meraba arkadaslar ben bir ps3 sahibiyim ve xbox 360 almak istiyorum fakat merak ettigim bisey var. banli bir xbox 360 da neler kisitlanir neler kullanilabilir. ornegin arkadas listene erisebilirmisin yada gamertag score larin yada achiv lerin surekli guncellenebilirmi. mesaj alip gonderebilirmisin. ve birde bu bani kaldirmanin bir yolu varmidir. Banli bir makinadan sifir live hesabi alabilirmiyim. galiba forumdaki cogu insanin makinasi banli dimi
malesef dediklerinin hiçbirini yapamazsın
quote:
Orjinalden alıntı: megamefta
malesef dediklerinin hiçbirini yapamazsın
tesekkurler
Forumdaki çoğu insanın makinesinin banlı olduğunu sanmıyorum. Banlı konsolla online işlemlerin hiçbirini yapamazsın. Direk cihazın seri numarası banlandığı için, yeni bir hesap açmak da mümkün değildir. İleride seri numarasını değiştirme gibi bir durum olursa, o zaman belki Live!'ın kapısı aralanır ama şimdilik bu mümkün görünmüyor.
quote:
Orjinalden alıntı: elderzeus
Forumdaki çoğu insanın makinesinin banlı olduğunu sanmıyorum. Banlı konsolla online işlemlerin hiçbirini yapamazsın. Direk cihazın seri numarası banlandığı için, yeni bir hesap açmak da mümkün değildir. İleride seri numarasını değiştirme gibi bir durum olursa, o zaman belki Live!'ın kapısı aralanır ama şimdilik bu mümkün görünmüyor.
Katılmıyorum.Mayıstan önce akşam saatlerinde friend listemde en az 10-12 kişi olurdu.Cumartesi-Pazar ise 25i bulurdu.Habire gow inviteleri gelirdi.Şimdi bakıyorum 87 arkadaştan 2 kişi online gözüküyor.Ban oranı %65 gibi bir rakam tahminimce.
forumda da bircok arkadasımızın konsolu banlı....olmayanda var tabiii.....
dunya genelinde de banlanan sayısı oldukca fazla.....
Ben de online oyun falan denilince, kimse banlanmamış diye düşünmüştüm. Demek öyle.
Bendede 38 kişi vardı.. Ama neye yararki hepsi CAVUR tohumu oldukran sonra ... Adamlarla ne konuşabiliyoz ne anlaşabiiyoz...veyk veeyk kendi aralarında bişeyler konuşup duruyolar..Hele japonlar hiç çekilmiyo.. Konsolu alalı yaklaşık 1,5 sene oldu ve daha ilk kez live deeyimi yaşıyorum(3 gün)..Şu an oyunum yok sadece multi player demolar ile idare ediyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme