Şimdi Ara

Barış Biyoloji Dinleyenlere Acıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hücresel solunumu Senin Biyolojin 2 saatte anlattı, bu adamın hücresel solunum hakkında toplam 4 videosu var ve video uzunluğu toplamı 55 dakika. daha da komik olanı adam her videosunun yarısında ya soru çözüyor ya da önceki konu hakkında özet yapıyor mesela glikoliz videosunu dinledim 11 dakika uzunlukta video, adam videonun son 5 dakikasında fotosentez grafiklerini tekrar etti patladım.

Çok yazık, geçen sene bu zamanlar senin biyolojinle barış biyolojinin aboneleri çok yakındı 150k falandı. bu sene senin biyolojin 183k, barış biyoloji 297k olmuş. demek ki öyle olmak gerekiyormuş

• dr biyoloji dinledim 19 net  

• kafasını hareket ettirmeden konuşan değil miydi , o hiç anlatamıyor valla , ama tekrar videolarını ara sıra izliyorum yoklukta gideri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3431103D5 -- 19 Nisan 2023; 17:17:52 >
  • FDKHEAWRKSDFHDREAKRHDTFKLJDREHEDTFKLJDRHD Senin biyolojinden bahsettiğin ne kadar da belli

• nası la adam hiçbişi anlatmıyo

• anlatıyo abi nası anlatmıyo yav. ama eksik anlatmış olmayayım diğerinin de tekrarlarını izledim sınavdan önce  

• Senin biyolojin üstüne barış hocayı dinlersin işte full yapmamak için sebebin olmaz.Barıs hocanın sistemleri çok sağlamdır bu arada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Murat AYT kitapları nasıl ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikisini de severim ama dr biyoloji özet anlatır senin biyoloji detaylarla anlatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barış hocanın sistemleri 2x'de yatarak dinledim hiçbir şey aklımda kalmadı nasıl iyi 

ama tytde goat

• cici biyoloji

• senin biyolojin tekrar için kullanırım diğerlerinde gram bakmam bu işte meb kitabına uyan bi anlatım sunan hoca varsa o da sadece dr biyolojidir. diğer adamların o kadar saçma detaylarına hiç ihtiyacım yok kusura bakmayın. eksik anlattığı gram konu yok ne sordularsa birebir veriyor hepsini.

• ahmetfeyiz kullanıcısına yanıt

Hocam ayt fen den branş denemesi genel deneme sb filan kaç tane çözdünüz?

• Selin hoca dinleyip sonrasında biyoloji portalından okumak da güzel bence

• egehan_45 kullanıcısına yanıt

lordum sen diyorsan vardır bi bildiğin

• Feodal derebeyi miyiz hocam :D Ben çalışırken okulda öğrendiklerim haricinde başlıca bu ikisinden konulara çalışmıştım ama diğer öneriler de iyidir size hangisi en çok hitap ederse onu kullanın

• Adam yks'ye az kaldığı vakit tekrar videoları çekti ben o videolarla biyolojiyi hallettim

• egehan_45 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle sayın feodal derebeyim. Ben sistemleri senin biyolojinden çalıştım çok güzel oturdu bence. öyle de devam edeceğim inş ful ya da 1 yanlış biyoloji olur. geçen sene hiç çalışmamıştım 5,5 net yapmıştım ayt biyolojide

• Sehoka kullanıcısına yanıt
    Hocam sb muhabbetine pek dalmadım max 2 çözüp geçmiştim.Branş denemesi olarak kimyadan aydın fizikten esş,altuğ biyolojiden senin biyolojinin kendi denemelerini çözmüştüm.Genel deneme olarak da 345 3d çözmüştüm.Bakınca az gibi gözüküyor fakat ben sürekli YouTube'dan denemeleri durdur çöz yapardim onun çok katkısı olmustu.Bunun için de fizikten Veysel hocayı biyolojiden biyorumu kimyadan da kimyaözeli full kullanıyordum.Hocam bı de fizik için Özcan Aykın deneme çıkarmış ona da kefilim geçmiş seneden.

• ben de ısınamamıştım senin biyoloji ve tonguçun hocası güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.crowley7 -- 19 Nisan 2023; 21:1:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahmetfeyiz kullanıcısına yanıt

Özele gelebilir misiniz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.