Şimdi Ara

Banlanan 4800 Account Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.
    http://www.silkroad online.net/sro_board/ppboard/viewtopic.php?t=31032&sid=
    2.
    http://www.silkroad online.net/sro_board/ppboard/viewtopic.php?t=31039&sid=
    3.
    http://www.silkroad online.net/sro_board/ppboard/viewtopic.php?t=31042&sid=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas -- 21 Aralık 2006; 14:56:54 >

• bu ne ya **** lar nedir ?
  • ********* sitesine gir bak neler var anlamına gelio
  • linkler düzeltildi. Liste Alfabetik sıra ile bütün serverlardaki banlanan userları içeriyor
  • Yaw aslında biri şuraya listeleri kopyala yapıştır yapabilir mi ?

Ben işyerindeyim ve burdaki norton internet security silkroad sitesine girmeme izin vermiyor. Kore olana bile giremiyorum Yalnız kapa gir gibi cevaplar vermeyin, personel internet security değil :)

Not: Ya da başka türlü hallerim saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiKMeN_ -- 21 Aralık 2006; 15:28:02 >
  • amanın booooo....
    Teha lailei gitmis tuh tuh tuh
  • sonunda oyunda beni sinir eden botterlerin cogu banlanmıs . hatırlamıyorum bile cogunu ama hatırladıkca bakıyorum hepsi bann bann
    işte şimdi sroyu hakkaten sevmeye basladım.
    Joymax işe yaramıyor veya botterlar joymaxin malı diyenlere bir nevi cevap oldu bu.sonunda oyun biraz olsun düzeldi devamını bekliyoruz joymax kalan botter varsa onlarada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akşama göreceğiz bakalım.
  • OHOOO OYUNUN YARISI YOKH
  • off tam süper olmuş yani. uzun bi süre oyunda lag oluşmaz.yani öyle umuyoruz.
  • ahahahaha kismm yi gordum hackmm yi gordum muahahahah ban yemişler allhım yakarışlarımı duydu sonunda..

bence bunlar joymax tan silk almayan beleş geçinen arkadaslar,2 tane tanıgık gordum yani okadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 21 Aralık 2006; 16:48:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

ahahahaha kismm yi gordum hackmm yi gordum muahahahah ban yemişler allhım yakarışlarımı duydu sonunda..

bence bunlar joymax tan silk almayan beleş geçinen arkadaslar,2 tane tanıgık gordum yani okadar..

huangjie serisi unique_check A_B_C asa vvs gibi dandik dundik adamlar nescafe ve dier beraber kastıgım tum noob botterlar yürü be joymax kim tutar seni
    benim bildiğim kim varsa bann

• 10 botter banlanıosa 20 boter daha girio
    nicesine inşallah

• benim tanıdığım ve ben dahil birsürü botçu arkadaşım banlanmamış niyekine? Silk alıyoruz diyemi yoksa. lol
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsDErA

benim tanıdığım ve ben dahil birsürü botçu arkadaşım banlanmamış niyekine? Silk alıyoruz diyemi yoksa. lol

Elbet birgün dostum umarım banlanırsın

Edit:unutkanlık:)

Bu arada silk almayıpta banlanmayanlarda var yani gözden kaçmıs olma olasılığın cok yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeleGood -- 21 Aralık 2006; 17:29:57 >
  • evet oyunda hiç lag yok maşallah botlar varken oyunun durumu daha iyiydi be şuna bak adım atamıyorum oyunda şuanda demekki lag ı botlar yapmıyormuş.
  • Yakın zamanda yazmıssın .
    Botlarmı yapıo bilmiom ama bende 5 saattir lag yok 5 saattir onlineım .
  • botun yapımcı şirketi joymaxın bu açıklamalarına bir cevap verdi.ve joymaxın verdiği sayıların doğru olduğunu ama yeni siztem konusunun yalan olduğunu ve banlanan charlarında para kasan botlar olduğunu söyledi.

vede şöle bi rakam vermişler banlananlar arasında sadece 150 kişinin sıradan bot kullanıcsı olduğunu sölemişler.

4000 kişiden 150 :)

siz düşünün artık.
  • yapma yaw
    botcuların neslii tükenmez :)
  • bizde banlanabilirz yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.