Şimdi Ara

Baseus dahili kablosu olan iddialı bir powerbank duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Baseus dahili kablosu olan iddialı bir powerbank duyurdu
    Son dönemde dahili kablosu olanların yanında askılık niyetine Tip-C kablosu sunan powerbank modellerinin sayısı giderek artıyor. Baseus yeni ürününde tüketiciye bu iki avantajı da bir arada sunmaya karar vermiş.

Baseus EnerGeek GR11 özellikleri ve fiyatı

Baseus EnerGeek GR11 şarj istasyonu firmanın mobil enerji çözümleri arasındaki en iyi modellerden birisi haline geldi. 5 adet otomotiv sektörü seviyesinde lityum-ion hücre toplamda 25000mAh kapasiteye ulaşıyor ve 90Wh enerji sağlayabiliyor.

Ayrıca Bkz.Baseus dahili kablosu olan kablosuz şarj istasyonu duyurdu

Bir adet dahili USB Tip-C kablosu olan cihazda bir adet askılık olarak kullanılabilen Tip-C kablosu da kutu içerisinde yer alıyor. 1 adet USB Tip-A port ve 2 adet Tip-C port ile toplamda 4 port 200W seviyesine kadar çıkış verebiliyor. Tek bir porttan 140W, iki adet porttan 100W+100W ya da 140W+22.5W almak mümkün.

USB PD 3.1, PPS, UFCS, QC 3.0 gibi pek çok şarj standardına uyumlu olan cihaz 3 katmanlı soğutma sistemi, yapay zekâ kontrolü, aleve dayanıklı V0 kasa materyali gibi çözümlerle güvenlik en üst düzeyde sağlanıyor. Cihazın kendisi de 140W adaptör ile hızlı şarj olabilirken dahili ekranda verileri takip etmek mümkün. Baseus EnerGeek GR11 şarj istasyonu 62$ fiyat etiketine sahip ancak Çin dışında bu fiyat biraz daha yükselecek.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2026/02/04/baseus-200w-25000mah-power-bank-launched-specs-price/

• 2020 yılında deprem çantası için 30000mah baseus powerbank almıştım. Uzun süre kullanmadığım için şişme yapmıştı. 2025 yılında Garantisi bitmesine rağmen yurtdışı firmasına mail atmıştım şiştiğine dair resimler de göndermiştim. Firma özür diledi bana en güncel modelini yollamıştı. Baseus firması kaliteli gerçekten

• AtiMX4 A kullanıcısına yanıt

Hiç kulanmasanız bile batarya sağlığı için 3 ayda bir defa doldur boşalt yapılması tavsie ediliyor bilginize tüm şarjlı cihazlar için geçerlidir laptop telefon powerbank taşınabilir bluetooth hoparlor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 5 Şubat 2026; 15:28:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black Logitech G105 Logıtech Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER Creative Sound Blaster Z
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.