< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bankkart ile Digiturk Sporun Yıldızı Paketi Aylık 265 Lira (6. sayfa)

-
-
Bu tecrübenizden yola çıkarak ben de bayiyi aradım, kredi kartı ödemeli ve kutulu ücreti 299 lira dedi görüştüğüm kişi. Sporun Yıldızı paketi. Ön kayıt oluşturdum, bir aksilik veya fikir değilikliğim olmazsa pazartesi günü bayiye gidip işlemi başlatacağım. Bu fiyat kampanyası haftaya bitiyormuş dediğine göre. Modül şu an bayimizde yok ama sizi arayacak olan kurulum ekibine söylerseniz onlar belki yardımcı olurlar dedi. 4K olması için aylık kirası 70 lira dedi, onu anlamadım neden öyle. Bu konu içerisinde aylık 9 küsur diye okumuştum, acaba adam mı yanlış bilgi verdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Digiturk'den bugün yine arama sağlandı. Başka bayiden modül bulunmuş, gelip bugün kurulumu yapacaklarmış.
arkadaşlar bu TOD gibi çoklu paylaşıma açıkmı? Biz tod u 3 kişi kullanıyoruz bunda mümkün mü acaba aynı anda izleme
-
ben buna hiç dikkat etmedim ekran görüntülerine ve sistemdeki sözleşmelere bakıcam
edit:1hediyeniz var açmışım 1 yıl eğlence ve avrupanın yıldızı yazıyor
yıldız dolu paketi
yeni üye bein connect 15 gün yıldız dolu paket hediye
altında hediye başlangıcı:18.07.2025 hediye bitiş:süresiz yıldız dolu paket süresiz
edit2: promosyon hiçbiryerde yazmıyor
edit3: belki senin online üyelik olduğu için 6 ay vermiş olabilir ben pakete baktım Acq-1 yıl yazıyor kutulu tercih etmiştim
edit4:bankart 4221/12 bölmüş 349 lira 351.77 olmuş hani 349 du puan da gözükmüyor
kampanyaya baktım puanlar 1 kasımda yüklenecekmiş kutulu ücrette 4188 lira gözüküyor benden niye fazla aldılar
işlem sırasında yeni çipli kartını cihaza takıyorlar pin istiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyhead -- 26 Temmuz 2025; 13:52:12 > -
kutulu kurulum yapıldı eski hdml kablo kullanınca ses görüntü sekronu oluştu kendi kablosu baya kalın altın uçlu onu takınca sorun kalmadı bein connetct mobil ve tarayıcıdan smarttv uygulamsına kod giriyorsun aynı anda ikisi çalıştırdım beinconnect digitürkplay gibi değil digitürkplayda canlı tv özelliği vardı burada tod uygulması gibi bişi yapmışlar
-
Tam anlamadım hocam. Kutusuz üyelikte ödeme aşamasında özellikle ziraat banklart lira görünmediği için farklı paket olduğunu düşünüyorum. Kutulu pos cihazı ile ödeniyor. Her türlü sayar mı onu da bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kutulu 299 sa pek ugrasmaya degmezmis tabi hocam.
digitürk zaten nezaman doğru düzgün bir iş yaptıki önceki yılllarda hep eurosat yayın yaptı işte iptallerde dilekçe faks ile uğraştırdı ben şimdi bir paket gördüm internette kredi kartıyla 199 fatura ödemesi ile 249 oluyor ne alaka yani
-
Modül ile 4K için binada uyumlu LNB altyapısı şart mı? Bir de aylık farkı 75 lira mı? Kurulum ekibi aradı da modülle 4K kullanılamıyor diye ısrar etti konuştuğum kişi. İlla apartmanda altyapısı olması lazımmış. 2 bin küsur liraymış onun masrafı. Ek olarak 75 lira aylık fark var dedi. İnternette böyle olmadığı yazıyor forumlarda dedim ama ısrarla yok öyle dedi görüştüğüm kişi.
Aynı anda mı izliyorsunuz
Söylenilenlerin hepsi yalan:) modülü ücretsiz ve sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Az önce gelip modül kurulumunu yaptılar. 2018 model Samsung televizyonumda şu an sorunsuz bir şekilde yayınları izliyorum. Karttan 4201 TL çekildi.
Bein de bu varmı arkadaşlar ortak kullanım durumu söz konusumu ? Online izlemeden bahsediyorum
-
Hocam neden 4201 TL. çekildi bir yanlışlık var sanırım.. Modül tercih etmişsiniz..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi baktım, 4221 lira çekilmiş. 4201 olarak aklımda kalmış.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Canak ve lnb için ayri bir ucret talep ettiler mi? Benim mustakil ev sadece lnbsiz anten mevcut çatıda. Sizde islemleri nasıl yaptılar hocam?
Hocam bizim binada merkezi sistem olduğu için fiziksel bir kurulum yapılmadı, o yüzden ücret konusunda bir şey diyemiyorum.
Arkadaşlar yukarıda yazdım modül istedim ya direkt modülü getiriyorlar mı yoksa kutu getirip daha sonra yeniden servis kaydı açıp mı modül getiriyorlar? Telegramda biri öyle dedi de, kutu getiriyorlar, sonra para almak için ekstradan kayıt açıp yeniden kurulum için modül getiriyorlar diye. Bana saçma geldi ama sizlere de sorayım dedim.
Kesinlikle ilk kurulumu modül ile yaptırın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X