Şimdi Ara

BAŞIMIN DERDİ W32/Sality.AT :::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2sefer değil 3 sefer formatladım gitmedi gitmedi gitmedi.Bende hem c hem de d var meğer c yi yükledikten sonra d ye girer girmez kapıyormuşum şifayı.Olacak değil birtakım insanlar neden böyle boş işlerle uğraşır anlamak çok zor.Enfecte olan pc mi şimdi avira ile temizlemeye uğraşıyorum ama bakalım ne kadarını halledecek.Hiçbir zaman antivirüs programlarının tam olarak işe yaradığını birtakım zararlı yazılımlardan koruduğuna yada bulaşmış olan bir virüsü temizlediğine inanmayanlardanım ama hade bakalım hayırlısı..

• antivir çok başarılı bir virüs programı ama sality temizleme konusunda başarısız dosya şeklini bozuyor temizlerken bu konuda karspersky SalityKiller diye küçük bir programcık var sadece bu virüs için yazılmış onla temizle ben defalarca arkadaşlarımın bilgisayarından temizledim bu virüsü bu bela için tek ve kesin çözüm bu .
    http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279889 buradan indirebilirsin
  • Evet gerçekten de çok başarılı bir antivirüs programıymış avira dediğin gibi bazı dosyaları bozsa da hiçbir virüs kalmadı tümünü temizledi.Senin verdiğin linkteki antivirüs ü de download ettiim onu da denedim o da bulamadı test ettim onayladım avira ve kasperskey mükemmel 10 üzerinden 5 yıldız :..
  • ilk benim verdiğimi kullansaydın bazı dosyalarında bozulmazdı tabi önemli olan temizlensmesi geçmiş olsun .
  • dr.web sitesinden live cd oluştur sistemi bunula açıp bir tarama yap belki uzun sürebilir ama bu işten kurtulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

antivir çok başarılı bir virüs programı ama sality temizleme konusunda başarısız dosya şeklini bozuyor temizlerken bu konuda karspersky SalityKiller diye küçük bir programcık var sadece bu virüs için yazılmış onla temizle ben defalarca arkadaşlarımın bilgisayarından temizledim bu virüsü bu bela için tek ve kesin çözüm bu .
    http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279889 buradan indirebilirsin

ama kanka şunu denedim mesela D yi yada flash belleği taramıyor exe yi çalıştırdığım zaman sadece C yi tarıyor oysa ben de D de var hatta flash belleği takıp onu da tarattırmak isterim bunu nasıl halledebilirim ..?

• banada bulaşmıştı sality.aa virüsü önceden.tüm exe programlarımı bozmuştu.bütün programlarımın ismini alıp yeniden yüklemek zorunda kamlıştım.

onun için yedekteki programlarımın hepsini iso cd si halinde d de saklıyorum.

wincdemu kullanarak sanal cd ye takıyorum.

temiz güvenli bir yol exe ler için..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win32:Malware-gen virüsü var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaş yok bööle bişii her yere ama her yere bulaşmış anlamıyorum bu nedir böyle şimdi avira yükledim ama her pc açışımda birşeyler buluyor sanki kendisini yeniliyor.D de de var sanırım oraya da bulaşmış ne zaman d yapsam uyarı alıyorum birileri bundan zevk mi alıyor.
    Bu arada sanırım sistem bu şekilde işliyor C yi formatlıyorum tüm sevdiğim vede daha evvel yüklediğim herhangi birşeyi haliyle D ye atıyorum C temiz bir şekilde kuruluyor fakaaaat gel gelelim D ye girdiğim anda virüs aktif oluyor hemen C ye de bulaşıyor,sıkıntım şudur ki bende bir harici disk var 1 tb lik ona tüm ailevi resim videolarımı felan atmıştım ona da bulaşıp bulaşmadığını bilmiyorum ama inanın 1 kere takmak zorunda kaldım ve içinde abuk sabuk exeler felan belirmiş resimlerim felan bir giderse o zaman kalkıp oynarım işte

• http://www.box.com/s/5cn3nbq8br2sovaplg1t
    http://www.box.com/s/guyceijge52bcusyx2ka

Yukarda sality temizleyici dosyalar verdim.

önce c ye bir format at.
    işletim sistemini kur.
    asla d ye bilgisayarımdan girme..
    başlat çalıştır a D: yaz enterla öyle gir.
    sality temizleme dosyalarıyla temizle.
    avg nin rmsality programcığıyla hepsini temizlersin.
    daha sonra başlat çalıştır dan D:
    yaparak D ye git.
    Araçlar -klasör seçeneklerinden
    +gizli dosyaları göster ve
    +korunan işletim sistemi dosyalarını göster deki tık ı kaldır
    tamam de.

d nin içinde "system volume information ve recycler klasörleri hariç tüm gizli exe bat inf vbs dosyalarını sil.

+ayrıca bu virüs senin yedekte sakladığın tüm exelere bulaşmıştır.
    yedek programlarına ve driverlarına bile.
    bu programların isimlerini bi kenara kaydet ve driverlarının da isim ve versiyonlarını.

Tamamını sil driver ve programlarının D: de ki tüm yedeklerini. tekrar sıfırdan indir...

Panda antirootkit ile tarat bilgisayarını rootkit te virüs olma ihtimaline karşı.

ben bu şekilde kurtardım sality den...

nod32 kurdum. ..+autorun virus remover beraberce sistemi korudular .hem usb hemde internetten gelen virüslere karşı.o gün bugün virüs bulaşmadı bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z123456 -- 29 Kasım 2011; 17:19:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.