Şimdi Ara

Başım ağrıyor yardımınız gerek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başım şu an ağrıyor. Sabah kulaklık bozulmuştu onu tamir ettikten sonra başım ağrımaya başladı. Başta aldırış etmedim. Sonra ağrı iyice arttı. Terlemek için biraz yattım. 10 dakika sonra yemeğe gittim. Yemekte cereyana maruz kaldım. Sanki biri başıma her saniye balyozla vuruyor gibiydi. Çok yavaş yiyebildim. Sonra yatağa geçtim. Birkaç saat yorganın altında terlemeye çalıştım ama pek olmadı. Yinede biraz terlemiştim ama başım hala ağrıyor ne yapmalıyım? Neler önerirsiniz? Yardım et DH!

• banyo + apranax fort
  • Ilık bir duş al, kendine gelirsin biraz.
  • Ya bir aralar çok ağrı kesici almıştım. Bu ağrı kesicilerden çok içince vücut alışıp buna bağımlı hale geliyor. Bu yüzden uzun bir zamandır ağrı kesici içmemeye çalışıyorum. Ufak tefek başım ağrıdığında kendimi sıkıyorum. Banyo yapabilirim. Teşekkürler.
  • Şakaklarını ov veya ovdur.
  • Şakaklarımı ovdum şimdi iyi geldi. Birazdan banyoya gireceğim. Üstüne bitki karışımı hazırlatacağım. Çok teşekkürler hepinize.
  • Geçmiş olsun hocam baş ağrısı çok kötüdür bencede duş almanız iyi gelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun hocam. Sizi seviyorum DH!
  • Parmağına iğne falan batır beyin ona odaklanacağından baş ağrın geçmiş olacak
  •  Başım ağrıyor yardımınız gerek!

KARDEŞİM ŞU kırmızıya aldığım yeri sık iyice ordan bişey geçiyo acıyacak tam acıdığı zaman iyice sık geçer
    birde şakaklarına masaj çek
    ayrıca birazda soğuk algınlığı varsa theraflu at içinde 650 mg parasetamo lvar paroldan etkili
    ama fazla ağrı yoksa parol at 500mg parasetamol var
  • Şimdi daha iyi hissediyorum. Çok sağolun arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacroIceTR
    Şimdi daha iyi hissediyorum. Çok sağolun arkadaşlar.

O el resminde gordugun yeri sık hormon salgilaniyor agrin geciyor
  • Baş ağrısına en iyi çözümlerden biri de herhangi bir bez parçasıyla kafanı bir kez sarıp düğümü sıkı yapıp 8 9 saat beklemektir.Ben çok faydasını gördüm öneririm.
  • Bir insan başı ağrıdığında ağrı kesici içmeyi niye akıl edemesin ki?
  • Şu ilaç önerenleri boğazlamak istiyorum. Ilaç lan o ilaç. Anladın mı?
    Başın ağrıyorsa neden terlemeye çalışıyorsun anlamadım. Ilık bir duşa gir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.