Şimdi Ara

Barzanin kanalı: Türkiye'ye bağlanalım ve Türkiye'yi Süper Güç Yapalım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
3.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bizi süper güç yapacaklarmış Neyle süper güç olacağız; topu topu 50 yılı kalmış petrolle mi, Kuzey Irak'ın müthiş bilgin(!), son derece ilim irfan sahibi, okumuş, alim halkıyla mı, Kuzey Irak'ın müthiş teknolojik birikimiyle mi, olağanüstü askeri gücü ile mi, 164632197 yıllık devlet geleneğiyle mi? Gölge etmeyin başka ihsan istemez.

    Net söylüyorum, eğer böyle bir saçmalık yapılırsa Türkiye cidden bölünür bu sefer. Çok uzun sürmez. Bunun yapılması en hafif tabirle cahillik en ağırıyla da vatan hainliğidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 21 Ekim 2017; 13:31:44 >
  • istemezük
  • Süper güç Hatta ABD'ye kafa tutarız, pardon kafa atarız diyecektim. Olabilecek en büyük şey ticarî iş birliği olur başka da bir şey olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 21 Ekim 2017; 14:46:15 >
  • BOP projesinin bir ara ayağıdır bu Kuzey Irağı bağımsız yapma oyunları ve başarısız olunacağının tahmin edilmesi ve üstüne çok gidilmemesi bunun üzerine Türkiyeye toprak petrol vaad edip kuzey ırağı türkiyeye kattırıp daha sonra Türkiyeyi eyalet sistemine geçirip doğu ve kuzey ırağı tek bir eyalet ( kürdistan eyaleti) haline getirip daha sonrasında ise amerikan yalakası bir hükümet sayesinde bu eyaleti bağımsızlığa götürmektir amaç bu yüzden yallah arabistana diyoruz
  • Bağlandıktan bir kaç sene sonra , çoğu Batı illerine göçer ... Kurdukları şehir derneklerinde " Vollahi burada insanlık yoktir . Kobani coğ gözel ." diye konuşurlar .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ula ben bunları var ya şu anda suriyedeki PYD'den çok daha güçlü ve neredeyse bi devlet kadar oturmuş ve organize olmuş zannediyordum . 2 günde ABD'nin dağıttığı bir ülkenin 7 yıllık bir geçmişi olan ordusuna teslim oldular ve ordu nereye yürürse topuklayıp kaçıyorlar . Tüüüüh , püüüüh seni(barzani ve tayfası) gözünde büyüten bizim politikacılara !
    Ben bunların elinde her türlü silah var zannnediyordum . Hatta uçaklarının olduğundan bile şüpheliydim . Pkk artık Barzaniyi yer demedi demeyin .
  • İste o zaman birileri postallar altinda ezilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.