Şimdi Ara

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.663
Cevap
0
Favori
71.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erozbey lütfen hastane fotorafları sil, Barışı bu haliyle hatırlamak istemiyoruz, Barışı eskisi gibi güleryüzlü, hayat dolu hatırlamak istiyoruz. bu yazıyı yazarken hala ağlıyorum, boğazımda düğümleniyor sözcükler, Böyle bir Dedemin arkasından ağlamıştım birde Barış Akarsu'nun arkasından ağlıyorum. Çok üzülüyorum dayanamıcam, kafamı yastığa sokup ağlıcam Böyle biri dünyaya bir daha gelmez. Allah rahmet eylesin, Huzur içinde uyu Barış'ım...
  • Allah rahmet eylesin, doktorlar elinden geleni yapmışlardır bence. Allah ölümünde yaşamında hayırlısını versin.

link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 5 Temmuz 2007; 8:02:42 >
  • YAŞAMALIYDIN OLMADI BE ABİM GERÇEKTEN OLMADI AMA BİLİYORUZ SEN BİZİ GÖRÜYOSUN GİTTİĞİN YERLERDEN SENİ UNUTMUCAZ DEĞİL UNUTAMAYIZDA İSTESEKDE.SÖYLEYECEK SÖZ BULAMIYORUM ŞARKILARINLA AVUNACAĞIZ.ONLARIDA DİNLEYEMİYORUM ŞİMDİLİK.ACIN ÇOK TAZE GERÇİ AMA ELDEN NE GELİR SENİ SEVİYORUZ...BURDA OLMADI AMA CENNETTE İNŞALLAH GÖRÜŞÜCEZ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHaplo

erozbey lütfen hastane fotorafları sil, Barışı bu haliyle hatırlamak istemiyoruz, Barışı eskisi gibi güleryüzlü, hayat dolu hatırlamak istiyoruz. bu yazıyı yazarken hala ağlıyorum, boğazımda düğümleniyor sözcükler, Böyle bir Dedemin arkasından ağlamıştım birde Barış Akarsu'nun arkasından ağlıyorum. Çok üzülüyorum dayanamıcam, kafamı yastığa sokup ağlıcam Böyle biri dünyaya bir daha gelmez. Allah rahmet eylesin, Huzur içinde uyu Barış'ım...

Barışı seviyorsan eğer her türlü halini seveceksin...

• zayıf biriydi tvden gördüğüm kkadarıyla ama bu resimlerde vücudu acayip şişmiş.acaba çok önce vefat etti de insanlardan mı sakladılar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: TheHaplo

erozbey lütfen hastane fotorafları sil, Barışı bu haliyle hatırlamak istemiyoruz, Barışı eskisi gibi güleryüzlü, hayat dolu hatırlamak istiyoruz. bu yazıyı yazarken hala ağlıyorum, boğazımda düğümleniyor sözcükler, Böyle bir Dedemin arkasından ağlamıştım birde Barış Akarsu'nun arkasından ağlıyorum. Çok üzülüyorum dayanamıcam, kafamı yastığa sokup ağlıcam Böyle biri dünyaya bir daha gelmez. Allah rahmet eylesin, Huzur içinde uyu Barış'ım...

Barışı seviyorsan eğer her türlü halini seveceksin...

Sevmiyorum dememiş zaten. Bakınca her insan gibi benimde onunda morali bozuluyor. Nerenizden anlıyorsunuz lafları ?

• quote:

Orjinalden alıntı: d@LBy

zayıf biriydi tvden gördüğüm kkadarıyla ama bu resimlerde vücudu acayip şişmiş.acaba çok önce vefat etti de insanlardan mı sakladılar?

çok önceden vefat etse çürümeler başlardı vücudunda
  • resim filan koymayın daha cok üzülüyorum gördükçe..
  • quote:

quote:

zayıf biriydi tvden gördüğüm kkadarıyla ama bu resimlerde vücudu acayip şişmiş.acaba çok önce vefat etti de insanlardan mı sakladılar?

Evet tabi direk zaten toprak altında hatta bak ağzında kurtlanma başlamış. O kadar çabuk çürüme olur mu ya
  • Ölüm bizi sevdiğimiz insanlardan ayırdığı için soğuk gelir,kabullenemeyiz,onları bir daha görememek aklımıza geldikçe aklımızı oynatacak gibi oluruz.Bunu ailemizden birilerini kaybettiğimizde daha iyi anlarız.Ölümün sırası yoktur,ölümün yaşı yoktur,zamanı gelen küçük,büyük,genç,yaşlı demeden alır götürür.
    Ölüm nereden ne şekilde gelirse gelsin güzeldir,yakışır insana.Sadece biz arkada kalanlar kabullenemeyiz....

Eyvâhh!.. Ne yer, ne yar kaldı
    Gönlüm dolu bir âh u zâr kaldı
    Şimdi buradaydı gitti elden
    Gitti ebede gelip ezelden.

Öldün, sanadır bu ömr-ü düşkün
    Kabrin nazarımda benden üstün
    Sen öldün, ölüm güzel demektir
    Ölsem yaraşır, zamanla her gün.

Allah rahmet eylesin,günahlarını affetsin.Ölüm Allah'ın emri ayrılık olmasaydı...

• Barış'ı insanlar o kadar çok sevdiki, Barış o kadar iyi o kadar saf ve o kadar temizdi ki, Yüce Allah'ım O'nun bu yeryüzü pisliğinde daha fazla kirlenmesine razı olmadı ve yanına aldı... (Birde böyle düşünün lütfen)

Mekanı cennet olsun... Allah rahmet eylesin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EredLithui

quote:

quote:

Evet tabi direk zaten toprak altında hatta bak ağzında kurtlanma başlamış. O kadar çabuk çürüme olur mu ya

Bir canlının ölmesiyle birlikte, bedeni meydana getiren yumuşak dokular çevre koşullarının etkisiyle çürümeye başlar.
    (Çok nadiren, çürümenin gerçekleşmediği durumlar da olabilir.)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: EredLithui

quote:

quote:

Bir canlının ölmesiyle birlikte, bedeni meydana getiren yumuşak dokular çevre koşullarının etkisiyle çürümeye başlar.
    (Çok nadiren, çürümenin gerçekleşmediği durumlar da olabilir.)

O kadar çabuk olması bence zor...

• amasralılar barışın vefat ettiği gece ateş yakıp şarkı söylemişler...

http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=23561&k_A=haberturk

Dünya'nın kanunları var fakat en sevmediğim kanun şu:İyiler Gider,Kötüler Kalır...

Buda Barışın Ölümünün Verilmesi...

http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=23558&k_A=haberturk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erozbey90 -- 5 Temmuz 2007; 9:20:28 >

• [Deleted by Admins]
  • Eceli gelen gidiyor. Yakınlarına Allah sabır versin.

Önemli olan şimdi başlıyor. Kabir de sualler var. Allah, Kur'an, Peygamber, Namaz, oruç...

2 günlük eğlence uğruna ahiretimizi karartmayalım. Mezardaki suallere kolay cevap vermek için çabalayalım.. Yoksa herşey yalan..
  • quote:

arkadaşım aksam starda son görüntüleri vardı. pek zayıf oldugu söylenemez..
    cok kötü bir kaza gecirdi vucudunda elbette darp izleri olucak..

çürümeye başlamıştı vsvs bunlar cok gereksiz laflar. sonucta öldü...
    dua edelim Allah yerini cennet etsin..
  • Kurtulmuş işte ölmüşte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basfates

Kurtulmuş işte ölmüşte..

nerden biliyon kurtulduğunu anlamadım. öbür taraftan telgrafmı geldi.
  • Benim PC Yatağımın yanında ve PC 'yi babamla ortak kullanıyoz sabah sipariş falan için bakmaya geldi her sabahki gibi sonra zaten yarı-uyanmıştım uyukluyodum pc'nin gümbürtüsüne uyandım babam dedi Barış Akarsu ölmüş dedi ben de doğrudur olabilir dedim sonra babam kalkar kalkmaz ben oturdum direk DH konu dışı B.A.K.G.D.S topicine... bi bakıyorum ki çoktan herkes rahmet okuyor.. Allah rahmet eylesin..
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.