Şimdi Ara

Bankta Tek Başına Ağlayan Birini Görseniz Ne Yapardınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Best of CSB

quote:

Orijinalden alıntı: UnrealNerd

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

bir sürü derdim var bir de onunkiylemi uğraşacam der giderim

"onunkiylemi" Tebrikler türkçeyi katlettiniz.

Dostum kaynaştırma ünsüzü diye birşey duymadın mı?"Onunkiyle mi" doğrusu.Mi yide pratik olmasından dolayı ayırmakla uğraşmamış onun dışında hata yok

Yav he he pratiklikle yazım yanlışının ne alakası var. Eminim soru eklerinin ayrı yazıldığını bilmiyordur. Ayrıca "birşey" yazmışsın ama "şey" her zaman ayrı yazılır. Yine diğer cümlede "mi yide" demişsin ama "de" ayrı olacaktı. Başkalarına ayar vermeye çalışmadan önce kendin Türkçe öğren.

Senin gibilere vaktimi kaybetmek istemediğim için olabilir.Tek yazımına dikkat ettiğim yer onunkiyle mi kısmı farkettiysen bir şeyin ayrı yazıldığını biliyorum ama şey kelimesinin her zaman ayrı yazılması gerektiği siye bir kural yok.Zamanında çok tartışıldı medyada gündem oldu filan vesaire ama büyük ihtimalle yaşın küçük olduğu için bilmiyorsundur.Senin gibi 2 saat harf arayarak yazmayıp takır takır yazdığım için her türlü hata olması muhtemel.Kimsede mi nin ayrı yazılmasını bilmeyecek kadar cahil değildir emin ol.Onu ayrı yazarak bilgili olmuyorsun bu arada.Daha kaynaştırma ünsüzünü hayatında duymamamışsın ilkokulda türkçeye girişte öğretiyorkar bunu.Sıkışınca başka tazdıklarıma sarmışsın muhahahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiçbişi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

bir sürü derdim var bir de onunkiylemi uğraşacam der giderim

"onunkiylemi" Tebrikler türkçeyi katlettiniz.

Dostum kaynaştırma ünsüzü diye birşey duymadın mı?"Onunkiyle mi" doğrusu.Mi yide pratik olmasından dolayı ayırmakla uğraşmamış onun dışında hata yok

Yav he he pratiklikle yazım yanlışının ne alakası var. Eminim soru eklerinin ayrı yazıldığını bilmiyordur. Ayrıca "birşey" yazmışsın ama "şey" her zaman ayrı yazılır. Yine diğer cümlede "mi yide" demişsin ama "de" ayrı olacaktı. Başkalarına ayar vermeye çalışmadan önce kendin Türkçe öğren.

Senin gibilere vaktimi kaybetmek istemediğim için olabilir.Tek yazımına dikkat ettiğim yer onunkiyle mi kısmı farkettiysen bir şeyin ayrı yazıldığını biliyorum ama şey kelimesinin her zaman ayrı yazılması gerektiği siye bir kural yok.Zamanında çok tartışıldı medyada gündem oldu filan vesaire ama büyük ihtimalle yaşın küçük olduğu için bilmiyorsundur.Senin gibi 2 saat harf arayarak yazmayıp takır takır yazdığım için her türlü hata olması muhtemel.Kimsede mi nin ayrı yazılmasını bilmeyecek kadar cahil değildir emin ol.Onu ayrı yazarak bilgili olmuyorsun bu arada.Daha kaynaştırma ünsüzünü hayatında duymamamışsın ilkokulda türkçeye girişte öğretiyorkar bunu.Sıkışınca başka tazdıklarıma sarmışsın muhahahaha

Hocam niye kaleme alıyorsun ki bu veledi. Başkalarının yanlışını arayan bununla egosunu tatmin etmeye çalışan gereksizin teki.

• Kimsenin derdini dinlemeyin heleki kız ise oradan uzaklaşın.
  • İçimden ağlamaya devam etmesini dileyip, yoluma devam ederdim.

• Best of CSB B kullanıcısına yanıt
    sanki tdk nin forumu. şöyle bi sitede yorum yazıyorum bir de imlaya mı dikkat edecem
  • Best of CSB B kullanıcısına yanıt
    Sabahin 5inde bunla mi ugrasdin la hakkaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodomoco -- 27 Nisan 2016; 12:04:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tao-Zen

Benimde bir anım var hemde şu bir aralar meşhur olan forum istanbul avm de başıma geldi. Bilenler bilir metro çıkışından giderken dechatlona inen bir yol vardır çardaklı. akşam suları işte eve dönmek üzereyim. oradan yukarı doğru ilerlerken kenardaki taşların birinin üstüne oturmuş bir kız ağlıyor o zamanlar da 23-24 yaşlarımdayım kız da 20 falan olsa gerek tahminimce. ama böyle sessizce ağlıyor, geçtim yanından sonra dedim insanlık öldü mü tekrar geri döndüm. Hey iyi misin diye sordum bir iki iç çekme sonrasında böhöööö diyerek sarıldı kız boynuma hüngür hüngür ağlamaya başladı ama nasıl ağlıyor. ben içimden kim bilir ne olmuştur neyse diyip, geçti geçti diyorum teselli vermek için ama kız bırakmıyor beni. t-shirt falan ıslandı baya bu esnada etraftan geçen bazı insanlar cık cık cık , ağlatmış kızı gibilerinden söylenerek geçiyorlar. 5 dk 10 dk 20 dk derken baktım kız frenleyemiyor kendini. kız hıckıra hıckıra ağladıkça benim sinirim bozulmaya başladı. benim bu içimdeki insanlık kurtul artık şundan durumuna geçti. kıza sen burda 2 dakika bekle bi su alıp geliyorum böyle olmaz diye 1-2 kere söyleyerek ikna ettim. kız bıraktığı gibi başladım koşmaya tabi kız su almaya gittiğimi sanıyor. gidiş o gidiş direk evde aldım soluğu. bu da böyle bir insaniyetle başlayıp sonunu getiremediğim anımdır.

İnsanlık ölmüş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wunaji

Sene 2007, aylardan Kasım, dışarısı 10 derece. Daha şehirlerde çok fazla park alanları yok, belirli sayıda var. Neyse efenim her akşam saat 8'de yürüyüş yaparım ve o parkın önünden geçerim. Yine bir gün geçiyorum o parkın önünden fakat ben parka yaklaştıkça ağlama sesleri yankılanıyor orda etrafta da kimsecikler yok. İlerledim ilerledim, kızın 1 tanesi elleriyle gözlerini kapatmış ağlıyor. Fakat o ağlama sesini duymanız lazım bir bebek ağlaması gibi naif, iç parçalayıcıydı. Kızın yanına gittim ve dedim ki, hey merhaba eğer içini boşaltmana yarayacaksa bana derdini anlatabilirsin dedim. Kız o an ellerini kaldırıp sinirli bir şekilde ikile lan burdan bebe deyip beni kovdu. O zamanlar 11 yaşındaydım ve herkes beni küçük görüyordu. O gün bu gündür parkta ne zaman üzgün birini görsem bu anı aklıma gelir.

Korkunçlu zebani çıkacak sandım

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Nick mesaj uyumu

Su uyumuda bir turlu yakalayamiyorum hic bi konuda

• Valla ordan uzaklasirdim cunku aglayan her kisi sinirli oluyor

• %90erkek yuzundendir

Ya ergendir ugrasmaya degmez der gecerim
    Ya da evlidir basima bela almayayim der gecerim

Ama kucuk bir kiz ise ve etrafta kimse yoksa ne oldugunu ve kaybolup kaybolmadigini sorardim .

• quote:

quote:

Senin gibi 2 saat harf arayarak

İkiyi rakamla yazmışsın yanlış olmuş orası.

Eheueheueue yine ayar verdik çok şükür.

Bi buçuk saattir neyi yanlış acaba diye düşünmüş liseli Rakamlarla yazılır zaten o kafanı fazla yorma Sen hadi yoluna devam et liseli.
  • quote:

quote:

Bi buçuk

"Bir buçuk" mu demek istedin? Birader yeter artık ben ayar vermekten usandım sen ayar yemekten usanmadın. Blokluyorum artık yoksa daha çok yerin dibine gireceksin eheueheuehu

Git kpss çalış sen bu kafayla memur olmayı bile beceremezsin ayar veriyomuş liseli
  • quote:

quote:

kpss

Büyük yazacaktın.

quote:

veriyomuş

Veriyo"r"muş olacaktı.

Ayrıca cümle sonuna smiley değil nokta konur.

Ağla ağla Yazılılarına çalışman gerekmiyomu senin.Heralde forumda 1200lira maaşa ağlayanlarda zamanında senin gibiydi bütün işsiz liselilerin mesken tuttu burayı gına geldi artık 2000lilerden dolayı.yürün gidin bi yaaa

• Yazık der geçerim.

• quote:

quote:

gerekmiyomu

mu ayrı.

quote:

Heralde

Doğrusu "herhâlde"

Ayrıca cümleye büyük harfle başlanır.

Yettiği kadar düzeltmemişsin dimi.türkçe'n kötü duruyor gibi görünüyo.alla alla nasıl iş anlamadım.Türkçe notların düşük galiba ?

Bu arada çok iyi ayar veriyorsun.Rot balans işine girmeni öneririm sana en yakın sanayi sitesinde.Yoksa gelecek adına kendine başka bir yol çizemeyeceksin bu kapasitenle

• Bi sigara uzatırım, dertleÅŸiriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wunaji W kullanıcısına yanıt
    Kardes iki tane mesajina denk geldim ikisi de ayni stildi
    Ne ayaksin bu bi tesaduf mu yoksa troll filan misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Wunaji

Sene 2007, aylardan Kasım, dışarısı 10 derece. Daha şehirlerde çok fazla park alanları yok, belirli sayıda var. Neyse efenim her akşam saat 8'de yürüyüş yaparım ve o parkın önünden geçerim. Yine bir gün geçiyorum o parkın önünden fakat ben parka yaklaştıkça ağlama sesleri yankılanıyor orda etrafta da kimsecikler yok. İlerledim ilerledim, kızın 1 tanesi elleriyle gözlerini kapatmış ağlıyor. Fakat o ağlama sesini duymanız lazım bir bebek ağlaması gibi naif, iç parçalayıcıydı. Kızın yanına gittim ve dedim ki, hey merhaba eğer içini boşaltmana yarayacaksa bana derdini anlatabilirsin dedim. Kız o an ellerini kaldırıp sinirli bir şekilde ikile lan burdan bebe deyip beni kovdu. O zamanlar 11 yaşındaydım ve herkes beni küçük görüyordu. O gün bu gündür parkta ne zaman üzgün birini görsem bu anı aklıma gelir.

Oha be forumu 11 yasindakiler basmis yazik

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.