Şimdi Ara

barınakta yavru ve cins kopek olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alanlar varmi ? ben ilcede yasiyorum 100k nufuslu. 1 tane var yarin acik olurmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konuyu up lim (ilk mesaj)
  • Bursadansan golden vereyım
  • Olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qvsh.

Bursadansan golden vereyım

pztesi gelicegim is icin gunubirlik hocam ciddiseniz seve seve

• up

• DOSTUM ÇOK KÖPEK BAKTIM. HUSKY, ALMAN KURDU, KANGAL, KIRMA SOKAK KÖPEĞİ. EMİN OL İÇLERİNDE EN İYİ SOKAK KÖPEĞİYDİ. BENİMLE KONUŞUYORDU. HUSKY VE ALMAN KURDUM KAÇTI. CİNS DİYE ZORLAMA YANİ SOKAKTA DA UFAK GÜZEL Bİ KÖPEK GÖRÜRSEN AL. DAHA SADIK OLUYOLAR. BENİM KIRMA KÖPEĞİM ŞARKI BİLE SÖYLÜYORDU KEŞKE VİDEOYA ALSAYDIM İNSAN GİBİYDİ AYNI YA. BAK AKLIMA GELDİ YİNE.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLUMNEDİYON

DOSTUM ÇOK KÖPEK BAKTIM. HUSKY, ALMAN KURDU, KANGAL, KIRMA SOKAK KÖPEĞİ. EMİN OL İÇLERİNDE EN İYİ SOKAK KÖPEĞİYDİ. BENİMLE KONUŞUYORDU. HUSKY VE ALMAN KURDUM KAÇTI. CİNS DİYE ZORLAMA YANİ SOKAKTA DA UFAK GÜZEL Bİ KÖPEK GÖRÜRSEN AL. DAHA SADIK OLUYOLAR. BENİM KIRMA KÖPEĞİM ŞARKI BİLE SÖYLÜYORDU KEŞKE VİDEOYA ALSAYDIM İNSAN GİBİYDİ AYNI YA. BAK AKLIMA GELDİ YİNE.

sokak kopegi deger biliyor cunku hic sevilmemis o yuzden oyle hocam benim kusumda soyluyor sarki

• Bugun bir sahiplendirme sitesinde gormustum istanbuldaydi. Kopegim olmasa inan direk Ben sahiplenirdim

Bu arada kangal alman kurdu kirmasi tuvalet egitimi var.

VE LUTFEN KARNE HEDİYESİ OLARAK Bİ HAYVAN ALMAYİNİZ. HEVES GECİCİ BİR SEYDİR DOSTLUK BAKİ KALİR

• quote:

Orijinalden alıntı: velibozdag35

Bugun bir sahiplendirme sitesinde gormustum istanbuldaydi. Kopegim olmasa inan direk Ben sahiplenirdim

VE LUTFEN KARNE HEDİYESİ OLARAK Bİ HAYVAN ALMAYİNİZ. HEVES GECİCİ BİR SEYDİR DOSTLUK BAKİ KALİR

yaaa hocam izmirdeyim ben yaaaa keske istanbulda olsam aninda ucarim ben yaaa.
    not:hayvan besliyorum 3 senedir muhabbet kusu

• yavru zorda cins var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

yavru zorda cins var.

yavru dediyem 1 yas alti cins de olur
    uf ya asik oldum ben bunlara

• Çokk tatlı çook masum inanın şuan gidip alıp gelesim var ama birtane bakiyorum zaten digeri ağır gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: velibozdag35

Bugun bir sahiplendirme sitesinde gormustum istanbuldaydi. Kopegim olmasa inan direk Ben sahiplenirdim

Hocam link verirmisiniz tam da bugun kangal yavrusu bulsak da sahiplensek diyodum.

Pm pls. Cok sadik hayvanlar. Bakicak yerim var iki katli eski bir binada yasiyorum

• HirakoShinji kullanıcısına yanıt
    Hocam link veremem mobildeyim de şöyle bi foto atayim siz okuyup karar verin sadece bu fotosu var zaten
     barınakta yavru ve cins kopek olurmu ? barınakta yavru ve cins kopek olurmu ?

• guncellll

• Tesekkurler hocam konustum, yarin almaya gidecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: HirakoShinji

Tesekkurler hocam konustum, yarin almaya gidecegim

hayirli olsun simdiden darisi benim basima.dua ederseniz 1 kere bile sevinirim hocam

• cins yavru oluyor ama genelde kırma saf nadir bulunuyor bende bıtane bulsam cıns yavru sahıpleneecegımmm

aslında sokak kopeklerıne daha cok bakmak ıstıyorum kopeklerın hepsını sevıyorum ama evımde sokak kopegı olarak kangal ve akbas kırması buldum sokaktan ve aldım eve baktım ama cok havlıyordu evde ya komsular rahatsız oldu kopekte oyle neden havladıgını cozemedım bır turlu gezdırıyordum ac bırakmıyordum tuvalete cıkarıp oynuyordum

ve veterinere götürdüm, yıkattım ıgnelerını vurdurdum asılarını felan yaptırdım karnesini aldım ama yok susturamadıgım ıcın bı tanıdıga vermek zorunda kaldım yanı cıns arıyorum golden tarzı felan daha ev ortamına uydurabılıcegım bu yuzden satın almak degılde barınaktan felan bulabılırsem sahıpleneyım dıye dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

cins yavru oluyor ama genelde kırma saf nadir bulunuyor bende bıtane bulsam cıns yavru sahıpleneecegımmm

aslında sokak kopeklerıne daha cok bakmak ıstıyorum kopeklerın hepsını sevıyorum ama evımde sokak kopegı olarak kangal ve akbas kırması buldum sokaktan ve aldım eve baktım ama cok havlıyordu evde ya komsular rahatsız oldu kopekte oyle neden havladıgını cozemedım bır turlu gezdırıyordum ac bırakmıyordum tuvalete cıkarıp oynuyordum

ve veterinere götürdüm, yıkattım ıgnelerını vurdurdum asılarını felan yaptırdım karnesini aldım ama yok susturamadıgım ıcın bı tanıdıga vermek zorunda kaldım yanı cıns arıyorum golden tarzı felan daha ev ortamına uydurabılıcegım bu yuzden satın almak degılde barınaktan felan bulabılırsem sahıpleneyım dıye dusunuyorum

aynen.sizinkiler kucukmuydu ? belkide ondandir.
    ya olsunda ne olursa oldun bende hocam sabah uyandirsin beni

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.