2 nizede çok teşekkürler mizahci yazıyı biraz daha büyütebilirmisin diğer arkadaşım ise yazıyı biraz daha koyu yapar ve yazıyının boyutunu büyütürse 2 bannerını kullanabilirim
Ben yaptığım işi birazda kendim beğenirsem içim rahat yardım ederim... Bu yazı biraz daha büyürse benim tasarım anlayışıma göre güzel olmayacak ve amatörlüğe adım atmış olacak.Tamam bu da son derece profesyonel değil, alt tarafı googledan resimleri bulup yazıyı yazıp efektler verdim ama dediğim gibi daha fazla büyütmem, üşengeçlikten falan değil , bana göre böylesi...
tamam öyle olsun mizahci yinede teşekkürler nasıl yaptığınıda anlatsan bari
quote:
Orjinalden alıntı: mizahci
Ben yaptığım işi birazda kendim beğenirsem içim rahat yardım ederim... Bu yazı biraz daha büyürse benim tasarım anlayışıma göre güzel olmayacak ve amatörlüğe adım atmış olacak.Tamam bu da son derece profesyonel değil, alt tarafı googledan resimleri bulup yazıyı yazıp efektler verdim ama dediğim gibi daha fazla büyütmem, üşengeçlikten falan değil , bana göre böylesi...
Arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum.
Başta nasıl bir şey istediğini tam olarak yazmamışın. Sonra da bir sürü değişiklik yaptırıyorsun.
Teşekkürler Gny* katıldığın için
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
tamam öyle olsun mizahci yinede teşekkürler nasıl yaptığınıda anlatsan bari
Nasıl yaptığımı anlatırım sorun değil, ki zaten anlatmasamda PSD dosyasını verdim.İnceleyerek rahatlıkla anlayabilirsin nasıl yapıldığını. Ve eğer hiç photoshop bilmiyorsan, yapım yoları arasında büyük oranda imageready nin parmağı var, işin içine o da girince hiç anlamayıp karıştıracaksın.
Bu arada yine de teşekkür ederim ne demek? Yani hadi yaptın ama istediğim gibi yapmadığın için ben pek oldu kabul etmiyorum? mu demek... Ardından gelen anlatsan bari... işi tamamen bozuyor zaten... Yardım istedin ettik, tekrar değiştirmemizi istedin yaptık, sonunda yapılan işi bozacak bir eylem istiyorsun kabul etmedik "yine de teşekkürler" " anlatsan bar " oldu ya anladım yaptığımız yardımın nereye gittiğini...
Gny* arkadaşımında dediği gibi başta tam anlatmıyorsun sonradan şöyle olsun böyle olsun diyorsun kabul etmeyincede verdiğin cevaba bak...
yok kardeş bannerını kabul ediyorum arada yanlış sözcükler kullandım kusura bakma karışık isede hiç anlatma ben resimli kaynak bulayım yazı olarak anlamıyorumda
Elindeki PSD dosyasından daha ala bir resimli kaynak olmaz... Bu arada doğum tarihine baktımda benim senin yaşında kardeşim var, yani o kardeş dediğin olmuyor... Yardım isterken ya da teşekkür edileceği zaman benim terbiye sınırlarıma göre siz li biz li konuşulması gerekir... Çünkü arada ne bir samimiyet var ne de bir tanışıklık...
tamam abi özür dilerim
psd dosyasını yandan izleyerek yapmaya çalışıyorum ama olmuyor örneğin ilk psd deki katmanlarda ayarları filan varda ben o ayarlara nerden girileceğini bilmiyorum
Bak yazının etrafındaki efekti aşağıda verdiğim linktekine uygun verdim. http://www.gezginforum.org/gezginf/super_neonlu_yazy_efekti_photoshop-t1720.0.html Yanlız mavi değil sarı kullandım renk seçiminde... Sonra katmanı çoğalttım ve diğerinin efektlerini kaldırdım... İmagereadye geçtim.Animation penceresinde ilk katmanda sarı ışıklı görüneni bıraktım new layer yaptım sarı ışıkı kaldırdım ışıksızı bıraktım. Bunuda daha iyi anlamak için imagereadye geçmen gerekir.Photoshoptan imagereadye geçmek için photoshoptaki sol taraftaki araçların en altında böyle photoshop simgesi ve sağa doğru ok var zaten üstüne gelince mousela imageready falan yazıyor.Psddede tıkla geç daha iyi anlayacaksın. Bu arada photoshop öğrenmek istiyorsan eğer, sitemdeki dersleri takip edebilirsin. Başlangıç derslerini verdim şuan piyasada meşhur olan işlemleri topluyorum, kademe kademe dersler devam edecek... verdiğim link benim siteme ait. www.gezginforum.org
tamam abi üye oluyorum
Abiler Ben Bi Siteye Üye OLmaj İstedim. Vote Sitesi Muonline...
BANNER URL DİYOR YARDİM EDERMİSİNİZ :( VEYA PM İLE
bannermı eklemek istedin siteye öyle isewww.imageshack.us adresine bannerını upload et ordan linki kopyala sitenin o banner url dediği yere yapıştır
anladığım bu biraz daha açıklarsan yardımcı olabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: LveL
Abiler Ben Bi Siteye Üye OLmaj İstedim. Vote Sitesi Muonline...
BANNER URL DİYOR YARDİM EDERMİSİNİZ :( VEYA PM İLE
Sitenin adresini ver bir bakalım bannermi istiyor nedir? Bu arada sen bannermı istiyorsun onuda bir söylersen?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme