Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.768.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pyd El Bab'a Abd desteği olmadan asla giremez. Abd Pyd nin Rakka ya girmesini istiyor. Rakkaya girerseniz tüm desteğimizi veririz dediler. Menbiçi bütün ABD desteğiyle 230 kayıp vererek 2 ayda alabilen PYD El Babı Abd desteği almadan giremez. Keşke girmeye çalışsa, çünkü çok büyük zaiyat verip yenilerek geri dönerler. O yüzden bizim acelemiz yok. Türkiye bence doğru olanı yapıyor. Yavaş yavaş ve acele etmeden ilerliyor.
  • Menbiç tarafına ilerleyiş duracaksa niye girdin kardeş derler adama IS karşı atak başlatmış heralde bir kaç köyü geri almış öncelikle batıdaki ÖSO unsurları ile cerablus tarafından birleşmemiz gerekiyordu daha sonra menbiç ve al bab harekatlarını başlatabilirdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetYOL

quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Işid ilerlediğimiz bölgenin güney batı kısmında bir köyü geri aldı diye haberler geliyor. Ayrıca yine 2 tankımıza saldırmışlar sanırım.

Nerden aldınız haberi?

şuradan bakıyorum genelde;

syria.liveuamap.com

her yazılan doğru olmayabiliyor tabi. özellikle ışid ve pyd'nin duyurduğu haberler genelde yalan dolan oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilise düşen roketleri işid nasıl atıyor anlamadım arada öso var o roketler afrindeki teroristlerden geliyor bence işidin atmasına imkan yok medyanın oyunları olabilir mi?

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orh01 -- 31 Ağustos 2016; 12:40:49 >
  • 'Fırat Kalkanı' operasyonuna askeri sevkiyat

ŞANLIURFA'da konuşlu 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’ndan, Suriye'nin Cerablus kentinde devam eden 'Fırat Kalkanı' harekatında kullanılmak üzere Gaziantep'in Karkamış İlçesi'ne çok sayıda tank, obüs, zırhlı araç ve iş makinesi sevkiyatı yapıldı.

Şanlıurfa 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'ndan sabah saatlerinde yola çıkan çoğunluğu TIR'lara yüklü çok sayıda tank, obüs, iş makinesi ve zırhlı askeri araç, güvenlik önlemleri arasında Suriye sınırında konuşlandırılmak üzere Gaziantep'e doğru yola çıktı. Askeri konvoy polis eskortu eşliğinde ilerledi. Askeri araçların, Gaziantep'in Karkamış İlçesi'nin karşısında bulunan Suriye'nin Cerablus kentinde IŞİD'in temizlenmesine yönelik başlatılan 'Fırat Kalkanı' harekatında kullanılacağı belirtildi.

Kaynak: 'Fırat Kalkanı' operasyonuna askeri sevkiyat

• orh01 kullanıcısına yanıt
    Roket atması için illa sınırın sıfır noktasında olmasına gerek yok.
  • bir ülke Türkiye'ye yardım eden yok.Yalnız yapıyoruz.Bir ülke yok mu yardım eden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınırındaki ösoyu vurmuyor bizimi vuruyor yani
  • Bugün 5 köyü işide kaptırdık.. Artık yerimizde de saymıyoruz geriye sürülüyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 31 Ağustos 2016; 12:51:17 >
  • KortX kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Creaker kullanıcısına yanıt
    verdiğin sitede reklamlarda hem otokar ın direk reklamı verilmiş hemde linkini verdiğim firmanın ben ilk defa duydum bunu fabrkikası falan nerde ki acaba? pars zpt leri bunlar üretiyormuş %100 yerlimi buda?

FNSS Savunma Sistemleri A.Ş.
    Ürünlerimiz - FNSS Savunma Sistemleri A.Ş.
    http://www.fnss.com.tr/urunlerimiz

• quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Bugün 5 köyü işide kaptırdık.. Artık yerimizde de saymıyoruz geriye sürülüyoruz..

sert müdahale etmedikçe geriye çekileceğiz ne yazık ki amerika ypg ile el ele kürdistanı kuruyor resmen
  • Ben bir kürdüm ve türklerle aynı cephede beraber olmak benim için bir şereftir. Ypg/pkk oluşumundan nefret ediyorum. Ben bu ülkede özgürce dilimi konuşabiliyorum, kendimi özgürce ifade edebiliyorum ve bu ülkeyide çok seviyorum. Çünkü türkiye düşerse biliyorum ki kürtler de türkler de kaybedecek. Birlikten kuvvet doğar.
    Ve Reisimizin de izindeyiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E8273177 -- 31 Ağustos 2016; 13:03:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotusx

quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

Dışişleri'nin çıkıp böyle bir iddaya karşılık vermesi karşı tarafı bir devlet olarak tanıması demektir. Kaynak bir gazete yazarı değil, haberi okursanız görürsünüz; Kıdemli bir TSK mensubu. Kimliği belli değil diye haber yalan demek değildir. Elbette kimliği gizli kalmalı zaten.
    Kaldı ki böyle bir ateşkese varılmış olsa bizim medyada bu mutlaka duyulurdu şimdiye kadar.

Gazete yazarı demedim zaten. Gazete"de"(de ifadesi burada gazete içerisinde geçen bir şeyi ifade ediyor),(virgül) kimliği belirsiz kişi.

Yani gazeteye konuşan bir kişi.

Dostum sen olayları kaçırmışsın.

İddia'nın ilk sahibi AFP. Washington D.C.'deki kaynaklarına dayandırarak yaptı açıklamayı.

Ve biz bunun için resmi bir yalanlama ortaya koymadık. AFP'den sonra YPG'nin Koalisyon ile bağlantısını oluşturan (Brett Mcgurk'e verdiği plaket ile hatırladığımız) PKK/YPG'li Polat Can da Cerablus Askeri Konseyi ve Türkiye arasında ateşkes sağlandığını söyledi.(Polat Can, Hürriyet'in haberinde YPG yetkilisi olarak geçen şahıs.)

Ek: SDF bünyesindeki Cerablus Askeri Konseyi de doğruladı.

Şimdi PKK/YPG'linin ifadelerine cevap verirsen bu tanıma olur. Ancak öncesinde basında iddialar var. Senin Ankara reddetti diyebilmen için Ankara'nın en azından basındaki haberlere bir karşılık vermesi gerekir.

Ha bizim burada karşılıklı yazışmamız şu anda bir ateşkes olduğu gerçeğini değiştiriyor mu? Hayır! Sacır Suyu'nun(Cerablus'un güneyinde YPG ile sınır olmuş olan dere.) kıyısındaki ÖSO birlikleri Cerablus'un batısına kaydı ve karşılıklı her hangi bir çatışma yaşanmıyor. Dün sabahtan bu yana bu böyle.

-Bizim basınımızda hükümet süzgeçinden geçmeyen giç bir şey duyamazsın.

Hocam nedense bizde, medyada hükümet süzgecinden geçmeyen birşey duyamazsın diyorsunuz ama A.B.D'nin veya Avrupa'nın medyasında durumun farklı olacağına ihtimal vererek konuşuyorsunuz. Dediğim gibi batının bize emirvaki yoluyla ateşkes imzalatmaya çalışması bu. Yani bir yerde nota verildi. Şunu bilin ki 15 Temmuz darbesinde Erdoğan ülkeden kaçtı, Almanya'dan sığınma istiyor şeklinde haberleri yapan akıl ile bu akıl aynı. Orda da kaynaklar bir Pentagon'lu idi.

PKK lı bir itin ateşkes imzalandı demesine inanacaksak zaten vay halimize. Yani bunun sadece A.B.D ve itleri tarafından sahnelenen bir tiyatro olduğu çok açık değil mi sizce de? Cerablus Askeri Konsey'i dediğiniz zaten PKK nın Suriye uzantısıdır.

Buyrun size hükümete son derece düşman, süzgeçten falan geçmeyen bir gazetenin haberini göstereyim:
    soL Haber Portalı
    ABD: Türkiye ile YPG arasında 'gevşek bir anlaşma' sağlandı
    http://haber.sol.org.tr/dunya/abd-turkiye-ile-ypg-arasinda-gevsek-bir-anlasma-saglandi-167638

Belki neler olduğuna dair daha iyi analiz yapabilirsiniz.

Liveumap'te yer alan bilgiye göre 14 saat önce bu ateşkes haberlerini direk yalanlayan bir gelişme, bizim uçakların bombalaması oldu. 1 saat sonra Kobani'de "Türk işgalini" "protestoya" başladı teröristler.

Buyrun istediğiniz yalanlama da gelmiş:
    AFP news agencytwitter
    AFP news agency
    https://twitter.com/AFP/status/770894766636732416

Batı, elbette Suriye'de ilerlememizden son derece rahatsız ve elbette her dönemeçte bizi yavaşlatmaya ve durdurmaya çalışacak. Belki başarılı da olacaklar. Ama bu saatten sonra biz de durmayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 31 Ağustos 2016; 13:16:52 >

• ultrailker kullanıcısına yanıt
    Evet hocam fatih nurol savunma sistemleri açılımı. Yerli firmadır. Sağlam makinalar üretiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: serpopin

Ben bir kürdüm ve türklerle aynı cephede beraber olmak benim için bir şereftir. Yog/pkk oluşumundan nefret ediyorum. Ben bu ülkede özgürce dilimi konuşabiliyorum, kendimi özgürce ifade edebiliyorum ve bu ülkeyide çok seviyorum. Çünkü türkiye düşerse biliyorum ki kürtler de türkler de kaybedecek. Birlikten kuvvet doğar.
    Ve Reisimizin de izindeyiz...

işte bu düşünceyi bu duyguları kürt kardeşlerimiz, abilerimiz çevrelerine anlatmaları gerekiyor ki zaten akıllı insan bunu anlar ama cahil insanlara anlatması zor neye inanmak istiyorsa ona inanıyorlar.
  • orh01 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'yi vurmak istemiş olamazlar mı? İlk defa yaptıkları şey değil. Ya da ÖSO'yu vurmaya çalışırken bize atmışlardır.
    Demek ki birileri birşeyler yapıyor ayrıca modernizasyon da yapılıyor bu firmalarda sanırım. Seçim vaadi diyenlere duyurulur.
  • ultrailker kullanıcısına yanıt
    Bu konuda ülkemizde güzel gelişmeler var hocam .
    bu arada yerli firma derken 100 de 100 yerli değil hocam yanlış anlaşılma olmasın. Ancak yüzde 51 i nurol holding e aittir ve fabrikaları Türkiyededir. Ortakları ingiliz olması lazım.

İşin içinde ingiliz varsa o işe sıcak bakmam ben :D otokar %100 yerli deniliyor ama motorları sonraki partilerde yerli olcakmış sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.