Şimdi Ara

Başıma çok garip şeyler geldi [ Cin ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler uyuyordum uyandım bilincim yerindeydi ve yataktan kalkamıyordum nasıl anlatıcamı bilmiyorum kiler tarzı küçük odada uyumuştum ilk defa msiafir olduğu için karşıdaki siyah beyaz gömlekleri hırlayan köpeklere dönüştüler resmen bakın gerçekten böyle anlatınca çok komik geliyor ama korkudan orada ağladım çünkü bilincim yerindeydi ve hareket edemiyordum ve garip varlıkları gördüm işte o an 30 sn boyunca bu sürdü , tabi bunlar olurken isim sayıklıyordum ve aniden hareket etmeye başladım ve bi anda gördüklerim normal hallerine döndüler baya korkmuştum ve rüya olmadına eminim musallat vs. bi durum olabilir mi ?

csb olmadığına yemin ederim

• Karabasan aga bu.Bana her hafta oluyor alıştım artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • banada oluyor fakat bu çok farklıydı o yüzden sorma gereksinimi duydum
  • aah ah ulan ben bikeresinde evde oturuyordum yalnız başıma kola içiyordum bilgisayar oynuyordum.O zamanlar telekinezi chi enerjisi falan filan bayaa araştırma yapmıştım sabahlara kadar bunlara bakıyordum.Kola şişesi bitmişti boş şişeyi koymuştum masama tuvalete gitmiştim ve odaya hiç hava girmiyordu girmesi mümkün değildi.Ev boş olduğu için tuvaletin kapısı açıktı doğal olarak sonra bir ses duydum.Şişe yere düşmüştü.Tabi önce panikledim işimi yarıda kesip kapıya doğru gittim giderken koridordan odama baktım hiçbir şey yoktu arkamdan beni yakalıyacakmış gibi hissediyordum ve tam o anda kapıyı açıp çıktım.Merdivenlerde biraz oturdum kendime geldiğimde daldım içeriye şişeyi yerden kaldırdım ve o gün bu gündür çözemedim.Şimdi şişenin bir köşesi içeri kaçmıştır ben tuvaletteyken geri çıkmıştır bu şişeyi sarsmıştır ve yere düşmüştür diyebilirsiniz ama şişeyi yeni bitirdiğim için dibinde öyle birşey olması mümkün değil zaten.Şişenin ortasında son yudumları içip havayı çekmiş olduğum için bir içe eğilim olmuş da olamaz çünkü şişeyi bıraktığımda zaten gitmiş olması gerekir ha gitmediyse bile kısa süre içerisinde gitmesi gerekir aksi takdirde benim başıma gelenden daha uzun sürede düzelmesi gerekir.

Yani neden olduğunu hala bilmiyorum anlatmaya başlamışken bir olay daha anlatayım ben salonda Paranormal Aktivite'yi izlemiştim sonra odama gitmiş karanlıktı.Işığın düğmesini açıp direk içeriye adım attım ama lamba patladı ben içerdeydim aceleyle içeriye gittim çok fena korkmuştum.O gün salonda uyudum zaten.

• Abi gusül alıyon mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne meraklısınız metafiziksel olaylara

edit: sanrıdır o. Git doktora bir kontrol etsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01F00DCFE -- 9 Temmuz 2015; 11:16:22 >
  • bana hafta da en az 2-3 kere karabasan-uyku felci denilen şey oluyor. alıştım artık, bir zararı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma bir fikir geldi..:D
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banlanacak Olan Adam

aah ah ulan ben bikeresinde evde oturuyordum yalnız başıma kola içiyordum bilgisayar oynuyordum.O zamanlar telekinezi chi enerjisi falan filan bayaa araştırma yapmıştım sabahlara kadar bunlara bakıyordum.Kola şişesi bitmişti boş şişeyi koymuştum masama tuvalete gitmiştim ve odaya hiç hava girmiyordu girmesi mümkün değildi.Ev boş olduğu için tuvaletin kapısı açıktı doğal olarak sonra bir ses duydum.Şişe yere düşmüştü.Tabi önce panikledim işimi yarıda kesip kapıya doğru gittim giderken koridordan odama baktım hiçbir şey yoktu arkamdan beni yakalıyacakmış gibi hissediyordum ve tam o anda kapıyı açıp çıktım.Merdivenlerde biraz oturdum kendime geldiğimde daldım içeriye şişeyi yerden kaldırdım ve o gün bu gündür çözemedim.Şimdi şişenin bir köşesi içeri kaçmıştır ben tuvaletteyken geri çıkmıştır bu şişeyi sarsmıştır ve yere düşmüştür diyebilirsiniz ama şişeyi yeni bitirdiğim için dibinde öyle birşey olması mümkün değil zaten.Şişenin ortasında son yudumları içip havayı çekmiş olduğum için bir içe eğilim olmuş da olamaz çünkü şişeyi bıraktığımda zaten gitmiş olması gerekir ha gitmediyse bile kısa süre içerisinde gitmesi gerekir aksi takdirde benim başıma gelenden daha uzun sürede düzelmesi gerekir.

Yani neden olduğunu hala bilmiyorum anlatmaya başlamışken bir olay daha anlatayım ben salonda Paranormal Aktivite'yi izlemiştim sonra odama gitmiş karanlıktı.Işığın düğmesini açıp direk içeriye adım attım ama lamba patladı ben içerdeydim aceleyle içeriye gittim çok fena korkmuştum.O gün salonda uyudum zaten.

Hocam o ampul patlaması 2-3 kere geldi başıma, kendi odama girerken.bi de şöyle bi olay olmuştu 4-5 sene önce falan; evin uzun koridorundaki ampul yanmıyodu iki haftadır, herkes de degistirmeye üşeniyodu.bi gece kalktım ben 2-3 gibi, suyumu içtim mutfakta, mutfagın ışıgını kapatıp çıktım.ev tamamen karanlıktı, tam koridorun ortasındayken bozuk olan ışık açıldı bi anda, hayatımda öyle korkmamıştım

•  Başıma çok garip şeyler geldi [ Cin ]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.