Şimdi Ara

Baristayım soruları alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baristalık ve kahve ile ilgili soruları alayım?Manuel makine kullanıyorum, otomatik makinede var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mokapot ile kahve yapmanın inceliklerini anlatır mısın neye dikkat etmeliyim?
    Bir de mokapotu olan biri ne tarz kahveler yapabilir?

Hocam bir de bazı kahveler çok ekşi oluyor çekirdek kahve alırken neye dikkat etmeliyim acı ve ekşi olmayanlar hangileridir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB591C554 -- 12 Mayıs 2020; 23:51:33 >
  • Maaş?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DB591C554

Mokapot ile kahve yapmanın inceliklerini anlatır mısın neye dikkat etmeliyim?
    Bir de mokapotu olan biri ne tarz kahveler yapabilir?

Hocam bir de bazı kahveler çok ekşi oluyor çekirdek kahve alırken neye dikkat etmeliyim acı ve ekşi olmayanlar hangileridir?
    Hocam mokapot ile americano espresso lungo tarzı kahveler yapılır ama malesef bu aletler kahveyi biraz yakar ve acı olur dikkat etmek lazım ısıya piyasadaki en iyi kahve şuan Nescafe superorio Nescafe espresso Nestle brasil Nestle bonka dir bunlarda ekşi tat gelmez bizim şirketin kahvesi Nescafe süperoria ya çok yakındır biraz serti sadece oda az birşey robusta icerdegi için Nescafe arabica çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKTAN06 -- 13 Mayıs 2020; 7:26:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-884E947A3

Maaş?
    Ben işletme sahibiyim yeni başlayan barista saatlik 13 TL alıyor

• Ben de Barışlardayım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

Ben de Barışlardayım hocam.
    Kullandığın makine hangi marka model

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eczacıyım soruları alayım ??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dinimizde öyle bişey yok. Derhal töbe et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAKTAN06 kullanıcısına yanıt
    Valla makina falan kullanmıyoruz hocam biz. Ben yemeği yapıyorum barışta bulaşıkları elde yıkıyor. Böyle anlaştık.

• quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

Valla makina falan kullanmıyoruz hocam biz. Ben yemeği yapıyorum barışta bulaşıkları elde yıkıyor. Böyle anlaştık.
    Barış Göktan mı

Yok hocam bizim bilgisayar mühendisi barış. Adam bekar hala evine bi makine alamadı. Evlenmeye niyetide yok. 2 kere nişan attı. Adam olmaz yeminle iyi de kazanıyor ama kadınlarla arası pek iyi değil bunun şansı da yok. Evini afedersin b.k götürüyor zaten. İt bağlasan durmaz. Arada işte böyle barışlara gidip evini toparlıyoruz. Yemek yapıyoruz adama. Hiç bişeye de yardım etmez. Dedim bulaşıkları sen yıkayacaksın yada git kendine bir makine al cimri diyorum. İyi be yıkarım ben diyor.

• Biz savasta miyiz?

• Filtre kahve için olması gereken sıcak su derecesi ve kaç lt/dk akması gerektiğinide yazarmısınız ? Ya da akmadan bi süre sıcak suyla bekletmek gerekir mi ? ( filtre kahve makinalarından bahsediyorum )

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Filtre kahve için olması gereken sıcak su derecesi ve kaç lt/dk akması gerektiğinide yazarmısınız ? Ya da akmadan bi süre sıcak suyla bekletmek gerekir mi ? ( filtre kahve makinalarından bahsediyorum )
    Her 100 ml için bir tatlı kaşığı filtre kahve cafe tipi filtre kahve yapımında kullanılır

Teşekkürler . Sıcaklık , akış hızı , bekletme konusunda bilginiz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Teşekkürler . Sıcaklık , akış hızı , bekletme konusunda bilginiz var mı ?
    500 ml kahve 10 dk da demlenir 20 dk sonra bayatlar sıcaklık olarak 97 dereceye kadar çıkılabilir 93 ün altına düşmemek gerekir

Teşekkürler sağolun

• evde öğütme makinam var.delonghi espresso makinam da var.o yüzden çekirdek alıp,öğütürek taze içiyorum.genelde starbucks gri ambalajlı dark roast çekirdek alıyorum.latte,flat white içtiğim için kahvenin yoğun aromalı olması hoşuma gidiyor.gğzel çekirdek nerden bulurum?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.