|
Günümüzde çocukların sadece bilgiye ulaşması değil, aynı zamanda bu bilgiyi yaratıcı şekilde kullanabilmesi en önemli eğitim hedeflerinden biridir. RoboKids, bu vizyonla yola çıkarak çocuklara hem modern hem de klasik eğitim yaklaşımlarını bir araya getiren özel bir öğrenme deneyimi sunuyor. Lego Spike setleriyle STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) odaklı öğrenmeyi desteklerken, Montessori pedagojisiyle de çocuğun bireysel gelişim hızına saygı duyan bir eğitim ortamı oluşturuyor. Lego Spike: Teknolojiyi Keşfetmenin Eğlenceli Yolu Lego Spike, çocukların kodlama, robotik ve mühendislik becerilerini geliştirmek için tasarlanmış en güncel Lego Education setlerinden biridir. Renkli Lego parçaları, motorlar, sensörler ve kolayca anlaşılabilen yazılım arayüzü sayesinde çocuklar kendi robotlarını tasarlayıp programlayabilir. RoboKids olarak biz, Lego Spike’ı yalnızca bir oyuncak olarak değil; problem çözme, yaratıcılık ve analitik düşünme becerilerini geliştiren güçlü bir eğitim aracı olarak görüyoruz. Detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan sitemizi ziyaret edebilirsiniz; |
Bildirim

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı