Şimdi Ara

Baroni TAM GAZ DEVAM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 44 dk yokları oynadı be. takım adam oyuna girince yerinde sayıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

44 dk yokları oynadı be. takım adam oyuna girince yerinde sayıyor...

gol attıya goklere cıkarırlar dıger konularda da alex daglar ataslara vurdu dıyenler var
  • 2. yarı hiç bir olumlu işi yoktu. umarım m.topal iyileşir hemen...
  • aykut hocayı o kurtardı
  • 1 gol attı diye göklere çıkarmayın şu adamı ya yemin ediyorum şu herif gol attı gram sevinmedim.

girdiğinden beri stoperler arasından aldı yana attı ya da alexe verdi başka bişey yaptığı yok arkadaşın zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Téquila

gol attıya goklere cıkarırlar dıger konularda da alex daglar ataslara vurdu dıyenler var

Sorma hocam özellikle birkaç arkadaş Alex konusunda iyice sıvadılar artık.Adamın ne yapmasını bekliyorlar anlamıyorum halâ.Adam orta sahaya kadar gelip top aldı mı aldı,çoğu isabetli güzel paslar attı mı attı,pozisyonlarımızın çoğu onun açtığı ortalar sayesinde,onun getirdiği toplar sayesinde oldu mu oldu.Zayıf ayağıyla, direğin dibinden dışarı bi şut attı diye dağa taşa vurmuş oluyor.Ve bu kişilerin yaşlarını da çok merak ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün 3-4 kere baroniyi defansta gördüm.Topu alıp ileriye doğru çıktı oyunu defanstan başlatma çabasındaydı aykut hoca iyi tembihlemiş.Ancak bugün sahada silikti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.