Şimdi Ara

Baraj puanının aşağı çekilmesi konusunda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizde bu baraj puanları neden bu kdar aşağı çekildi?...Bu barajın aşağı çekilmesiyle artk önüne gelen açıköğretime kayıt yaptırıcak,sizde artk bu açıköğretimleri "cazip hale getirmeye çalışıoruz "mantığyla ne kdar bağdaşıo...bazı şeyleri biraz emek sarfedilip hakedilmesi gerekmez mi?Kimin ekmeğine yağ sürüyoruz?Öss de barajı bile geçemeyen adamlara neden üniversite okuma hakkı verilsin baraj aşağı çekilerek...Az da olsa insanlar çaba sarfedip haketsinlerr...Burdan vakıf üniversitelerine giden arkadaşlar üzerine alınmasın herkes okusun hatta bn vakıf üniversitelerini savunurum ve gitmeyi de düşünüorm fakat bu kdar rahatlık vermemek lazım esas düşüncem bu bnm...Öss ye hazırlanan arkadaşlar muhakkak dershanede veya bulundkları ortam karşılaşmışlardır: Adam bi sene boyunca doru dürüst kitap açmaz ders çalışmaz hatta derste şaklabanlık yapar seni engeller...Tek bahanesi vardır "babam zengin ne ders çalışcam işte parayı basıp okucam" tarzında bi hava....Bu insanları biras emek sarfetmeye yönlerdiremezmiyiz sizce?Boş insanlar çoğalmasın artık...

• benim şahsi kanatimce özel üniversitelerin boş kontejanlarını doldurmak istemelerinden kaynaklanıyor. pollyanna olursak kazanacağına inancı olmayanlara biraz olsun psikolojik yardım içinde olabilir. hala güvenmiyorum ben bu ülke yönetimine
  • herkes okusun en azından acıkogretıme gırsın elınde dıploması olsun dıye yapıldı tamamen. yanı sonucta 165 dı daha once oda dusuk bır barajdı . bence ıyı oldu en azından acıkogretıme gırer ınsanlar. tabı vakıf unıversıtelerınınde ısıne yaradı bu.

param var zengınım dersı dınlemem, dersı sabote ederım dıyen bırını hoca sınıfta tutmaz zaten. unıversıte bura kovar bır dahada derse almaz. dershanede yada lısede zengım para bastım ıstedıgımı yaparım der . ama unıversıtede de bu yoktur. ben vakıf unıversıtesındeyım asla bogle seyler olmaz suana kadarda olmadı. . hocalar tavız vermez. veren okullar dusunsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.