Şimdi Ara

Banli konsollarda HDD'ye yeniden oyun yukleyebilirsiniz! *ÇALIŞIYOR* (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
18.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Hdd ye format atmak istedim ama serial no istedi hdd nin serial no sunu nerden öğenebilirim. Konu başlğı burası değil ama yardımcı olursanız sevinirim.
  •  Banli konsollarda HDD'ye yeniden oyun yukleyebilirsiniz! *ÇALIŞIYOR*

Bölge uyumsuzluğu yüzünden de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

quote:

Orijinalden alıntı: devilers96

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

Arkadaşlar elimde WD1600BEVS 160 gb HDD var. Buna gerekli işlemleri yapıp hdd kutusu bulsam çalışır mı? Tüm hdd'ler uyumlu değilmiş sanırım.

Bu arada update için teşekkürler, hdd banı kaldırdık güzel oldu :)

Kardeşim bak buradan sipariş verebilirsin:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25939

Bende de sendeki diskin 120'lik olanı mevcut. bu kutuyu sipariş verdim geçen ayın 30'unda kargolandı görünüyor airmail ile. Bakalım ne zaman gelecek.

Dün sipariş verdim ordan buralarda bulamayınca. Bana genelde 10 günde geliyor Dealextreme'den aldığım ürünler.Beklemeyim diye buralardan bakındım ama 30-35 tl fiyat çekiyorlar hdd kutusu için. Bekleriz artık 1 hafta 10 gün :)

Valla kadıköy'e de bakacağım yarın son kez.. Gerçi bugün telefonla aradım hatta Atik'teki arkadaş "shopto'dan alabilirsin" dedi o derece yokmuş hiçbir yerde.. :)
    Bende geçen ayın 30unda sipariş vermiştim inşallah haftaya ulaşacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaxp

Banli konsollarda HDD'ye yeniden oyun yukleyebilirsiniz! *ÇALIŞIYOR*

Hiç sanmıyorum JTAG şart.
  • Xbox'ta system settingsten bulabilirsin makinenin serialini.

quote:

Orijinalden alıntı: Verrutol

Arkadaşlar Hdd ye format atmak istedim ama serial no istedi hdd nin serial no sunu nerden öğenebilirim. Konu başlğı burası değil ama yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: tolgaxp

Hiç sanmıyorum JTAG şart.

Bana da öyle geliyor fakat daha şimdiden bir çok iş için hiçbir masraf yapmadan, birçoğumuz sadece elindeki diskleri kullandı. Bu bile yeter bana göre.

• beyler ben spilinter cell indirdim onu hdd atcam ama arada sırada live giriyorum farklı profille hdd olsa bi problem ollur mu spintir cell
  • Programla kopyalarken bazen hata oluyor. Bu durumda xbox corrupted olarak görüyor.

Dün 3 tane theme attım. Sonra taktım xboxa corrupted dedi. Geri taktım pcye programla silmeye çalıştığımda program kitlendi. Tekrar xboxa takıp xboxtan sildim ve yeniden aynı dosyaları pcden program ile usbye kopyaladım. 2. denememde çalıştı.
  • Kaka@
    Achievements da değişen birşey olmadı.

Şuan program çok iyide, tam olarak xplorer360ın yaptığını yapmıyor.Öyle olsa title updateleri de atabilirdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Vallaha kalktı bende inanmıyordum ama kalktı...İşte kanıtı...

forzacı seniiiiiiiiiiiiiiiiiii

Doğru la hiç fark etmemiştim.Forza oynuyon demek

• Avatarlı Update düşmüş Şimdi site vericem de link verdiğim an uyarıyı alırım heralde taktı bana yönetim
  • ya arkadaşlar ben 4 gb lık kinston usb mi 360 ta formatlayıp taktım pcye xtaff ın 0.06 versiyonunda open device diyorum üç nokta çıkıyor(...) demo atmak istiyorum usb me
  • Avatarlı tam içeriğe sahip yeni sistem güncellemesi resmi olarak Microsoft'un sitesinde var, yani yasadışı bir durum yok.

http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htm

Yukarıdaki linkten "Update using a USB flash drive" başlığının altındaki linkten indirebilirsiniz.
  • arkadaşlar ben harici hard diski fortmaladım 16gblık bölümüne 3 oyun attım hatta 4'de sığra gibi duruyor neyse tema atayım dedim yukarıda anlatılanları yapmaya çalıştım hard diski gösterdim 000000000000 klasörünün içinde FFFE07D1 klasörünü oluşturmaya kalktığımda hata veriyor olmadı bir türlü şunu detaylı anlatabilecek olan varmı yada sorun nerde acaba
  • bendede programın 0.6 ve 0.4 versionu çalışmıyor, 0.5 çalışıyor, ilerleme çubuguda var yeni bi tema attım ona bakıodum bende 0.5 i dene

şimdide xbla oyunu olan doomu atmaya çalışıyorum çalışırsa ss koyarım buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi counterdoctor -- 9 Nisan 2010; 22:57:24 >
  • Ben worms u çalıştırdım,duyrulur.Diğer oyunları deniyorum şu an umk3 çalışmadı,bölge seçiyor yani.
  • Ben 500 GB Bluray filmler olan Harici disk'i attım. NFTS sistemdi. Hardiske format çekip tüm filmleri silmiş....!
  • arkadaşlar bana bi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
    3ay önce 2009 8.ay üretim jesper elite aldım... oyunları hep hdd den oynuyorum... bugün bi oyunu denem amaçlı taktım...3-4 dk sora 3k verdi ekran siyah oldu..makineyi kapadım biraz bekleyip açtım çalıştı...hatta üzerine 1 saat oyun oynadım... acaba bu yaşadığığım 3k sorunu ısınma değilde voltaj düşmesi gibi bi sorundanmı kaynaklanıyor? bi bilginiz varmı? şimdiden teşekkür ederim

saygılar
  • arkadaşlar word cup 2010 demosunu burada yazanları uygulayarak atıyorum usb ye demoyu görüyor ama tıkladığımda çalıştırmıyor açılacak gibi olup hata veriyor makinanın hdd sine de copyaladım yine aynı bu demoyu atabilen varmı usb ye
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.