Şimdi Ara

Banlanmışım :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar. Bugün bana blizzard email gönderdi. Anladığım kadarıyla banlanmışım. Ben kesinlikle hile falan hiç birşey yapmadımki. Neden banlandım anlamadım. Ne yapmam lazım arkadaşlar. Blizzarda hile ile alakam olmadığımı ingilizce olarak nasıl yazmalıyım? Yardımcı olursanız çok duacınız olurum. Moralim çok bozuk. Doğru düzgün oyunu oynuyorum. Adamlar beni banlamış.

İşte Blizzardın bana gönderdiği mail

***Notice of Account Closure*** 

Account Name: WOW1

Reason for Closure: Terms of Use Violation -- Exploitative Activity: Abuse of
    the Economy

This account was closed because one or more characters were identified
    exchanging, or contributing to the exchange of, in-game property (items or gold)
    for "real-world" currency. This exchange process negatively impacts the World of
    Warcraft game environment by detracting from the value of the in-game economy.

Even if this is the result of account sharing, the account owner can still be
    held responsible for the penalty because of the impact it had on the game
    environment.

We've found the above behaviour is many times directly related to groups
    responsible for compromising World of Warcraft accounts; we take these issues
    very seriously. To better understand our position against exploitative activity
    and the risks involved, please review this article:http://eu.battle.net/wow/en/services/anti-gold/

The exploitative activity that took place on this account violates the World of
    Warcraft Terms of Use. We ask you take a moment to review these terms at
    http://eu.blizzard.com/company/legal/index.html. Any recurring subscriptions on
    this account have been suspended to prevent further monetary charges.

If you believe your account was compromised, please go to the following website
    https://eu.battle.net/account/support/account-recovery.html. Our support staff
    will assist you as soon as possible. If you are unable to access your account
    due to the password being changed, please visit our Login Support site here:
    https://eu.battle.net/account/support/password-reset.html

For any disputes of this action or further information on Exploitive Activity,
    please visit the Exploitative Activity FAQ and contact page here:
    http://eu.battle.net/support/en/article/200783

Regards,

Customer Services
    Blizzard Entertainment Europe
    http://eu.battle.net/wow/en/

• para ile item veya gold almışsın.
  • Derdini karakolda anlatırsın
  • Auction House'da saçma sapan satışlar yapmadın inşallah ? Birde hacklenmiş olabilirsin. Sen yokken başkası girip gold trade işleriyle uğraşıyor olabilir 2007 de başıma gelmişti.

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Auction House'da saçma sapan satışlar yapmadın inşallah ? Birde hacklenmiş olabilirsin. Sen yokken başkası girip gold trade işleriyle uğraşıyor olabilir 2007 de başıma gelmişti.

Auction House da saçma alışveriş derken neyden bahsediyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • İşte itemleri değerlerinden altına alıp satmak tanıdıklar ile vs bunlar yasak bildiğim kadarı ile
  • ilk yerlerini okudum direk belli zaten sebebi. İtem,gold vs şeyleri real world da satmışsın yada almışsın bir karakterin ile. Bunu söylüyor durduk yere kimseye ban atılcağını zannetmiyorum. Sen genede ticket at tekrar kontrol ettir. Ama cok düşük ihtimal yanlışlık olması

ve item,gold satmak,almak oyunun ekonomisini bozuyor demiş. Doğruda demiş eğer gerçekten böyle birşey yaptıysan Blizz in eline sağlık. Millet eşşek gibi gecesini gündüzüne katıp gold farm, item farm yapıyor. Ordan adam kalkmış bende para var abi ben ne uğraşıcam alırım istediğimi krallar gibi yaşarım para var huzur var dersen haksızlık olur işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 11 Nisan 2013; 11:02:09 >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Bana hacklenmissin ve seni hackleyen kisi accinden gercek para ile satis yapmis gibi geldi. Eger hacklendiysen ona gore bir mail at. Durumunu aciklayan ve buna ek olarak en son offline oldugun gun ve saati bildir. Eger blizz inanirsa acacaktir bani. Tabi wow keyinide hatirlaman gerek.

• Bir nedeni de proxy kullanıyorsan (wtfast filan) gold seller lar da bu sistemlerden satış yaptığından arada sende güme gidiyorsun. Ticket atarsın, prıxy kullanıyorsan söylersin, hakikatten böyle bir şey yoksa açarlar...
  • Sonunda hesabım açıldı. Hile yapmadığım anlaşıldı. Yönetim konuyu kapatabilir. Yardımcı olacak şekilde yorum yapan arkadaşlara teşekkürler ederim. Konuyla alakası olmayan yorumlarda yapılmış çünkü.

Orijinalden alıntı: streetmyther

İşte itemleri değerlerinden altına alıp satmak tanıdıklar ile vs bunlar yasak bildiğim kadarı ile

Boyle bi sacmaliktan ban yiyen gormedim :D ne yani oyun ici birbirine item hediye eden arkadaslar ban mi yiyecek

Orijinalden alıntı: Locknroll

quote:

Orijinalden alıntı: streetmyther

İşte itemleri değerlerinden altına alıp satmak tanıdıklar ile vs bunlar yasak bildiğim kadarı ile

Boyle bi sacmaliktan ban yiyen gormedim :D ne yani oyun ici birbirine item hediye eden arkadaslar ban mi yiyecek

Anlatmak istediğim o değil biraz daha acayım yukarılarda bir yorumda da yazıldığı gibi herhangi bir itemi piyasa fiyatının altından satarsan ah da buda oyun ekonomisini olumsuz yönde etkilemek olarak adlandırılıyor bu fark edilirse ceza alıyorsun işte bunu anlatmak istemiştim yoksa hediye serbest :D
  • Piyasayı düşürmek niye suç ya. Piyasayı oyuncular belirliyor blizz belirlemiyor ki. Blizz çok ucuza bir şey gördüğünde anca dupe diye araştırmasını yapsın değilse otursun ağlasın. Ona ne çok zor bulunan bir itemi ister 1g a satarım istersem milyon golda o beni ilgilendirir. Bir sürü kişi var yanlışlıkla çok ucuza item koyan o zaman hepsini banlayalım.
  • Piyasayı düşürmek suç değil, oyunda serbest piyasa var. Orgrimmar belediyesi taban fiyat belirlemediğine göre isteyen istediğini istediği fiyattan satabilir. Eğer bir item çok ucuza satılıyorsa onu alıp hemen geri ah ye normal fiyatından koyabilirsin sonuçta.

• TBC Döneminde aldığın itemi hemen geri satamıyordun, 2 saat di yanlış hatırlamıyorsam beklemen gerekiyordu. Onu kaldırdılar artık alınan item anında geri ah ye konulabiliyor. Hemen koyulduğu için birisi çıkıp itemi alıp hemen geri satabiliyor artık, bu sayede piyasa bir anlamda çokta bozulmamış oluyor.
  • Aslinda ah ilk bir taban fiyat veriyor ama zaten satacagin itemin cok cok altinda oluyor. Onunda altina inebilirsin bu sadece senin kararindir. Ama hacklenen acclerin degerli itemlerine boyle ucuza koyduklari icin belki bir cesit kontrol mekanizmasi gibi birsey koymus olabilir blizz. Tamamen varsayimsal konusuyorum.
    Gercekten sacma bir sey ahde ucuza item satiyorum diye banlanmak.

• AH'den saçma fiyatlara item satmadan anlaşılması gereken şu; Vendordan alınan saçma bi itemi 400k gibi bir fiyata satma. Bunun suç olma sebebi bence satılan goldların tradeden değilde AH üzerinden aktarılması. Böylece banlanma riski en aza iniyor. Blizzardta buna karşı önlem alıyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.