Şimdi Ara

bar, cafe, resturant, otel vs.. gitar ile canlı müzik yapmaya karar verdim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaşım 22 ve orta okul yıllarında ilk klasik gitar ile tanıştım. yaklaşık 9-10 sene klasik akustik ve elektro gitar hep odamda hep elimde olmuştur. canlı müzik yapmak değildi amacım sadece merakla ve sevmekle alakalıydı gitar çalmam. sesimi çocukluğumdan ve acemiliğimden dolayı başlarda sevmezdim.fakat şimdi çok oturmuş, renkli tonlu ve çok iyi denecek kontrollü bir sese sahip olduğumu çevremdeki tanıdığım yada özellikle tanımadığım insanlardan aldığım yorumlarla biliyorum.

akustik ve klasikte ritm konusunda el tekniğiyle inanılmaz bir seviyede olduğumu biliyorum. şöyleki ilk sefer çaldığım bir şarkıyı ilk sefer çaldığımı ben hariç kimse bilmez anlamaz. romantik, haraketli, türkü veya pop yada klasik her ne olursa çok iyi yorumlayıp gitarımla eşlik ederim. yeterli özgüvene artık sahibim..

üni'de okuyorum. maddi yönden çöküntüye girmemle, içerken sağa sola takılırken arkadaş ortamında çalıyorken artık bunu paraya çevirmem gerektiğini hep hissediyordum. birde benden daha kötü söyleyen veya çalan insanları barlarda cafelerde radyolarda dinlerken ahhh ahh çektiğimde çok olmuştur.

kısaca arkadaşlar övmek gibi olmasın kendimi ama abartısız en sade dil ile kendimi canlı müzik yapabilecek kapasiteye çoktan gelmiş olduğumu biliyorum.

şimdi tamam artık başlıyorum dedim fakat bir tecrübem yada çevrem yok bu konuda. bu hususta özellikle bar cafe gibi yerlerde canlı müzik yapan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var bu yola başlamak için. ne gibi yerlerde ne tarza bir repertuara ihtiyac vardır, varmı elinizde şöyle bu şarkıları çalarım dediğiniz listeniz, gönderin bana...

diğer konu nasıl işi bulacağım.ankara okuyorum dolayısıyla ankarada çalışacağım. gitarı sırtıma alıp tüm "aaa burasıı olabilir " deyip içeri girip "meraba ben canlı müzik yapmaya karar verdim" tarzında olmaz bu işler sanırım. iş nasıl alınır? nasıl başlanır?

işin daha kötüsü, kendimi ifade etmek için yazıyorum ama sahip olduğum gitarlar ile sahnede performans yapılmaz. iyi bir akustik ve klasik içinde sermaye lazım :p neyse ayarlarım, hem ne dandik gitarlarla milleti hayran bırakmışımdır

bir diğer merakımda şudur, detaylar. hangi saatlerde ne tarz, ne kadar süre ve ne kadar bir ücret alacağımdır hususundadır. ingilizcemde vardır istendiği takdirde çalışıp rahat ve güzelce çalarım. hatta şunu bunu çal deseler istek gibi, benimde önümde nete bağlı bir site olsa akorlar için dert değil alayını çalarım. laptopu siteyi akoru felan geçtim, yoksada kendim çok güzel uydururum em-am gibi salak akorlarla değil hemde :P cuk diyede oturur.felan filan lafı çok uzattım, yardım yorum ve önerilerinizi bekliyorum....

• up.
  • yokmu yardımcı olacak kimse..
  • arkadaşım. yapman gereken şu. ben solistim 17 yaşındaym. grubunu eğer çocuk yaşta toplayamamışsan yapman gereken bir çevere edinmek. gerisi muhakkak gelir. üniversitedeyim diyosun. al gitarını bul bi ağaç aldı. bul iki üç kafa dedngi çocuk. sesinizi duyanlar toplanır. birazda olsa çevren olur. Bir stüdyo bulman lazım. çalışma stüdyosu. buradaki stüdyo sahibiyle irtibata geç. buraya yazdıklarının aynısını onada anlat. bir köşeye küçük bir ilan panosu açmışlardır. oraya özetle durumunu belirt. zaten çıkacağın cafe veya barda ekipmanlar mevcuttur.

saygılar...
    az giriyorum bilgisayara son sınavllar falan.. yardımcı olmaya çalışırım..
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cafe bar için hoparlor tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.