Şimdi Ara

Başakşehir / Aykosan Sanayi sitesi PTT Müdürlügüne nasıl giderim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ZIYAGÖKALP MAH. BEDRETTIN DALAN BULVARI CD. AYKOSAN SANAYI SITESI SK. NO: 1 / 1

PTT Posta dagıtım merkeziymiş burası.

Anadolu yakasından gelecegim ? en basit ulaşim yöntemi hangi hat üzerinden oluyor arkadaşlar ?
    buranın önünden yanından hangi iett veya metrobüs hatları geçiyor / geçiyor mu ?

• yanılmıyorsam iett 78b hattı oradan geçiyor olmalı. iett internet sitesinden hat güzergahına bakıp emin olarak bu hattı kullanın derim. 78b ye ulaşabilmek için metrobusle yenibosnaya kadar gelip yenibosnada otobüs duraklarından 78b ye aktarma yapmanız gerekir. kolay gelsin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Maps'ten yol tarifi alabilirsin
  • Başakşehir otobüslerine binip Deposite AVM önünde inersiniz, oradan biraz yürümeniz gerekir.
  • 34G Sögütlüçeşme - Avcılar metrobüsüne binersem yenibosna'da inmem gerekiyor.
    ordanda @netcii arkadaşımızın dedigi gibi 78B başakşeir - yenibosnaya binersem ulaşmiş oluyorum

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Orijinalden alıntı: boxor

bugün oraya gidecektim lanet olsun gittim ama çok saçma bır yerde. orası bir kere istanbul bile değil yahu verdıgınız bılgıler ıcın tesekkkur edeırm ısıme cok yaradı
  • hocam ben kadıköyden gittim oraya..

Öncelikle Metrobüse bineceksiniz - yenibosnada ineceksiniz.

Yenibosnada indikten sonra hemen alt geçitin altında bej rengi minibüsler var onlara biniyorsunuz .

Zaten binmeden önce sorun, aykosan sanayii ptt'Ye gideceğim geçer mi felan diyin onlar evet derlerse binin.

2.40tl ücreti veriyorsunuz ve mutlaka oturun derim 50 dakikaya yakın gitme süresi va 34km uzaklıkta çünkü :)

şöför sizi göbekte pttye 1km mesafede göbekte bırakacaktır. Bıraktığı yerin sağ tarafından yine bej rengi minibüsler var. Yukarı doğru rampa çıkıyor. Bu rampayı çıkın yaklaşık 500m sonra bir düzlüğe kavuşacaksınız. Sonra o düzlükten yine sağa - sola sapmadan rampa aşşağı inin yaklaşık 500m felan.

Zaten sol tarafınızda sıra sıra dizilmiş bankaları göreceksiniz. 500m sonra sağ tarafınızda beyaz ptt binasını göreceksiniz.

Sağdan içeri girdiğinizde ilk sağdan demir parmaklıklı kapıdan içeri giderseniz gümrük bölümü orasıdır.

Yok ilk sağdan girmezseniz 50m yürüyüp ilerideki kapıdan girerseniz orası normal aykosan ptt yurtiçi kargodur onlar sizinle ilgilenmezler

Geri dönerken , minibüsten inmeden önce şöföre nereden geri gelmek için bineceğiniz sormayı unutmayınız.

• Aykosan Ptt İçin nasıl gideceksiniz inceleme içinde anlattım arkadaşlar ==>

http://forum.donanimhaber.com/m_82343326/f_//tm.htm#82343326
  • istanbul gümrük , avpim , ukim , upim , ptt paket servis ----> yol tarifi ----> telefon numaraları
    gezgin motorcu......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.