Arkadaslar sıkıldıkca pk atabilceğim bir char dizmeyi düşünüyorum.Kronos ve ionia hariç hangi serverı önerirsiniz base düşünüyordum ama ordada cok az kişi oluyor adam bulamıyorum.Diziceğim char bp olacak.İtemleri su sekilde olacak:
Hell Breaker +8
Full plate pauldron +8 (str) Full Plate pad +8 (str) Paper +9 gloves (str) Paper +9 shoes (str) Chitin +6 dd veya Full plate helmet +8 (str)
İron Set +0
Roc ve Rol +0
Dual warrior earning +1,0
Takıları daha sonra yavas yavas + lamayı planlıyorum suanda alt serverlarda bu charı yapabiliyorum.Bana hangi serverı önerirsiniz ? Base kalabalık olan bir server olursa daha iyi olur.Ardream'da vurucak adam gibi skili olmuyor bp'in.
Bu İtemler ile Base Yapabilirsin Server Olarak = Carnac-East Olabilir Ronark Olabilir Base si Gelirmis Serverlar Bunlar
carnac mı ronark mı bana kesin bir server lazım hangisi cok doluysa oraya gideyim.Gelişmiş derkende kac kişi oluyor mesala ortalama?
Carnacdada Ronarkdada Bayagı Royal Clan Var Base Clanlar Xigenonda Öyle Ama Eski Server Diye Gitmezsin Sanırım Oraya
benim için eski yeni yok artık.Yeniden ne hayır gördükte eskiye gitmeyelim.+10 cs'li adam ioniada dolanıyorsa xigenonda oynarım orda dolansın bari.Amacım sıkıldıkca pk atmak zaten.Bu yüzden server arıyorum base'i cok dolu olan.Xigenon daha iyiyse oraya giderim.En kalabalıgı lazım bana.
Oyundan uzağım şu aralar ama olympia olabilir aslında
Ronark basede human orc toplam 4 clanın kolluk yanıor sanırım ve ronarkın ilk 5 orclarında sıralamdaki ilk 2 clan base clan nonstopfive ve lion onlarıda pandora takip edior
quote:
Orijinalden alıntı: RIHTIM98
Xigenon Tavsiye Ediyor Herkes
X'e geliyorsan human ol.
Senin açından bakılınca eski serverlar'da oynanılmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
quote:
X'e geliyorsan human ol.
Evet human ol
Humanlarda pk atan bi tek bizim clan var.
Chaos zamanı falan 1 party vs 4 party oluyor. Genelde iyi np kasıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Can`
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
quote:
X'e geliyorsan human ol.
Evet human ol
Humanlarda pk atan bi tek bizim clan var.
Chaos zamanı falan 1 party vs 4 party oluyor. Genelde iyi np kasıyoruz.
Human Çar Alcam Zaten
bence akaraya gel derim akarada basede +9lu adam sayısı 3-4 tür en fazla
akarada okadar cok +9lu adam yok anlayacagın
+7 chitin set , +7 raptor ile 69 warriorumda günde 3-4k np kasıyordumki bende seninki kadar item bile yoktu
playlerler filanda cok 7/24 pkdan zevk alacagın tek yer diye düşünüyorum basede