Şimdi Ara

Barney Stinson Sevenler Birliği (185 kişi olduk!!!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
711
Cevap
10
Favori
52.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
-1 oy
Sayfa: önceki 123456...16...36
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LiesOfFear

80 yaşında adam kılıgına giriyor barney kız arıyor iddaya girdi arkadaşlarıyla

karşısındaki kız soruyor

-how old are you?
    -83
    -you??
    -31
    -oowww masadan fınn

O Bölümüde kestim o sahneyide uploadlıyorum şu anda
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • Ekle beni de

yeni videolarda eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 23 Haziran 2009; 16:58:20 >
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • Bir bölümünde bir tane bebek çorabı felan vardı çıkıp şarkı sölemişti çoraba bakarak fena kopmuştum

Orjinalden alıntı: soultrex

Bir bölümünde bir tane bebek çorabı felan vardı çıkıp şarkı sölemişti çoraba bakarak fena kopmuştum

Ted'in kız kardeşine söylediği yıl başı şarkılarını yüklemeyi düşünüyorum. Şimdi yolda 81 yaş Gelecekten geldim, var.

• _____________________________
  • 81 yaşındayım ''gelecekten geldim''

eklendi.

Bu arada 5. Sezon ne zaman başlıyacak bir bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 23 Haziran 2009; 17:26:02 >
  • daha açıklanmadı

Orjinalden alıntı: Am l Evil?

quote:

Orjinalden alıntı: soultrex

Bir bölümünde bir tane bebek çorabı felan vardı çıkıp şarkı sölemişti çoraba bakarak fena kopmuştum

Ted'in kız kardeşine söylediği yıl başı şarkılarını yüklemeyi düşünüyorum. Şimdi yolda 81 yaş Gelecekten geldim, var.

ted'in kiz kardesine yazdigi siirlerin videosunu atabilirsen bomba olur

• ya sanırım o 2. sezondaydı ben 1ve 2 yi netten izlemiştim 3 ve 4. sezon var pc'mde ama youtube'de Barney Stinson Cristhmas Song yazarsan çıkıyor.
  • Eklendi

• benide ekle dostum. adamım ya...

Legen...., legen...., wait for it... daryyy LEGENDARYYY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-orn -- 19 Nisan 2010; 22:46:58 >
    Intel Core 2 Duo E4600 2.40 GHz | Gigabyte GA945GCM-SL2 | Kingston 2GB DDR2 667MHz (5-5-5-15) | Palit GF8600GTS 256 Mb(DDR3) | Thermaltake TR2-420w | writemaster DVD-RW | AOPEN ES55 Kasa |Segate 160GB SATA2
  • beni de yaz

1.Kankalar hayat kadınlarından önce gelir. Kız arakadaşlar gelir ve gider ama kankalarınız her zaman yanınızdadır. Bu kural ihlal edildiği takdirde testesteron takımına karşı işlenmiş en büyük günah olarak anılacaktır.

2. Asla son birayı içme.

3. Asla kedi sahibi olma.

4. Eğer büyük bir spor karşılaşmasına 2 biletin varsa öncelikli olarak diğer bileti vereceğin kişi...

a. En iyi arkadaşların (Yakınlık derecelerine göre değişir)
    b. Daha önce tanıştığın birileri
    c. İş arkadaşların
    d. Postacı
    e. Kuryeci adam
    f. Nasa
    g. John Kerry

...z. Kız arkadaşın

5. Doğumgünleri ve yılbaşlarında erkek arkadaşlarına vereceğin en güzel hediye bira olmalı.

6. Arkadaşlarınla bir bara veya gece klübüne gittiğinde hayatında en az birkez onlara içki ısmarlaman şart.

7. Şu yarışmalarda karşı tarafa hiç acınmaz ve merhamet gösterilmez. Sokak hokeyi, bilek güreşi, boks ve zıplama...

8. Paranın olduğu her oyunda hile serbesttir.

9. Asla vücut geliştirme anılarınızı diğer arkadaşlarınıza anlatmayın.

10. Erkek erkeğe çıkılan bir gecede asla kız arkadaşınızdan gelen aramalara cevap vermeyin. Eğer kız arkadaşınız ölmüyor yada yanan bir arabanın içinde değilse tabii. Bu durumlarda da çabucak telefonu kapamaya bakın.

11. Asla yatağını başka bir erkekle paylaşma.

12. Sıcak bir jakuzi içinde 6 kişi isen maksimum 3 kankan olması gereklidir.

13. İki kanka aynı anda dans etmemeli ve şarkı söylememelidir.

14. Hiçbir kanka yaşı hakkında yalan söylememelidir. Sadece bu kural genç erkeklerden hoşlanan yaşlı bir bayan ortaya çıktığında bozulabilir.

15. Bir kanka asla ellerini sallayarak yürümemelidir.

16. Bir kanka asla bir kadının çantasını taşımamalıdır.

17. Bir kanka asla güneşte yanmamalıdır.

18. Bir kanka asla saçını boyatmamalıdır.

19. Bir kanka asla bir film için ağlamamalıdır. Eğer karşısındaki kadını etkilemek için kullanacak ise bu durumu kural ihlali olabilir.

20. Bir kanka asla 2 dilden fazla bilmemelidir.

21. Bir kanka asla "işte buna ölürüm" cümlesini kurmamalıdır.

22. Bir kanka asla ceket veya montsuz atkı giymemelidir.

23. Bir kanka asla banyo sonrası başına sarık gibi havluyu sarmamalıdır.

24. Bir kanka asla bluz giymemelidir.

25. Bir kanka asla crocs giymemelidir.

26. Bir kankanın asla patenleri olmamalıdır.

27. Bir kanka asla kapri pantolon giymemelidir.

28. Bir kanka asla takım elbise altına parmak arası terlik giymemelidir.

29. Bir kanka asla fotoğraf çektirirken öpücük atmamalıdır.

30. Bir kanka asla saçlarına gölge attırmamalı.

31. Bir kanka asla pedikür yaptırmamalı.

32. Bir kanka diğer bir arkadaşıyla banyoda konuşmamalı.

33. İki kanka asla aynı şemsiyeyi kullanmamalı.

34. Bir kanka kız dövüşü ortamda belirdiği zaman diğer kankası ile hemen irtibata geçmeli.

35. Bir kanka bir ortamdaki kız popülasyonu hakkında abartılı anlatımlarda bulunmamalı. Ne görüyorsa onu söylemeli.

36. Eğer bir kanka diğer kankasının sevgilisinin partisine gidiyorsa toplayabildiği tüm somut bilgileri toplamalı.

37. Bir kanka asla ağlamaz.

38. Kankasının eski sevgilisiyle ilişkide bulunamaz.

39. Arkada hiçbir kankayı bırakma.

• Bende daha 2. sezondayım.
    Lilye kendi nü resmini çizdirdi.Küçük Barnikıl'ı çizmemiş diyor

Orjinalden alıntı: Superman *

Kanka kuralı (Bro code)

1.Kankalar hayat kadınlarından önce gelir. Kız arakadaşlar gelir ve gider ama kankalarınız her zaman yanınızdadır. Bu kural ihlal edildiği takdirde testesteron takımına karşı işlenmiş en büyük günah olarak anılacaktır.

2. Asla son birayı içme.

3. Asla kedi sahibi olma.

4. Eğer büyük bir spor karşılaşmasına 2 biletin varsa öncelikli olarak diğer bileti vereceğin kişi...

a. En iyi arkadaşların (Yakınlık derecelerine göre değişir)
    b. Daha önce tanıştığın birileri
    c. İş arkadaşların
    d. Postacı
    e. Kuryeci adam
    f. Nasa
    g. John Kerry

...z. Kız arkadaşın

5. Doğumgünleri ve yılbaşlarında erkek arkadaşlarına vereceğin en güzel hediye bira olmalı.

6. Arkadaşlarınla bir bara veya gece klübüne gittiğinde hayatında en az birkez onlara içki ısmarlaman şart.

7. Şu yarışmalarda karşı tarafa hiç acınmaz ve merhamet gösterilmez. Sokak hokeyi, bilek güreşi, boks ve zıplama...

8. Paranın olduğu her oyunda hile serbesttir.

9. Asla vücut geliştirme anılarınızı diğer arkadaşlarınıza anlatmayın.

10. Erkek erkeğe çıkılan bir gecede asla kız arkadaşınızdan gelen aramalara cevap vermeyin. Eğer kız arkadaşınız ölmüyor yada yanan bir arabanın içinde değilse tabii. Bu durumlarda da çabucak telefonu kapamaya bakın.

11. Asla yatağını başka bir erkekle paylaşma.

12. Sıcak bir jakuzi içinde 6 kişi isen maksimum 3 kankan olması gereklidir.

13. İki kanka aynı anda dans etmemeli ve şarkı söylememelidir.

14. Hiçbir kanka yaşı hakkında yalan söylememelidir. Sadece bu kural genç erkeklerden hoşlanan yaşlı bir bayan ortaya çıktığında bozulabilir.

15. Bir kanka asla ellerini sallayarak yürümemelidir.

16. Bir kanka asla bir kadının çantasını taşımamalıdır.

17. Bir kanka asla güneşte yanmamalıdır.

18. Bir kanka asla saçını boyatmamalıdır.

19. Bir kanka asla bir film için ağlamamalıdır. Eğer karşısındaki kadını etkilemek için kullanacak ise bu durumu kural ihlali olabilir.

20. Bir kanka asla 2 dilden fazla bilmemelidir.

21. Bir kanka asla "işte buna ölürüm" cümlesini kurmamalıdır.

22. Bir kanka asla ceket veya montsuz atkı giymemelidir.

23. Bir kanka asla banyo sonrası başına sarık gibi havluyu sarmamalıdır.

24. Bir kanka asla bluz giymemelidir.

25. Bir kanka asla crocs giymemelidir.

26. Bir kankanın asla patenleri olmamalıdır.

27. Bir kanka asla kapri pantolon giymemelidir.

28. Bir kanka asla takım elbise altına parmak arası terlik giymemelidir.

29. Bir kanka asla fotoğraf çektirirken öpücük atmamalıdır.

30. Bir kanka asla saçlarına gölge attırmamalı.

31. Bir kanka asla pedikür yaptırmamalı.

32. Bir kanka diğer bir arkadaşıyla banyoda konuşmamalı.

33. İki kanka asla aynı şemsiyeyi kullanmamalı.

34. Bir kanka kız dövüşü ortamda belirdiği zaman diğer kankası ile hemen irtibata geçmeli.

35. Bir kanka bir ortamdaki kız popülasyonu hakkında abartılı anlatımlarda bulunmamalı. Ne görüyorsa onu söylemeli.

36. Eğer bir kanka diğer kankasının sevgilisinin partisine gidiyorsa toplayabildiği tüm somut bilgileri toplamalı.

37. Bir kanka asla ağlamaz.

38. Kankasının eski sevgilisiyle ilişkide bulunamaz.

39. Arkada hiçbir kankayı bırakma.

Barney 38. Kuralı çiğnedi

• Ekle benide Yaz tatilide geldi başından kalkamıyorum.
  • Eklennn...wait for it...DİNİZZZ!!
  • Tamamdır.
  • 
Sayfa: önceki 123456...16...36
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.