Şimdi Ara

Bankta Tek Başına Ağlayan Birini Görseniz Ne Yapardınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kızsa azarlanmaktan korkarım birşey yapmam erkekse ne derdi olduğunu anlamaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir sürü derdim var bir de onunkiylemi uğraşacam der giderim
  • Gözyaşından daha iyi kayganlaştırıcı yoktur
  • Nick mesaj uyumu

• Bilmem, bir görmek lazım.

• Sene 2007, aylardan Kasım, dışarısı 10 derece. Daha şehirlerde çok fazla park alanları yok, belirli sayıda var. Neyse efenim her akşam saat 8'de yürüyüş yaparım ve o parkın önünden geçerim. Yine bir gün geçiyorum o parkın önünden fakat ben parka yaklaştıkça ağlama sesleri yankılanıyor orda etrafta da kimsecikler yok. İlerledim ilerledim, kızın 1 tanesi elleriyle gözlerini kapatmış ağlıyor. Fakat o ağlama sesini duymanız lazım bir bebek ağlaması gibi naif, iç parçalayıcıydı. Kızın yanına gittim ve dedim ki, hey merhaba eğer içini boşaltmana yarayacaksa bana derdini anlatabilirsin dedim. Kız o an ellerini kaldırıp sinirli bir şekilde ikile lan burdan bebe deyip beni kovdu. O zamanlar 11 yaşındaydım ve herkes beni küçük görüyordu. O gün bu gündür parkta ne zaman üzgün birini görsem bu anı aklıma gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wunaji

Sene 2007, aylardan Kasım, dışarısı 10 derece. Daha şehirlerde çok fazla park alanları yok, belirli sayıda var. Neyse efenim her akşam saat 8'de yürüyüş yaparım ve o parkın önünden geçerim. Yine bir gün geçiyorum o parkın önünden fakat ben parka yaklaştıkça ağlama sesleri yankılanıyor orda etrafta da kimsecikler yok. İlerledim ilerledim, kızın 1 tanesi elleriyle gözlerini kapatmış ağlıyor. Fakat o ağlama sesini duymanız lazım bir bebek ağlaması gibi naif, iç parçalayıcıydı. Kızın yanına gittim ve dedim ki, hey merhaba eğer içini boşaltmana yarayacaksa bana derdini anlatabilirsin dedim. Kız o an ellerini kaldırıp sinirli bir şekilde ikile lan burdan bebe deyip beni kovdu. O zamanlar 11 yaşındaydım ve herkes beni küçük görüyordu. O gün bu gündür parkta ne zaman üzgün birini görsem bu anı aklıma gelir.

ikile lan buradan bebe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben durmaz gecerdim ister kiz ister erkek bir anlam ifade etmez

• Merhaba yoksa Selamun Aleyküm mü demeliydim ehe :) diyerek girişi yaptıktan sonra sorunu öğrenmeye çalışırdım

• birşey yapmam
  • Kolay gelsin der konuşmaya başlarım.

• yav 50 60 sene sonra ölücen ne aglıyon derim
  • karşılıklı içip derdini dinlerdim
  • çare en yakın tekel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best of CSB

quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

bir sürü derdim var bir de onunkiylemi uğraşacam der giderim

"onunkiylemi" Tebrikler türkçeyi katlettiniz.

Dostum kaynaştırma ünsüzü diye birşey duymadın mı?"Onunkiyle mi" doğrusu.Mi yide pratik olmasından dolayı ayırmakla uğraşmamış onun dışında hata yok

• biri işini halletmiş keyfini almış derdini benmi çekecem der uzaklaşırdım ordan
  • sebepsiz yere adam vuruyorlar bu ülkede kimseye bulasmayın derim

• Benimde bir anım var hemde şu bir aralar meşhur olan forum istanbul avm de başıma geldi. Bilenler bilir metro çıkışından giderken dechatlona inen bir yol vardır çardaklı. akşam suları işte eve dönmek üzereyim. oradan yukarı doğru ilerlerken kenardaki taşların birinin üstüne oturmuş bir kız ağlıyor o zamanlar da 23-24 yaşlarımdayım kız da 20 falan olsa gerek tahminimce. ama böyle sessizce ağlıyor, geçtim yanından sonra dedim insanlık öldü mü tekrar geri döndüm. Hey iyi misin diye sordum bir iki iç çekme sonrasında böhöööö diyerek sarıldı kız boynuma hüngür hüngür ağlamaya başladı ama nasıl ağlıyor. ben içimden kim bilir ne olmuştur neyse diyip, geçti geçti diyorum teselli vermek için ama kız bırakmıyor beni. t-shirt falan ıslandı baya bu esnada etraftan geçen bazı insanlar cık cık cık , ağlatmış kızı gibilerinden söylenerek geçiyorlar. 5 dk 10 dk 20 dk derken baktım kız frenleyemiyor kendini. kız hıckıra hıckıra ağladıkça benim sinirim bozulmaya başladı. benim bu içimdeki insanlık kurtul artık şundan durumuna geçti. kıza sen burda 2 dakika bekle bi su alıp geliyorum böyle olmaz diye 1-2 kere söyleyerek ikna ettim. kız bıraktığı gibi başladım koşmaya tabi kız su almaya gittiğimi sanıyor. gidiş o gidiş direk evde aldım soluğu. bu da böyle bir insaniyetle başlayıp sonunu getiremediğim anımdır.

• Hayirdir kardesim sorun nedir? Diye sorarim

• Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söylerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.