Şimdi Ara

Başımız Sağolsun (Alex745alejandro/Ali Can Abimiz Vefat Etti) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
30.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "ayağaaamın altına alıp çiğneyeeverecem şimdi haa"

allah rahmet eylesin. şivesiyle beni güldüren bir abimizdi.
  • Hala inanamıyorum. Bi video çekip "Şaka yaptım ben ölür müyüm la gardaş" demesini bekliyorum. Keşke söylenti olsaydı. Yaşamayı hak edenler gidiyor, hak etmeyenler kazık çakıyor bu dünyaya. Rahat uyu abi.
  • napsak ki arkadaş sen söyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok samimi bir üslubu vardı Alican abinin. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

• Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Çok güzel iz bıraktı, onun gibi insan o kadar azaldı ki..

• kaptan341 K kullanıcısına yanıt
    Çaresinden ziyade nedenleri çok önemli dostum. Sigara ve genetik sebepleri açıklamış zaten arkadaşlar. Bunların dışında kolesterol(dolayısıyla beslenme tarzı) ve stres çok önemli. Genelde belirti hissetmeden doktora gitmeyen bir toplum olduğumuz için tıkalı damarların da ancak krizden sonra farkına varıyoruz. 40 yaş sonrası mutlaka düzenli kontrol şart. Ayrıca ne yazık ki eko, ekg ve kalp paneli testleriyle teşhis çok zor. Anjiyo en etkili teşhis yöntemi bu noktada ama belirti filan olmayınca çoğu doktor eko, ekg bakıp eve yollayabiliyor. Ailesinde kalple ilgili öyküsü olan veya sigara kullanan, bir de 40 yaş üstü olanlara önerim mutlaka anjiyo.

• Mekanı cennet olsun
    Bu videolar ölünce hatıra kalacak derdi rahmetli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raunk -- 5 Kasım 2017; 19:21:33 >
  • Vadesi gelmiş yapacak bir şey yok. Ama güzel insandı. Yaşı da fazla yoktu ama elden ne gelir. Ne mutlu ona bu kadar seveni , sayanı var. Kimi insan gibi arkasından sövülenlerden olmadı. Baksanıza ne kadar da dua alıyor.
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bu seneki türkiye gelisindeki son özlem giderisi olmuş içten anadolunun orjinal insanı kelimeler ile ifade edilmiyor toprağı bol olsun şahsımı güldüren gidişi ile duygulandiran insan 😢

• yapma yaaa çok üzüldüm valla mekanı cennet olsun abimm

• Bmw icin arastirma yaparken youtubede karsima cikmistin Alican abi. Kendisi guzel fikri guzel bir insandin.Arkandan seni tanimayan ama bukadar seven insanlar biraktigin icin bu hayatta iz birakan bir insan oldun. Mekanin cennet olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    ağlattın
  • Olume LIKE atmis birsuru sozde insanlar ...
  • Mekanı cennet olsun insallah.Gopuk uçurtmacı kamyon delisi dostumun.

Çekicileri anlatırken gözlerinin içi parlardı.Çocuğunun doğduğu günü anlattifi video ile tanışıp abonesi olmuştum.

Iyiler çabuk gider.Birçok 90 yaşindakindan daha çok şey görüp dolu dolu yaşayıp gitti buna emin oldugum icin uzuntum biraz hafifliyor.

• Altınelbiseli adam şimdide Alican abi olmadı hiç olmadı ...

• Allah rahmet eylesin , yeni izledim , gerçekten çok samimi birisiymiş :(
  • ne güzel sohbetleri vardı. başımız saolsun.
  • Heyyy hidi Ali abim Hey hâlâ öldüğüne inanamiyorum cok üzülüyorum. 3 senedir takipcisiydim. Bu dunyadan Ali abimde geldi geçti. Canım abim Kabrin nur Mekanın cennet olsun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.