Bildirim
Banli konsollarda HDD'ye yeniden oyun yukleyebilirsiniz! *ÇALIŞIYOR* (18. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R
quote:
Orijinalden alıntı: gokerg
bana yiyince oyunların title updatelerini yapabiliyormuyuz?
Evet. Xplorer360 ile harddiske ya da USB Xtaf ile usb belleğin Partition 3'ünün cache klasörüne atacaksın.
işte update'ler
http://www.xboxuc.square7.ch/
Bu site çalışıyor mu cidden ?
Daha önceden de denemiştim yanılmıyorsam açılmıyordu yine açılmıyor.
Bu arada bir site daha,
http://marketplace.xboxmodder.com/_____________________________
-
ARKADAŞLAR BAN SEZONU NE ZAMAN BAŞLAR TAHMİNEN
_____________________________ psn: tahirdemir1988
Gamertag:tahmaz88
Gelmiş Geçmiş En iyi Multiplayer Savaş Oyunu Battlefield Bad Company 2
KİLLZONE 3
Medal Of Honor
FİFA 11
Modern Warfare 2
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahir
ARKADAŞLAR BAN SEZONU NE ZAMAN BAŞLAR TAHMİNEN
Kasım ayında yeni gelecek Dashboard ile geleceği tahmin ediliyor._____________________________ -
Arkadaşlar yav demincek konu açacaktım yanlış yere açmışım x boxta pc kolu ile oynamak mümkün mü bir kola daha 80 lira vermek istemiyorum
_____________________________ psn: tahirdemir1988
Gamertag:tahmaz88
Gelmiş Geçmiş En iyi Multiplayer Savaş Oyunu Battlefield Bad Company 2
KİLLZONE 3
Medal Of Honor
FİFA 11
Modern Warfare 2
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahir
Arkadaşlar yav demincek konu açacaktım yanlış yere açmışım x boxta pc kolu ile oynamak mümkün mü bir kola daha 80 lira vermek istemiyorum
Mümkün değil..._____________________________ -
Arkadaşlar banlanan hddyi başka konsola taksam o konsoldan livea girmenin bi sakıncası oluyo mu? Bu hdd ban olayını tam olarak anlamadım saçmalamış olabilirim doğru düzgün açıklama da bulamadım birisi anlatabilir mi? _____________________________ Orta Doğu Teknik Üniversitesi - İnşaat Mühendisliği -
quote:
Orijinalden alıntı: adnn
Arkadaşlar banlanan hddyi başka konsola taksam o konsoldan livea girmenin bi sakıncası oluyo mu? Bu hdd ban olayını tam olarak anlamadım saçmalamış olabilirim doğru düzgün açıklama da bulamadım birisi anlatabilir mi?
Xbox360'ın cihaz no'su Microsoft'un kara listesine alınıyor. Oyuncu profilinde ya da harddiskte banlandığınla ilgili ibare bulunmaz, fakat Microsoft bu profili banlı konsolda daha önceden kullandığını bilir ve başka konsola takıp bu profil ile LIVE'a giriş yaptığında Microsoft'un 1. dereceden takip ettiği kişi olursun. En ufak yaramazlığında Microsoft banı yapıştırır.
_____________________________ GamerTag: ilker007yasin -
quote:
Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R
quote:
Orijinalden alıntı: adnn
Arkadaşlar banlanan hddyi başka konsola taksam o konsoldan livea girmenin bi sakıncası oluyo mu? Bu hdd ban olayını tam olarak anlamadım saçmalamış olabilirim doğru düzgün açıklama da bulamadım birisi anlatabilir mi?
Xbox360'ın cihaz no'su Microsoft'un kara listesine alınıyor. Oyuncu profilinde ya da harddiskte banlandığınla ilgili ibare bulunmaz, fakat Microsoft bu profili banlı konsolda daha önceden kullandığını bilir ve başka konsola takıp bu profil ile LIVE'a giriş yaptığında Microsoft'un 1. dereceden takip ettiği kişi olursun. En ufak yaramazlığında Microsoft banı yapıştırır.
Teşekkürler hocam. :)_____________________________ Orta Doğu Teknik Üniversitesi - İnşaat Mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki