Bildirim
James Hetfield' ın Sesi Niye Bozuldu ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Allah'ın takdiri. -
Aslan gibi sesi vardı zaten video da neden kaybettiğini gösteriyor -
quote:
Orijinalden alıntı: FenoMachine
Aslan gibi sesi vardı zaten video da neden kaybettiğini gösteriyor
Videoda göstermiyor ? Ben mi göremedim ? Çok bağırmaktan mı oldu yani ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 3 Ocak 2013; 22:01:28 > -
Metallica - 30th Anniversary'i indirdim bir kaç gün önce. Sıra 'The Day That Never Comes'a gelmişti. O an cidden tam olarak ben de meraklanmıştım ama sebebinin sadece bu video olduğunu düşünmüyorum. Yaşlandıkça insanların sesi inceliyor diye bir şey duymuştum. -
viski , uyusturucu falan james'de belki yoktur ama klasik şöhret yaşamı -
yaşlandığı için tabiki böyle soru mu olur. yaşlanıpda sesi hala iyi olanlar trash/heavy metal mi yapıyor? saçma ve gereksiz bi konu olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 4 Ocak 2013; 0:41:57 > -
die,die,die,die dedi bak noldu şimdi -
ne tarz bir şey beklediğine bağlı bu durum.sen bu yaşta ki adamdan kill em all performansı beklemezsin heralde? aslında james tam country adamı 1-2 denese güzel parçalar çıkarır diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first of the gang to die -- 4 Ocak 2013; 14:25:31 > -
Acı yemediği için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben şimdiyi demiyorum zaten. 92' deki performanslarında çok iyi bir sesi vardı. Fakat 2-3 sene içinde sesi birden kayboldu gitti, iyice inceldi. Şöyle bir söylentide duymuştum, brutal vokal yapmaya kalkarken sesini kaybetti diye.
Eski sesi olmasada son zamanlarda da bunu sıkça yapmaya çalışıyor. Sesini geliştirdi bence. Yeni albümleri çok güzel olacak bana göre. Sert şarkılar ve slow şarkıların birarada olacağını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 4 Ocak 2013; 22:11:48 >
-
yaşlandığı için, Axl da aynı şekilde, çınarlar devriliyor yavaş yavaş -
quote:
Orijinalden alıntı: Hümiyettin
Şöyle bir söylentide duymuştum, brutal vokal yapmaya kalkarken sesini kaybetti diye.
Doğru, bir ara Deicide için vokal olması planlanıyordu, o ara brutalin dibine vurduydu. -
ee yaşlılık naparsın -
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
yaşlandığı için tabiki böyle soru mu olur. yaşlanıpda sesi hala iyi olanlar trash/heavy metal mi yapıyor? saçma ve gereksiz bi konu olmuş
Bkz: Scorpions - Klaus Meine
Şarkıyı söyleyen Klaus Meine şu anda 64 yaşında ve video 23 Ocak'ta yüklenmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sâlim -- 5 Ocak 2013; 11:02:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
insanlar yaşlanıyor ve eskiyor ,insanların sesleride buna dahil .bir iki istisnası olabilir.ama ben hala metallica hastasıyım.en sevdigim yabancı grup
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanMümtazRakMetıl
ne tarz bir şey beklediğine bağlı bu durum.sen bu yaşta ki adamdan kill em all performansı beklemezsin heralde? aslında james tam country adamı 1-2 denese güzel parçalar çıkarır diye düşünüyorum.
Aynen şuan country tarzı bir şeyler denese gerçekten çok iyi parçalar çıkarır. -
quote:
Orijinalden alıntı: hsyseven
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
Bkz: Scorpions - Klaus Meine
Şarkıyı söyleyen Klaus Meine şu anda 64 yaşında ve video 23 Ocak'ta yüklenmiştir.
şimdi sen bu adamla hetfieldı mı kıyaslıyorsun? hetfield ın vokali ile ne alakası var? adam sakin sakin söylüyor. hetfield ise bağırarak böğürerek söylüyor.
önce mesajımı okuyun ne demek istediğimi anlayın ondan sonra kimin videosunu koyacaksanız koyun. al işte öbürüde bruce dickonson u koymuş.
david gilmour da ona kalırsa 70 ine girecek ama hala mükemmel sesi var. ama axl rose a baktığımızda 35 inden sonra bitti adamcağız:(
-
Zaten bende bu yaşta o performansı beklemiyorum. Merak ettiğim şey 92' den sonra 2-3 sene içinde sesinin çok değişmesi.
Benzer içerikler
- nu metal nedir
- cura akort harfleri
- fatih kısaparmak ahmet kaya
- korna sesi ile başlayan şarkı
- tüm zamanların en iyi türkçe şarkıları
- spotify hifi
- youtube mp3 indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X