Galatasaray'ın idmanında Lucas Neill ile girdiği ikili mücadele sonrası sakatlanan Milan Baros hastaneye kaldırıldı.
SON DAKİKA... Ligde son 3 maçını kazanarak çıkışa geçen Galatasaray yine nazara geldi!..
Sarı-Kırmızılı takımın sabah antrenmanında Milan Baros sağ ayak bileğinden sakatlandı ve çalışmayı yarıda bırakıp, arkadaşlarının omuzunda sağlık odasına götürüldü.
Lucas Neill ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan Baros daha sonra hastaneye götürülürken, golcü oyuncunun durumu öğleden sonra yapılacak kontrolden sonra belli olacak.
Ancak gelen haberler, Çek yıldızın pazar günü oynanacak İstanbul Belediyespor maçında oynamasının çok zor olduğu yönünde.
Galatasaray'da mevkisinde alternatifsiz olan Milan Baros'un sakatlığı teknik direktör Frank Rijkaard ve yardımcısı Neskeens'te de büyük şok yarattı. İki tecrübeli teknik adam endişe içinde Milan Baros'un tedavisini izlerken, sağlık kurulundan gelecek rapor bekleniyor.
Bilindiği gibi sarı kırmızılı takımın diğer golcüsü Mehmet Batdal'da sakatlığı yüzünden haftalardır forma giyemiyor. Baros'un pazar gününe kadar iyileşmemesi durumunda teknik direktör Frank Rijkaard'ın, Kewell'ı forvet oynatması bekleniyor.
22 Eylül 2010 Çarşamba - 12:06 DHA
Mıçtık
barosun tek sevmedigim yönü bu iste
su sakatlıklar olmasa 2 senedir yarım oynuyoruz
Of
Forvette ayhan oynar artık
Böyle bişey olacağını herkes biliyordu. Şimdi yine forvetsiz günlere döndük. Çok akıllı yöneticilerimiz var. O batdalın oynadığı hiç bir dakikayı izlemem ben.
Tümüyle transfer komitesinin suçu. Böyle olacağını, Baros'un sakatlanırsa takımın santforsuz kalacağını neredeyse tüm transfer dönemi boyunca söyledik. Sadece ben değil hemen herkes bunu söyledi. Bir tek bizim yöneticiler duruma uyanmadı hemde geçen seneden durumun ciddiyetini görmelerine rağmen.
Baroşda müzmin sakat oldu.
Kewell oynar artık forvette.
Niang gol kralı olur artık bu sene
quote:
Orijinalden alıntı: John Dillinger
Dur bakalım sırada Bobo var.
Galatasarayda kesin cenabet biri var sürekli tesislerde duran
quote:
Orijinalden alıntı: Yoshimitsux
quote:
Orijinalden alıntı: John Dillinger
Dur bakalım sırada Bobo var.
Valla boboyu tanıyoruz yetenekli oyuncu ama istikrarını bir türlü koruyamıyo ama tabi o'da favorilerden
Bulent Timurlenk
quote:
Orijinalden alıntı: Noix~
Bulent Timurlenk
Bu medyanın bize kastı var yemin ederim. Kanser oldum bu terbiyesiz (aslında terbiyesiz yerine küfür etmek isterdim) medya yüzünden. Yeter lan düşün yakamızdan.
bu medya çok şeref yoksunu.
İBB maçında Baros da Ufuk da oynayabilecekmiş
Kaynak:ligtv
quote:
Orijinalden alıntı: Kerasuslu
Galatasarayda kesin cenabet biri var sürekli tesislerde duran
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme