Şimdi Ara

Başbilen stilini kuruyorum (dövüş sanatı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 ana kata çakra falan ne derseniz ondan oluşuyor
    Saldırıların adı yok anime değiliz sonuçta
    Ama 2-3 ad sallarım öhöm

Adamanent
    Hız
    Yeniden yönlendirme
    Esneklik
    Amacı ne ?
    Yoldayken 3-4 keko suri falan sıkıştırırsa kullanmak için

Adament (fiber lif)
    ana savunma ve saldırı parçamız kasları sıkarak şekilli şukullu şeyler yapmanıza yarıyor

Aniden kasları sıkarak taş gibi olmak darbeyi geçersiz kılmak

Kök kıran:Darbeleri elleri 180° döndürerek vurup rakibin vücut içindeki damarlarını patlatmak

Pilot:Kalp atışını göğüs karın kaslarıyla ayarlayıp gücünüzü arttırmak veya sakinliği sağlamak gibi nefes alış verme teknikleri kullanmak
    Aynı anda hem ağız hem burnunuzdan nefes alıp yutkunun şişen göğüsünüzdeki havayı bütün güçle boşaltıp yumruk atın etkiyi hissedin

Zıpkın:Parmak kaslarını sıkarak rakibin yumuşak dokularını delmek ve aynı zamanda hız katamdan yaylanma haraketini kolunuzla yaparak öne fırlatmak (ustalık ister omzunuz çıkabilir)

Orak darbesi: aha favorim zıplayıp 180 derece alana dönen bir tekme savurmak rakipleri süpürmek veya topukla yapıp anında yere yığmak için kullanıyoruz

Hız (rüzgardan şimşeğe)
    Ana konumuz aniden yaylanmış gibi fırlamak,anideden karşı atak yapmak veya bıçak darbelerinden kaçmak

Yaylanma:Ana haraketimiz aniden yaylanma kuvveti ile fırlamak için tendonlarınızı sıkıp fırlayın

Hortum:tek ayak bileğinizle 360° dönmek için dönüş etksiyle kendinizi döndürün durmak için diğer ayağınızı basın

Oto:zihninizi duraklatın ve reflekslerinizi açın pilot nefesi ile kullanarak en üst seviye refleksler elde edin

Yeniden yönlendirme (doğa)
    Bu kata darbeleri boşa çıkarıp şahsı kilitlemek veya dengesini bozmak için kullanılabilir

Ulu söğüt :bu garip haraket minimum eforla çok iş çıkarır düşmanın attığı yumruğu bilrğinden hafif tutun kendinize çekin sonra hortum kullanarak 180° dönün kafasını arkadan tutup bütün gücünüzle yüz üstü yere vurun
    (Uyarı ölümcül hasar verir)

Bağ: rakibin elini yumruğunuzla yönlendirip ayak dizine güçlü bir darbe vurun bozulan dengesindem sonra üzerinde herhangi bir yıkıcı darbe kullanın

Akan fırtına:aha çok şekilli teknik işte rakibin direkt olarak omzununu tutun arkasına geçip boğazını ensesini tutun ve sonra diseğinizle boynunu kitleyin artık rakip fırtınalı denizin içindeki bot gibi sizin kontrolünüze ait olacaktır

Esneklik (su)
    Amaç belli darbeyi vücuda yaymak beklenmedik açılardan vurmak

Durgun su : yerdeyken bütün vücudunuzu gevşetin ve üzerinize inen darbeleri her yerinize yayın obezin tekiyseniz ekstra basittir

Taşkın: rakip sizi arkanızdan tutyorsa vücudunuzu iyice genişletin salın sonra tuttuğu boşluktan geçin mesela eliyle bileğinizdeyse bileğinizi işaretler başparmağı arasından kaydırın

Artçı dalga:kolunuzu serbest bırakın rahatlayın bir kırbaç gibi sallayın ve rakibinize tüm gücünüzle vurun

Evet kısa ve öz bu sanata öğrenci kabul etmiyorum birde 2-3 ekstra teknik var
    Zihin katası

İlüzyon:elinizi rakibin yüzüne itin alkış çarpın ve boynuna yumruk vurun
    (Ölümcül hasar)
    Odak:karanlıktayken gözlerinizi kapatın ve bugün yaptığınız herşeyi aklınzdan onlarca defa geçirin öğrenmenize katkı sağlar
    Lucid:lucid rüya görmek için zihninize baskı yapın ve saat 3-4 gibi uyanın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• @hamza hocam body kasıyorsanız gelin gücünüzü katlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 1 Mart 2022; 17:40:35 >
  • Forumun Bıçkın Delikanlısı Başbilen
    Vurdumu oturtur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başbilen kullanıcısına yanıt
    Knk beni herkes tokatliyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Bunu uygulayın hocam başbilen stili

• Sağol hocam

ne yaptınız hocam ya özledim sizi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • torrc kullanıcısına yanıt
    Yaşadım hocsm

sen çok yaşa hocam

Uzun bir ömür amacım yok hocam zevkli bir yaşam önemli

yaşamdan nasıl zevk alıyorsun hocam?

Her inaan gibi para harcayarak spor yaparak birşeyler öğrenerek +18 işlerle falan

Linklere gelmem hocam

la iplogger vs yok merak etme

• Qp

vay harbiden temkinlisin var mı başka önlemlerin

• bu adamın hayal gücüne bayılıyorum  

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    ? Başka önerim yok adamın biri bana göstermişti partilere üye olduğun an bilgiler ellere geçiyor veya sigorta yaptırdığın an
    Bazı seçimlerde oy veren bütün herkesin bilgilerinin bulunduğu disketlerden bazıları 3.şahısların elinde ve tc.ni girdiği anda yaptığın her haltı bulabiliyor bilgisayarın hacklenirse ve kimlik fotokopim varsa üstüne şirket açabiliyorlar ağ bağlantılarını genelde filipinlere bağlıyorlar ve her ok oraya dönüyor asla yerleri tespit edilemiyor birden fazla kimlikleri var vs daha çok için dm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.