Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.768.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serpopin

Ben bir kürdüm ve türklerle aynı cephede beraber olmak benim için bir şereftir. Ypg/pkk oluşumundan nefret ediyorum. Ben bu ülkede özgürce dilimi konuşabiliyorum, kendimi özgürce ifade edebiliyorum ve bu ülkeyide çok seviyorum. Çünkü türkiye düşerse biliyorum ki kürtler de türkler de kaybedecek. Birlikten kuvvet doğar.
    Ve Reisimizin de izindeyiz...

eyv kardeşim allah razı olsun
  • hepinize soruyorum? Taşeron orduyla savaş mı olur ?

bu ülkenin askeri yok mu madem bu ölüm kalım meselesi neden kara harekatı başlatmıyoruz?

sonuç belki ağır olabilir ama bir şeyler yapılmalı artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrailker

İşin içinde ingiliz varsa o işe sıcak bakmam ben :D otokar %100 yerli deniliyor ama motorları sonraki partilerde yerli olcakmış sanırım.

Motorlar yerli olmasa ne olurki ?
    Toplam 200 tane tank üreteceksen 300 tane motoru alıp koyarsın kenara oldu bitti.
    Yedek parça dersen çoğu Türkiyede üretiliyor zaten sıkıntı yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BordooMaavi

hepinize soruyorum? Taşeron orduyla savaş mı olur ?

bu ülkenin askeri yok mu madem bu ölüm kalım meselesi neden kara harekatı başlatmıyoruz?

Hukuki sıkıntı var bu yüzden ÖSO ile girdik. TR olarak bizim müdahale hakkımız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarali34

quote:

hepinize soruyorum? Taşeron orduyla savaş mı olur ?

Hukuki sıkıntı var bu yüzden ÖSO ile girdik. TR olarak bizim müdahale hakkımız yok.

rusyanın ve abdnin varda türkiyenin mi yok...

ankara antlaşmasına bakarsak çok rahat görürüz.

açıkçası taşeron savaşıyoruz ve bu savaşta başarılı olmamız mümkün değil.

ordan burdan bulma arapları gruplar halinde hadi gidin savaşın bizde arkanızdayız diyerek bi şey yapamazsın.

gerçek bir orduyla oraya girip 15 günde her şeyi bitirebiliriz..

Neden duruyoruz?

• TSK ve Özgür Suriye Ordusu'nun Cerablus'un batısında Daiş'e karşı düzenlediği operasyonlardan görüntüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChloeMC -- 31 Ağustos 2016; 13:42:02 >
  • Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklama yapıyor:

PYD ile anlaşma söz konusu değil. PYD PKK'nın Suriye uzantısı olan bir terör örgütüdür. Türkiye'nin herhangi bir anlaşması söz konusu değildir. Biz Fırat Kalkanı ile ilgili hedeflerimizi en başta koyduk. PKK ve uzantıları bu operasyondan neden rahatsızlar? Eğer amaç DAEŞ ile mücadele ise bunlar orada ne yapıyorlar? Fırat'ın doğusuna geçmedikleri sürece bizim için hedeftirler. Bize başta söylenen bu operasyon biter bitmez bunların çekileceği. Bırakın Menbiç'ten çekilmeyi, Cerablus'a doğru geldiler. Adeta bölgeyi işgal etme fırsatçığının örneklerinden birisi.

Kaynak:
    Habertürkwww.haberturk.com
    CumhurbaşkanlığI Sözcüsü İbrahim Kalın'dan ABD'ye PYD yanıtı - Son Dakika Haberleri
    http://www.haberturk.com/gundem/haber/1290240-cumhurbaskanligindan-aciklama

• quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Bugün 5 köyü işide kaptırdık.. Artık yerimizde de saymıyoruz geriye sürülüyoruz..

Kaynak? Tam aksine DAEŞ'den temizliyoruz. Cerablus batısındaki DAEŞ mevzileri temizleniyor. Tam sınırımızdaki DAEŞ varlığını yok ediyoruz şu anda. Menbiç'e doğru ilerleme bu yüzden olmuyor. Sınırımız güvenli değilken Suriye'nin iç taraflarına ilerlemek mantıksız ve yanlış. Ayrıca şu anda A.B.D'nin verdiği sözü yerine getirmesini bekliyoruz (YPG'nin Fırat'ın doğusuna geçme sözü). Onlar da zaman kazanmaya çalışıyor ateşkes haberleriyle. Bakın Türkiye ateşkes istemiyor, barışın değil, savaşın savunucusu diyerek bizi zor durumda bırakmaya çalışacaklar.
    Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 31 Ağustos 2016; 13:44:31 >

• BordooMaavi kullanıcısına yanıt
    ordu bitik vaziyette ondan giremiyoruz bu darbe kalıntıları temizlensin ordu 5yil sonra duzelsin işte ozaman belki girecek güç olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dungeon0

ordu bitik vaziyette ondan giremiyoruz bu darbe kalıntıları temizlensin ordu 5yil sonra duzelsin işte ozaman belki girecek güç olur

farkındaysanız orada bir ülke yok.. kıçı kırık bir kaç tane geri zekalı var....

Ellerinde tank var mı ?

helikopter?

uçak?

biz ülkeyiz nasıl savaşamıcaz dalga geçer gibi yorum yapmışsın, kusra bakma ama....

50,000 askeri oraya yığıp mutlak güç olduğumuzu kanıtlamalıyız...

böyle sınırlı birliklerle bi yere varamayız.
  • quote:

quote:

Ellerinde tank var mı ?

helikopter?

uçak?

biz ülkeyiz nasıl savaşamıcaz dalga geçer gibi yorum yapmışsın, kusra bakma ama....

Okadar askere gerek yok profosyonel olan 5.000 askerimiz yok eder orayı ama işte askerin eli kolu bağlı malum hep derim diplomasi yok diye...

• 2 gündür bir şey olduğu yok
  • Biz daha pkk uğraşamıyoruz işid ile savaşa giriyoruz ne akıllı b i ülke

• quote:

quote:

Ellerinde tank var mı ?

helikopter?

uçak?

Hocam bu işler, asarız keserizle olmuyor ne yazık ki. Sadece topla tüfekle verilen bir savaş değil. Çok büyük diplomatik hamlelerin olduğu da bir bölge. Suriye şu anda bir bataklık. 50000 askerimizi yığalım diyorsunuz ama biz bunu yaparsak neler olacağını kestirmek son derece güç. Zaten son derece puslu bir ortam. Bataklığa en az batıp istediğimizi elde edebileceğimiz bir strateji uygulamak zorundayız. Gönül ister ki bataklığa hiç girmeyelim ama biz girmezsek bataklığı bize getireceklerdi.
    Herşeyden önce bu bizim savaşımız değil. Bizim orda bulunma sebebimiz sınır güvenliğimiz. Suriye'de işimiz yok (şimdilik).

• ingilğiz mtorundan hayır gelmez. israilden bile beterdir
  • Devon Jade kullanıcısına yanıt
    diploması değil...

yeri geldiğinde diploması yeri geldiğinde kamuflajlarını giyerek davranırsın..

biz ne kadar dansöz bir ülkeyiz artık yeter!

Hala akıllanamadılar hala diploması hikayeleri okuyorlar..

Hükümete yakın köşe yazarları bu son fırsat bilmemne diye bi sürü makale yayınlıyorlar, e tamam kardeşim haklısın....

peki ÖSO ile nasıl bir temizlik yapabilirsin orada... hiç bi şey yapamazsın...

ölüm kalım savaşı olarak gördüğümüz bir şeyi kesinlikle 5000 asker ya da ÖSO ile savuşturmak ne ayak anlamıyorum bi türlü?

göstermelik bir harekat gibi olduğunu ciddi ciddi düşünmeye başladım...

Kusra bakmayın arkadaşlar bana artık bu intibayı veriyor...

Ciddiyet göremiyorum maalesef.
  • BordooMaavi kullanıcısına yanıt
    Rusya ve ABD senin operasyon icin onay aldigin devletler.Turkiye one cizilen sinirlarin otesine gecemez.

Kara operasyonu demek bizi ortadogu batakligina saplayabilir.Bunu finanse edecek kadar guclu bir devlet degil.Hem de iceride de cok guclu oldugu soylenemez.

• quote:

quote:

Ellerinde tank var mı ?

helikopter?

uçak?

ellerinde iha var sen tank diyorsun
    ypg de tank var tank istiyorsan
    abd niye girmiyor ?
    Rusya neden karadan girmiyor?
    Kimse askerinin ölmesini istemiyor
    Bizim şuanda yaptığımız doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

Rusya ve ABD senin operasyon icin onay aldigin devletler.Turkiye one cizilen sinirlarin otesine gecemez.

Kara operasyonu demek bizi ortadogu batakligina saplayabilir.Bunu finanse edecek kadar guclu bir devlet degil.Hem de iceride de cok guclu oldugu soylenemez.

rusyadan izin aldık ABD'den izin almadık...

gerçekçi bir analizle ışid ile savaşmak için bizi abd oraya sokmak istedi tabiki... Zaten pydnin askeri gücü sayı olarak bile o toprakları almaya ve yönetmeye yeterli değil, geri kim kalıyor? tabiki türkiye...

yalnız biz oraya sadece ışid ile savaşmaya değil çıkarlarımızı da korumay girdik... yani ypg de var bu işin içerisinde..

rusya ve esad neden bize tek bir laf etmiyor?

onlarda farkındalar türkiyenin işgalci bir güc olarak orada kalmak için gelmediğini...

o halde daha ne?

bizim oraya ciddi bir orduyla girmemiz lazım... yoksa yapılan her şey fasa fiso...

• Burada rusya kaybederse egemenlik ya da abd kaybederse egemenliği tehlikeye girmez...

ama burada kaybedersek olan bize olur egemenliğimiz söz konusu...
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.