Şimdi Ara

Bartınlılar konuya bekleniyor.[Tatil Planı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar beyler.Bartının adı çok duyulmadığı halde çok güzel bir şehir olduğunu duydum.Bu yaz eğer planlayabilirsem orayı gezmek istiyorum.Bartınlı arkadaşlara sorularım var.Hotel fiyatları nasıldır? Gezecek fazla yer var mı ? Plajları nasıl,yüzülebilir mi ?Öğrenci için takılacak güzel mekanlar var mı ? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r10semih -- 14 Nisan 2014; 0:00:15 >

• çok büyük bi yer değil, otelelr hakkında bilgim yok, saatlik tekne turları falan var, sahil kesimi kafe dolu, plaj var yine sahilde büyük ihtimal yüzülüyordur, öğrenci nüfusu çok değil. fakat turist alan bir yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

çok büyük bi yer değil, otelelr hakkında bilgim yok, saatlik tekne turları falan var, sahil kesimi kafe dolu, plaj var yine sahilde büyük ihtimal yüzülüyordur, öğrenci nüfusu çok değil. fakat turist alan bir yer

Eyvallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r10semih

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

çok büyük bi yer değil, otelelr hakkında bilgim yok, saatlik tekne turları falan var, sahil kesimi kafe dolu, plaj var yine sahilde büyük ihtimal yüzülüyordur, öğrenci nüfusu çok değil. fakat turist alan bir yer

Eyvallah.

ha ben bu yazdıklarımı amasra için yazdım, bartını bilmiyorum
  • inkumu güzel diyorlar ama hiç gitmedim bu yaz gidebilirim. türkali muslu göbü tarafları da iyiymiş. Zonguldaktayım.
  • İyi geceler. Geçen yaz amasradaydım çok güzel bir yer gitmeni tavsiye ederim, 5 günlük bi yer kiraladım günlüğü 80 lira yemek vs. sorun olmadı zaten kendimiz pişirdik. Deniz Bursanın denizine oranla gayet temiz geldi bana memnun kaldım, umarım iyi vakit geçirirsiniz.
  • inkumu'nda plaj var.amasra 6binlik küçük bir ilçe.görülmeye değer ama günlerce vakit geçirelecek bir yer değil.merkezde hiçbir şey yok zaten gezilip görülme anlamında.biraz abartılıyor bartın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.