Şimdi Ara

Başbakanın kullandığı program ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilenleriniz vardır başbakanın iphonunda bı özellik var sadece iphonundaki kayıtlı numaralar başbakanı arayabiliyor yabancı numaralar arayamiyor bu işlemin aynısını bende yapmak istiyorum böyle bisey mümkün mü yoksa direk fabrikadan o şekildemi çıkıyor özel üretim mı yapılıyor ???

• onun iphone u fabrika çıkışlı olarak o şekilde özel üretim yani
  • başbakanın telefonundaki özelliği nerden biliyorsunuz?
  • iblacklist programı ile yapabilirsin eklediğin numaralar harici mesaj arama vs. görmezsin telefonda demek istediğin buysa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ralp88
    iblacklist programı ile yapabilirsin eklediğin numaralar harici mesaj arama vs. görmezsin telefonda demek istediğin buysa

Evet tam olarak bu sadece bnm istediğim kisiler beni arasın istiyorum o program hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz nasıl aktif hale getirebilirim ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis
    başbakanın telefonundaki özelliği nerden biliyorsunuz?

Araştırın öğrenirsiniz zor bisey değil
  • telefonun jailbreak li ise programı cydia üzerinden yükleyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

telefonun jailbreak li ise programı cydia üzerinden yükleyebilirsin.

Simdi hatirladim Daha önce yüklemiştim ama bnm bildigim kadarıyla bu program numaraları engellemek içindi yani istemediğimiz noları engelliyorduk sadece ??
  • whitelist seçeneğide var oraya eklediğin numaralar engelli olmuyor geri kalan numaralar engelli oluyor diye biliyorum.programa şifrede koyabiliyorsun şifreyi yanlış yazarsan senin ayarların görünmüyor sevgilisi olanlar ve engellenen numaraları göstermek istemeyenler için iyi bir seçenek
  • quote:

whitelist seçeneğide var oraya eklediğin numaralar engelli olmuyor geri kalan numaralar engelli oluyor diye biliyorum.programa şifrede koyabiliyorsun şifreyi yanlış yazarsan senin ayarların görünmüyor sevgilisi olanlar ve engellenen numaraları göstermek istemeyenler için iyi bir seçenek

Telefonu kapatmakdan veya sürekli hat değiştirmekden kurtulacağım sanırım :) en kısa sürede bu programı deneyeceğim çok sagol başka bilgisi olan varmi bu konuda ???
  • Yeni bir bilgi ogrenmis olduk. Tesekkurler
  • quote:

whitelist seçeneğide var oraya eklediğin numaralar engelli olmuyor geri kalan numaralar engelli oluyor diye biliyorum.programa şifrede koyabiliyorsun şifreyi yanlış yazarsan senin ayarların görünmüyor sevgilisi olanlar ve engellenen numaraları göstermek istemeyenler için iyi bir seçenek

Bu güzel bişeye benziyormuş akşam hemen bi yükliyelim bilgi için sağol...
  • şimdi ayarları inceledim.Whitelist'e örneğin rehberinizi eklerseniz, rehberinizde kayıtlı olmayan numaradan gelen arama yada mesajlar (hangilerini aktif edeceğiniz size kalmış) engellenmiş oluyor.Bunları daha sonra görmek isterseniz View History'den görebilirsiniz
  • Basbakanin telindeki programi nereden biliyorsunuz, hic sanmiyorum ozel imalat bir cihaz oldugunu, guvenlik acisindan da sakincali zaten, ne yani Apple a basbakan icin ozel tel yap diyip bunada guvenecekler mi? Sebekeden numaralari sinirlayabilirsin, zaten onun kimbilir kac telefonu, kac numarasi vardir. Yada iblacklist kullaniyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 2 Temmuz 2011; 17:53:02 >
  • iBlackList bende arada bir Safe Mod a girmeye sebep oluyor hangi programla çakıştığını bir türlü çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

iBlackList bende arada bir Safe Mod a girmeye sebep oluyor hangi programla çakıştığını bir türlü çözemedim

Aynen öyle bende yükledim telefonu kitliyordu açtığım gibi baktım olacağı yok hemen kaldırdım...
  • Büyük firmaların önemli insanlar için ürettiği telefonlar :) Paran varsa ver para al :D Neden bu kadar kasıyosun içledin anlayamıyorum :D
    quote:

Orijinalden alıntı: some_one

Basbakanin telindeki programi nereden biliyorsunuz, hic sanmiyorum ozel imalat bir cihaz oldugunu, guvenlik acisindan da sakincali zaten, ne yani Apple a basbakan icin ozel tel yap diyip bunada guvenecekler mi? Sebekeden numaralari sinirlayabilirsin, zaten onun kimbilir kac telefonu, kac numarasi vardir. Yada iblacklist kullaniyordur.
  • burası baya bir çapkın kaynıyor sanırım :))))
  • Mesajları da engelliyor güzelce, ne uyarı veriyor ne de gelen kutusunda gözüküyor mesajlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

onun iphone u fabrika çıkışlı olarak o şekilde özel üretim yani

Fabrika çıkışlı olması bana çokta mantıklı gelmiyor düşünsene TC Başbakanının kullanacağı iphone özel yollanıyor ne malum içinde başka bir casus program olmayacağı ? Hatırlarsanız ATA uçağı yollandığında mit kaç gün uçağı didik didik incelemişti,herhangi bir istihbarati casusluk söz konusu mu diye. Düşünsene ben bile find my iphone kodumu babamlara verdim nolur nolmaz nerde olduğumu takip etmek isterseniz bakarsınız diye,Bizzat başbakana yollanan bir telefonun söz konusu olacagını sanmıyorum o yuzden,bu guvenlık zaafiyeti yaratır. Böyle bir uygulama fabrika çıkış ayarlı geliyorsa kaynağıda görmek bilmek isterim ? aselsanın cillop gibi kriptolu telleri varken ne gerek var böle şeylere..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.