Arkadaşlar 468 - 60 oranında üzerinde DJ KORKUSUZ yazıcak bir banner yapıcak arkadaş varmı acaba konumu okuyanlar arasında djlere yakışıcak bir arka plan olsun arkadaşlar ve dj korkusuz da ona göre ilgi çekici bir banner olsun zahmet olmazsa
yapan arkadaşa teşekkürler
Yapalım bakalım bir tane beğenecekmisin? Genel raptir djliktir pek anlamamda sevememde o alanları,bu sebeple bannerımı beğenirmisin bilmiyorum
Bu gif olan
Bu da jpeg olan.
Umarım beğenirsin,dediğim gibi bu dj şu bu işlerinden anlamam,elimden bu geldi.Grafitti fontum yoktu o sebeple kullanamadım.Eğer elinde varsa grafitti font gönder burdan o font ile yapayım Tabii beğendiysen...
güzel olmuş teşekkürler sen istersen yazısız halini gönder ben yazılarını yazayım
mc-ic çok teşekkürlerde dje yakışıcak bir banner olmamış
sanada teşekkürler nizahci
mizahci yanlışmı upload ettin acaba dosyayı indirdim sonuç resimdeki oldu sen doğru upload ettiysen ben bundan sonrasını nasıl yapıcam yazıyı kaldırdığımda banner bozuluyor
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
quote:
Orjinalden alıntı: mc-ic
/>
mc-ic çok teşekkürlerde dje yakışıcak bir banner olmamış
sanada teşekkürler nizahci
yeniden uğraşırım
teşekkürler mc-ic mizahci arkadaş dj korkusuz yazısını silip upload etse ben yazıcamda heralde yanlış upload etti
yada mizahci sen aynı yazıcan yaz ama harflerin etrafı sarı olsun ve yazı biraz büyük olsun
Resmi PSD olarak gönderdim, herşey katmanlar halinde sorun olmaması gerekiyor Yine bende indirip deneyim bakayım
Arkadaşım kontrol ettim yazıları kaldırınca hiçbir sorun olmuyor. Photoshopta aç dosyayı tabii PSD olanı katmanlardan sağ alt köşede DJ KORKUSUZ yazanların hepsinin yanındaki göz işaretlerini kaldır.Bozulma falan olmayacak Sende nasıl bozuluyor ben anlamadım
abi ben onlara hiç bakmadımki kusura bakma tekrar teşekkürler
birde bu fontla yaz ama harflerin etrafı sarı olsun pek kalın birşey yapma abi ince olsun
son olarakta yanıp sönen olarak yaparmısın o şekilde yapmayı biliyorsan DJ KORKUSUZ yanıp sönücek hepsi birden
OK bu gece yollarım hazırlayıp
tamam çok saol harflerin etrafı sarı olsun ama pek belli olmasın , font büyüklüğüde ilk yaptıkların kadar küçük olmasın ve yanıp sönsün tümü birden kardeş ama hızlı yanıp sönme olmasın inş anlatabilmişimdir
Buyur bakalım, inşallah olmuştur bu kez Varsa değişiklik istediğin bir yer değiştirelim
Konu Dışı'ndaki konuna ben koymuştum ama bakmamışsın.