 1 polis ve 1 sağlık çalısanı hayatını kaybetmis.Kazanın detayları:

Basın Ekspres yolunda feci kaza
    Basın ekspres yolunda meydana gelen kazaya müdahale eden polis ve sağlık ekiplerinin de içinde bulunduğu gruba taksi çarptı. Yol savaş alanına dönerken kazada 1 polis ile 1 sağlık görevlisi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.

Küçükçekmece'de aynı yerde 2 farklı trafik kazası meydana geldi. Kazada 1 polis öldü, 5 kişi yaralandı.

Gece saat 00.30 sıralarında Basın ekspres Yolu Havalimanı istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, hususi bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu yaşanan trafik kazasına müdahale eden polis ve sağlık ekiplerine, arkadan gelen seyir halindeki bir ticari taksi çarptı.

Arka arkaya meydana gelen iki farklı trafik kazasında ilk belirlemelere göre çok sayıda yaralı olduğu belirtildi. Kazada olay yerinde bulunan ambulans şoförü Samet V. (22), polis memuru Çağrı D., ve kazaya karışan araçlardaki Fatih K. (38), Emirhan K, Onur Ç. ile adı henüz belirlenemeyen 1 kişi yaralandı.

Yaralılar çevre hastanelere kaldırılırken, Basınekspres Yolu'nun Havalimanı yönü uzun süre trafik tek şeritten sağlandı. Kazaya karışan araçların çekici ile yoldan kaldırılmasının ardından trafik tekrar normale döndü. Polisin kaza ile ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.