Şimdi Ara

Başımdan Geçen Kötü Olayın Ardından Melek Gibi Girdi Hayatıma...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün sevgilimi (eski) çok uygunsuz bir biçimde yakalamıştım önceki konumuda bilenler biler bilmeyenler için bişi yapamam.Herneyse zaten eski sevgilimden o kareleri görsemde görmesemde ben kendim ayrılacaktım yani isaber oldu.Çünki aklımda başka biri vardı.2 aydır nasıl söylesemde ayrılsam derken üstüne geldi bu olay.Normalde kızlarla muhabbetim çok iyidir ama bu seferki kız bir acayip galiba harbi harbi aşık oldum.Kız benden kesin hoşlanıyor zaten 1-2 arkadaşım söylemişti ilk başta sevgilim var diye fazla iplemedim sonra bende bir ara baktım harbiden dedikleri gibi bakıyor ve dedikleri kadar güzel bir kız.Sonra bende ona bakmaya başladım falan kesişiyoruz.Sevgilimden ayrılmam iyi oldu diye düşünüyorum bu sayede gerçek aşkımı buldum.Gerçekten ben kızın gözünden simasından anlarım harbiden sevecek bir kızmı ilişkin yürürmü diye YOĞUN istek gelirse resmini atarım.Gelişmeleride burdan vereceğim...

• Yoğun olarak ss istiyoruz,bir de sevgiline kızıyorsun ama senin de kafa başka yerdeymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

Yoğun olarak ss istiyoruz,bir de sevgiline kızıyorsun ama senin de kafa başka yerdeymiş.

En azından gidip başkasıyla yatmadım .Duruma göre ss gelicek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirLeben Autos

quote:

Yoğun olarak ss istiyoruz,bir de sevgiline kızıyorsun ama senin de kafa başka yerdeymiş.

İkisi aynı şey demiyorum zaten,olmayacak bir işe girmişsiniz yani.Bu arada ss gelsin de artık millet ona göre yorum yapsın.
  • SS isterük
  • SS isteği yoğun olacak.
  • quote:

quote:

quote:

İkisi aynı şey demiyorum zaten,olmayacak bir işe girmişsiniz yani.Bu arada ss gelsin de artık millet ona göre yorum yapsın.

İçinde iyi niyetli insanlar bulunsada bi o kadarda pis niyetli insanlar olduğu için biraz tereddütlüyüm.Zaten öyle bir pislik yaprlarsa Anında Ana,Bacı,kayarım....20 Dk. ss Gelir KOnu Başlığında belirtirim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SS
  • Ss istemiyorum kardesim . Milletin ss sini izni olmadan koyamazsin yasal suc bile islemis olursun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Başımdan Geçen Kötü Olayın Ardından Melek Gibi Girdi Hayatıma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offret -- 2 Mart 2013; 22:25:00 >
  • ss falan atma bu abazanlara

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Ss istemiyorum kardesim . Milletin ss sini izni olmadan koyamazsin yasal suc bile islemis olursun .

Aşkım için her cezaya razıyım.
  • lafa bak sevgilisinin resmini paylaşıyor. bu sevgilinde aldatsa şaşırmam. pek paylaşımcısın
  • Kızın SS'i gelene kadar sizler için dev hizmetim:

• ss gelsin merak ettim yengemizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

lafa bak sevgilisinin resmini paylaşıyor. bu sevgilinde aldatsa şaşırmam. pek paylaşımcısın

Demi haklıısn zaten tereddütüm vardı içimde keşke yazmasam diye.
  • Yaş kaç ve ssye bakıyım

• quote:

quote:

Ss istemiyorum kardesim . Milletin ss sini izni olmadan koyamazsin yasal suc bile islemis olursun .

senden adam olmaz
  • yoğun ss istekleri devam etmekte ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

quote:

senden adam olmaz

Yok bu seferki farklı,Vallahi bak,çevremden insanlarda söyledi bunu ben iplemedim baya bir süre sonra fark ettim ben de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.