Arkadaşlar 18 yaş 185 boy 85 kilo. göbek ve basen var.göbek abartılı değil aslında ama basenler çok belli oluyor.Eritmek için ne yapmalıyım sizce ??
kalk şunun başından...
quote:
Orijinalden alıntı: Smokin That Weed
kalk şunun başından...
kalktım.. sonra...
Bende de benzer problem vardı.Basenler büyük,göbek+göğüsler de.Bu yıl üni'ye başladım.Günde yürüdüğüm yolun haddi hesabı yok,her gün 5 kat merdiven inip çıkıyorum.Sonuç,kilo alımı yok,verimi az var.Basenlerde gözle görülür küçülme.Tavsiyem,hazır yazda geliyor,güzel bir spor ayakkabı al(converse vb demiyorum,yürüyüş için,spor için),her sabah en azından 35-40 dk yürü.Ben havalar ısınınca başlayacağım mesela.Zamanla zaten hamlılığı atarsın üstünden,koşmaya başlarsın.
vur duvara
en iyisi bisiklet hiç sıkılmassın
Bisiklet önermi arkadaş yararlı olur hemde dediği gibi zevklidir.Zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın.Otobüsle vs. gidip geliyorsan 2-3 durak erken inip yürüyebilirsin.En yakın bakkala değil biraz daha uzağına gidebilirsin.Kısaca yürümelisin.Merdiven çıkmakta epey etkili olur.
bisiklet işe yarar ama asıl işe yarıyacak şey body salonlarında bununan örümcek denen alet,gerçek adını bilmiyorum ama 1-2 ayda fark edilir oranda gelişme kaydedersin
quote:
Orijinalden alıntı: magicool
bisiklet işe yarar ama asıl işe yarıyacak şey body salonlarında bununan örümcek denen alet,gerçek adını bilmiyorum ama 1-2 ayda fark edilir oranda gelişme kaydedersin
+1 bende mekik öneririm arkadaşım.Ancak şu aptal saptal aletlerle değil.düz sıkıştır ayakları biyere yarım yada tam mekik yap.hem göbek hemde basenlerde sıkışmayı garantilerim
okula gidip gelirken hep yürüyorum.Her gün 20 dk gidiş geliş 40 dk yol yürüyorum.Ara sıra evde egzersiz yapıyorum.Eve girmek için 3. kata merdiven çıkıyorum.Ama bunun dışında pek ahareketim yok.Hafta içi dışarı çıkmıyorum.hafta sonu dersaneye giderken otobüste genelde ayakta giderm.Yaz gelincede ufak tefek mekik şınav felan yapmaya çalışacağım.sağolun öneriler için.
a{ font-weight: normal; }
kodunu kullanabilirsin.
yürüyerek bisikletle fln gitmez onlar. Hatta kas yaparsın bacaklar fln daha da kalınlaşabilir. Böyle bölgesel birşeyse liposuctionla kurtulabilirsin belki
quote:
Orijinalden alıntı: Xenom
yürüyerek bisikletle fln gitmez onlar. Hatta kas yaparsın bacaklar fln daha da kalınlaşabilir. Böyle bölgesel birşeyse liposuctionla kurtulabilirsin belki
yaz yağa oranla daha az yer kaplar(hacim-görünü olarak)dolayısıyla tamamen kasa çevirirse kayda deger bir incelme kaydeder,zaten bacaklardaki yagın oranına gore örümcek,bisiklet ve yürüyüş ile yapılacak orta zorluktaki bir çalışmayla 2-3 ayda butun bacagı kasa çevirebilir
yukardada dediğim gibi kesinlikle bisiklet öneriyorum yanında bide arkadaşın oldumu tmmdır. 2.5 ay hergün düzenli olarak bisiklet kullandım her istediğimide yedim uygun ölçüde tabiki,yaklaşık 12 kilo verdim inanılmaz rahatladım görünüm olarakda şekle girdi vücudum baldırlar falan futbolcu baldırı gibi oldu:),ama o 2.5 aydan sonra 1 kez bile bisiklete binmedim spor yapmadım şu an eski halime döndüm en kısa zmanda bisiklet alıp başlıcam sana da tavsiye ediyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme