Şimdi Ara

Basima gelen ilginc olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun dhde konu acarken bir reklam cikti. Sonra ekrana baktim ki greenpeace reklami. Ne yahu bu diyerek reklama tikladim. Tiklayinca cevreyle alakali bi seyler cikti. Sonra ben bunu evdeki arkadasima sordum o da cevre reklami dediBende bime gitmek icin evden disari ciktim ve evin orada a101 katalogu gordum. Katalogda nokia lumia indirime girmis ve alayim dedim. A101 e gittim. Kasiyerden telefonu istedim ellerinde kalmadigini, merkez subeye gitmemi soyledi. Merkez subeye dogru yola ciktim.Mrekez subeye gitmek icin belediye dolmusuna bindim. Otobuste yanima bizim liseden kalma hocam oturdu. Ooo osurakli parfumum nasilsin yavrum dedi. Ben de iyiyim hocam Allaha şükür dedim. Hoca da nereye boyle evladim dedi. Bende Salllayarak Piknige dedim ama normLde nokia lumia alacaktim.Somra emekli olan hocamda gelmek istedi. bende ne yapacagimi sasirip markete gittim. Hoca da geldi. Mangal komuru almak icin merkez subeye geldim. Orada da mangal komurunun kalmadigini evin oradaki subeye gitmemi istediler. Ben de sinirlenerek Oradan cimtim. Ciktiktan sonra hocanin evinin buraya yakin oldugunu hatirladim ve hocanin evine gittik. Hoca oruc degildi ve su icti bol bol. Iftara da 2 saat vardi canim cekmisti. Hoca arabasini calistirip beni bime goturdu. Orada mangal komurunu alirken derin bir cukur vardi ve hocayla icine dustuk. Baktik burasi kanalizasyon cukuru.Bagiriyoruz bagiriyoruz kimse duymuyor. Benim de aklima dhye konu acmak geldi. Telefon cekmiyor kimseyi arayamiyorum dedim ve dhye konu actim linki:https//www.forum.donanimhaber. postid15. 8378298772.com.tr idi. Oradanda kimse yardima gelmeyince kanalizasyonda mahsur kaldik. 2 saaat bekledikten sonra bizi cikardilar ve hastaneye goturduler. Orada bize cok iyi baktilar ve 300 tl para istediler. Bizde kuzu kuzu verdik ve hocayla selamlasip gittim.Yolda Dh ofisini gordum ve danismaya mesut cevik buradami diye sordum Olmadigini ogrenince eve gidip yikandim.Sonra tabletten clash of clans oynamaya basladim.

Iste buda boyle bir animdir siz siz olun kalanizasyona dusmeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyun yeni bir csb numunesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.