Şimdi Ara

Barcelona - Real Madrid| El Clásico | 5.Round | CL Yarı Final 2.Maç | 3 Mayıs | (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
0
Favori
62.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

Real Madrid formasını en çok giyen futbolcu olduğundan olmasın?

Manuel Sanchís Hontiyuelo: 712 games
    Raúl González: 655
    Santillana: 643
    Francisco Gento: 605
    Fernando Hierro: 598
    José Antonio Camacho: 577
    Míchel: 560
    Pirri: 559
    Roberto Carlos: 527
    Iker Casillas: 527
    Yavaş olsun...
    13/12/2008 Premier Lig Barcelona 2 - 0 Real Madrid
    02/05/2009 Premier Lig Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    29/11/2009 Premier Lig Barcelona 1 - 0 Real Madrid
    10/04/2010 Premier Lig Real Madrid 0 - 2 Barcelona
    29/11/2010 Premier Lig Barcelona 5 - 0 Real Madrid
    37 golün hemen hemen yarısını 5 maçta yedi.Yani fazla oynadığı için 37 gol yemedi..Hezimete uğradıkları için bu kadar fazla gol yedi..

Şöyle ufak bir problem var yalnız:
    Şu anki kadroda en çok giymiş futbolcu demiştim, bu bir.
    Casillas sakat olmadığı sürece hep 90 dakika oynadı, bu iki.
    Barcelona son yıllarda çok güçlü, bu üç.
    Casillas, Madrid formasını en çok giymiş KALECİ, bu da dört.
    Casillas ve Valdes takım değişsin, görürüm ben o keli.
    Zaten İspanya Milli Takımı'nda as kaleci Casillas, yedek Pepe Reina, üçüncü kaleci Valdes.
    Yazık yavruma, içine sindiremeyince çeneye vuruyor. Gören de tüm golleri Valdes attı sanacak.

Kıvırmak dediğin şey anca böyle olur..
    Şuanki kadroda en çok giyen futbolcu demedin.Madrid formasını en çok giyen futbolcu dedin..Futbolcu yerine kaleci dersen kabul..Bu bir..
    Casillasın bu kadar gol yemesinin nedeninin Madridde en fazla forma giyen kaleci olmasıyla alakası yok..Son yıllardaki büyük hezimetle alakası var.Son 5 maçta Barcadan toplam yediği golün yarısını yemiş.Yani 37 golün 16 sını sadece son 2 yılda yemiş.Bu alandaki el-clasico kariyer rekorunu hiçbir kaleci asla kıramaz zaten.Bu iki.
    Ben Valdes Casillastan iyidir demedimki bana Casillas>Valdes muhabbeti yapıyorsun..Buda 3...
    Sonuç olarak Casillas bana göre sayılı kalecilerdendir..Ama bu son yıllardaki hezimet kariyeri adına kötü bişey..2 yılda 16 gol yiyen kaleci olarak hafızalarda her zaman olucak..Tek haklı olduğun yanın Casillasın Valdesten her türlü iyi olduğudur..Onun dışında ergenliğini git başka yerde göster..

• @ darbeli kaç roundluk bir konu açtın?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Real Madrid formasını en çok giyen futbolcu olduğundan olmasın?

Manuel Sanchís Hontiyuelo: 712 games
    Raúl González: 655
    Santillana: 643
    Francisco Gento: 605
    Fernando Hierro: 598
    José Antonio Camacho: 577
    Míchel: 560
    Pirri: 559
    Roberto Carlos: 527
    Iker Casillas: 527
    Yavaş olsun...
    13/12/2008 Premier Lig Barcelona 2 - 0 Real Madrid
    02/05/2009 Premier Lig Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    29/11/2009 Premier Lig Barcelona 1 - 0 Real Madrid
    10/04/2010 Premier Lig Real Madrid 0 - 2 Barcelona
    29/11/2010 Premier Lig Barcelona 5 - 0 Real Madrid
    37 golün hemen hemen yarısını 5 maçta yedi.Yani fazla oynadığı için 37 gol yemedi..Hezimete uğradıkları için bu kadar fazla gol yedi..

Şöyle ufak bir problem var yalnız:
    Şu anki kadroda en çok giymiş futbolcu demiştim, bu bir.
    Casillas sakat olmadığı sürece hep 90 dakika oynadı, bu iki.
    Barcelona son yıllarda çok güçlü, bu üç.
    Casillas, Madrid formasını en çok giymiş KALECİ, bu da dört.
    Casillas ve Valdes takım değişsin, görürüm ben o keli.
    Zaten İspanya Milli Takımı'nda as kaleci Casillas, yedek Pepe Reina, üçüncü kaleci Valdes.
    Yazık yavruma, içine sindiremeyince çeneye vuruyor. Gören de tüm golleri Valdes attı sanacak.

Kıvırmak dediğin şey anca böyle olur..
    Şuanki kadroda en çok giyen futbolcu demedin.Madrid formasını en çok giyen futbolcu dedin..Futbolcu yerine kaleci dersen kabul..Bu bir..
    Casillasın bu kadar gol yemesinin nedeninin Madridde en fazla forma giyen kaleci olmasıyla alakası yok..Son yıllardaki büyük hezimetle alakası var.Son 5 maçta Barcadan toplam yediği golün yarısını yemiş.Yani 37 golün 16 sını sadece son 2 yılda yemiş.Bu alandaki el-clasico kariyer rekorunu hiçbir kaleci asla kıramaz zaten.Bu iki.
    Ben Valdes Casillastan iyidir demedimki bana Casillas>Valdes muhabbeti yapıyorsun..Buda 3...
    Sonuç olarak Casillas bana göre sayılı kalecilerdendir..Ama bu son yıllardaki hezimet kariyeri adına kötü bişey..2 yılda 16 gol yiyen kaleci olarak hafızalarda her zaman olucak..Tek haklı olduğun yanın Casillasın Valdesten her türlü iyi olduğudur..Onun dışında ergenliğini git başka yerde göster..

Öncelikle, başka bir arkadaşa velet, bana ergen dediğin için şikayet edildin. Kendini büyük sanıp da ağzı bozmanın alemi yok, benim şeklimde madde madde konuşmaya çalışma, bu bir.
    Kıvırmadım, benim yazdığım cümle farklı yönlere çekilecek bir cümle, bu iki.
    Barcelona'nın son yıllarda çok iyi olduğunu ben zaten söyledim, ne demeye çalışıyorsun? Bu üç.
    Madem Casillas'ı iyi görüyordun, neden 37 gol yedi diye ezmeye çalışıyorsun? Bu dört.

Her neyse, ağzı bozuk, ahlaksız kişiliklerle konuşmayacağım.
    Bu sana karşı son mesajım.

• Maça 3 gün kaldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap
    Maça 3 gün kaldı...

Bu konu Dünyadan Futbol bölümünün tarihini barındırıyor olacak sezon bittiğinde.
  • barça paf takımlada çıksa olur sonuçta lig artık garanti.. real in kasap futbolcuları yine bilinçsiz tekmeler atabiilirler messi, ye villa ya ilk maçta olduğu gibi. ben guardiola olsam riske atmam bu lig maçını..
  • madridin alabilitesi var
  • maçın acık ara favorisi barcelonadır..ama barcelona defansında sıkıtı var puyol abidal sakat..milito barcelona icin cok yetersiz..realliler hızlı olabilirlerse önemli fırsatlar yakalayabilirler
    ama dediğim gibi macın favorisi kuskusuz barcelonadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatansever_kartal
    maçın acık ara favorisi barcelonadır..ama barcelona defansında sıkıtı var puyol abidal sakat..milito barcelona icin cok yetersiz..realliler hızlı olabilirlerse önemli fırsatlar yakalayabilirler
    ama dediğim gibi macın favorisi kuskusuz barcelonadır

Stoperde Busquets oynuyor zaten.
  • Krallık takımıymış Peh...
  • tarihi maça yalnızca 2 gün kaldı..guardiola kadro seciminde çok dikkatli olmalı
    valdez alves pique busquest adriano mascherano xavi iniesta pedro villa messi onbiriyle cıkmalı mutlaka..mümkünse affelay bu macta sonradanda olsa oyuna girmesin..adam sudan cıkmıs balık gibi her macta sırıtıyor...
    barcelona her zamanki oyununu oynamalı yani hücüm futbolu

Barcelona - Real Madrid| El Clásico | 5.Round | CL Yarı Final 2.Maç | 3 Mayıs |

• türkiyede insanlar o kadar fanatikleşmiş ki inanlmaz düzeyde gözleri gör olmuş

ben 20yıldır futbol takip ederim sadece güzel futbol oynamaya çalışan her takımı desteklerim
    ve sadece futbol oynamaya çalışan kişilikli futbolcuları severim

ben 1990larda MİLAN bağımlısı idim
    yine 1995lerde brezilya milli takımına hayrandım
    2000lerde ronaldolu zidane li dönemde real madrid bağımlısı idim
    son 8 yıldırda BARCELONAYI zevkle izliyorum

ancak özellikle liseli genlerimiz çok aşırı derece de fanatiklik seviyesinde olağanüstü futbolun zevkinden uzak
    kendisine bir takım belirlemiş ondan başka hiçbir iyi de oynasa olağanüstü de oynasa uzay futbolu da oynasa
    kendi tuttuğu takımdan daha iyi değildir diyor adeta futbol sevgisi bitmiş adamda tmm türk takımı olur fanatiklik kabul edilebilir ancak ben bunu asla kabul etmiyorum...

ben güzel oynayan her takım zevkle izlerim ve güzel kişiliği bozuk olmayan tüm futbolcuları da desteklerim...

bakın size bişey anlatayım msnde bir fanatiiklik derecesini aşmış olağanüstü fanatik bir reall madridli ile sohbet ediyoruz bana sordu

SORU sen real madridden barça ya hangi oyuncuları alırsın ben de mantık çerçevesinde cevap verdim

marcelo
    casillas
    kaka
    xabi alonso
    11için dedim (ronaldonun karakterini sevvmiyorum )

aynı soruyu ben sordum sen barcelonadan real madride hangi oyuncuları alırsın diye
    o sadece messi dedi şaşırdım
    saymaya başladı puyol ağır pique ağır adam sevmiyorum xavi ağır adam sevmiyorum

şaşırdım ama kasmadım çünkü kassam iyice bozacak işi o yüzden hiç cevap vermedim

BU KADARDA OLAĞANÜSTÜ FANATİKLİK OLURMU YAHU DÜNYADA KENDİ TUTTUĞUN TAKIMDAN BAŞKA SANKİ TAKIM YOK
    C.RONALDODAN BAŞKA DA OYUNCU YOK

bizim türk gençliğine allah akıl fikir versin mantık versin ne diyebilirim ki dünyanın hayranlıkla izlediği messi ve barcelonayı kabul edemeyen tek millet biziz sanırım

MAÇ İÇİNSE REAL MADRİD Lİ FUTBOLCULARIN ONUR MÜCADELESİ OLACAK DİYORUM
    ÇOK SERT VE MÜCADELECİ OLACAKLAR DİYORUM VE BENCE PUYOLUN YOKLUĞU ÇOK ETKİLER DİYORUM ANCAK HÜCÜM GÜÇÜ İLE BARCELONA FARK YARATABİLİR

ANCAK REAL MADRİDLİ FUTBBOLCLAR BU MAÇTA NELERİ VARSA ÖLÜMÜNE MÜCADELE EDECEKLERDİR...

ayrıca çok güzel maç olur inşallah

• Hala Madrid
  • arkadaşımın çalışması...

• Real 4'lü yenilgi tadarsa neler olacak göreceğiz

16-20-27 Nisan 3 Mayıs
    Mourinho'nun tipini görmek isterim bu maçların 4'ünü de yenilgiyle kapatırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

arkadaşımın çalışması...

Saygı duyarım. Muhteşem yapmış.

• Gönlüm Real Madrid'den yana. Ronaldo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Real 4'lü yenilgi tadarsa neler olacak göreceğiz

16-20-27 Nisan 3 Mayıs

real 4 maçıda kaybetsin mourinho yu kovarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Real 4'lü yenilgi tadarsa neler olacak göreceğiz

16-20-27 Nisan 3 Mayıs

real 4 maçıda kaybetsin mourinho yu kovarlar

kaybetmezler çünkü
    1.futbolcular onur mücadelesi yapacak
    2.iki takım arasında o denli fark yok
    3.mourinho
    4.hakem sertlik vs taraftar
    5.puyol sakat

kusura bakma real mourinhoyu 4de 4 yenilgi alsa bile göndermemeli yoksa asrın hatasını yapar ve bir daha kolay kolay toparlanamaz

• s.ligi ve el clasicoyu barca alir, kral kupasini madrid alir
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.