Şimdi Ara

Barış Manço Bob Marley'den mi Esinlenmiş?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen günlerde bişey farkettim. Barış Manço'nun Dönence adlı şarkısının introsu Bob Marley'in Wait in Vain şarkısının introsuna çok benziyor. Sizce yanılmış olabilir miyim?

Dönence 0:52

Wait in Vain

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RΣΛPΣR -- 6 Ocak 2014; 21:23:24 >

• Yok ya bence değil benzemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alakası yok
  • Bence de alakası yok.Ayrıca başlıktaki çalmışı siler misiniz?Sadece esinlenmiş kalsın.
  • Benzemiyor bence de
  • Alakasız ayrıca Dönence bence çok daha sağlam ama tabiki şarkı Amerikada yapılmadığı için dünyanın haberi yok..
  • bence de benziyor, benzerligi fark edip google aramasından geldim. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç benzemiyor
  • çaldımı çalmadı mı bilemem bence kesin çalmamıştır ama benzemiyor diyenler kulaklarına baktırsınlar bir.

• ayrıca benim için gerçek dönence budur. bence mançoloji albümü barış manço muziklerinin kalitesine bir hakarettir, onları sıradanlaştırmıştır.
  • Google aramasından geliyorum. Yukarıda benzemiyor yazanlar olmuş :D Kulaklara bir baktırın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

çaldımı çalmadı mı bilemem bence kesin çalmamıştır ama benzemiyor diyenler kulaklarına baktırsınlar bir.

Bunu okumadan yazmıştım, gerçekten benzemiyor diyenlere denecek akla gelen ilk şeyin "kulaklara baktırın" olması çok nokta atışı olmuş  

• Orhan gencebayı araştırın derim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.