Şimdi Ara

Bankkart ile Digiturk Sporun Yıldızı Paketi Aylık 265 Lira (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
20
Favori
21.400
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tkgs ile kurlum yapılınca, digitürk sıralı kanal listesi geliyor mu otomatik ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Birkaç gün önce kutusuz başvurusu yapmıştım ama sonra başvuruyu tamamlamadım kutulu aboneliği almak için, şimdi bu numaraya ait abonelik var diye hata veriyor. Yarına kadar bekleyeyim mi yoksa eşimin numarası ile yeni başvuru mu yapayım?

Bir de kutulu abonelikte bein connect ile de izleyebiliyor muyuz yayınları?

digiturk sırasında gelmiyor sanırım, ben uydu tarama yaptığım için net bişey diyemiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 200 TL bile olsa şu adi şirkete para kaptırmayın. Gidin kaçak yayın izleyin bedavaya daha iyi en azından tek sorunu 20 saniye gecikmek oda beinconnectede aynı. Görüntü kalitesinin kutulu yayında kaçak yayından 1 gram farkı yok hatta çoğu zaman kaçak yayın kalitesi daha iyi.

Modül olacak diye üyelik başvurusu yaptırdım(Modülü denemek için herkes övüyor.) 2 sene önce kutudan mağduriyetim olduğunu hem Digitürk üyeliği yaptırırken ana hattan hemde ilgilenecek şubeyle görüşüp kesinlikle modül denemek istediğimi söylememe rağmen tamam diyip modül elimizde var sorun yok diyip bugün kuruluma kutu getirdiler sinirlenip geri gönderdim. Üyelik yapana kadar 1 dakika içinde telefonunuzu açarlar ancak üyelikli hattan aradığınızda yoğunluk var diyip 10 saniyede suratınıza kapatırlar.

Eğer daha önce Digitürk kullanmamış arkadaşlar varsa bilsinler. kutulu yayın alıp evde kaliteli kaliteli izlerim diye birşey yok gerçekten kaçak yayın gibi görüntü sadece tek fark tv'den saniye kaybı gecikme yok. Beinconnect'en bağlanırsanız yine 20-30 saniye gecikmeli veriyor. Digitürk almakta arada kalan arkadaşlar varsa bilsinler.

2025 yılında herkesin evinde hemen hemen 4k TV var ancak hala 720p çamur maç yayını yapmaya utanılmıyor. Her senede milyar TL gelir elde ediyor bu kurum üstelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrehan09 -- 18 Ağustos 2025; 16:24:29 >

• Bankkart kampanyasından yararlanarak üye oldum. 12 ay boyunca dizi ve film kanallarının da hediye edileceği yazıyordu. Yıldız dolu paket olarak da yazıyordu sanırım. Şimdi yıldız dolu paketin sadece 1 ay olduğunu, eğlencenin ve avrupanın yıldızı paketinin 12 ay olduğunu görüyorum.

Sizlerde durum nedir?

Bankkart ile Digiturk Sporun Yıldızı Paketi Aylık 265 Lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROLLING STONES -- 20 Ağustos 2025; 17:23:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ROLLING STONES kullanıcısına yanıt

Bende bu var ama asıl full paket yıldız dolu paket. Sizde o görünüyor mu? Eğlencenin avrupanın yıldızında film kanalı 1 tane galiba.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam hediye paket olduğu için ayrı ayrı tanımlamışlar. Eğlence paketi spor içerikleri dışında ful oluyor. Eskinin sinema paketi yani. Sizde hem eğlence hem sporun yıldızı varsa ful bütün kanalları 1 yıl açar.

Bizim mevcut 12 aylık taahhütlü üyelikte Eğlence Ve Avrupanın Yıldızı normalde aylık 299 TL iken, faturaya 105 TL yansıyor. Bu paketi olanlarda 4 büyükler hariç tüm lig maçları açık oluyor.

Yıllık Sporun Yıldızı ek paketini, bize göre "4 büyükler maç paketi"ni, 1200 liraya sundular. Tabii ki lig 12 ay sürmüyor, Ağustos'tan Mayıs ortasına kadar 9.5 ay sürüyor, 1200'ü 9.5'a bölersek ay başına 126 TL ediyor.

Yani bizim iki paketi toplayınca aylık 231 lira ediyor.

Sporun Yıldızı paketine Dizi-Film kanal hediyeli Bankkart'ta ise puanları düşünce aylık 265 lira ediyor.

Her ikisinde de aslında Yıldız Dolu paketi abonesi olunuyor. Hali hazırda aylık 250 liraya Yıldız Dolu alanlar da çok.

Ortada tam bir kampanya, önemli bir indirim yok yani.

Fiyatlandırma gayet iyi. Bu 200-250 liralık ucuz fiyatlara rağmen, millet kaçak izleme derdinde. Adam içkiye sigaraya nargileye at yarışına kumara para buluyor da, Digitürk'e 250 lirayı bulamıyor.

Keşke ülkedeki internet fiyatlandırmaları da böyle makul olabilseydi.

• Kampanyanın 1000 bankart lirası bugün bana yattı gelen sms ile öğrenmiş oldum :)

• Digitürkten aradılar şuan 300 tl ödüyorum. Bu aydan itibaren geçerli ödediğiniz tutsrı 390tl yapalım gelecek sezonuda aynı fiyattan ödemeye devam edin diye teklifte bulundular. Mantıklı mı bilemedim yeni sezonda fiyatlar nasıl olur acaba

• Merhaba geçen seneden üye olup bu sene devam etmeyenler arasın iptal etsinler. Otomotik üyelik iptali olmuyormuş liste fiyatından 1169 tl yazmışlar 5 6 gün içi her türlü ödemem gerekiyormuş. her halükarda iptal ettirmeniz şart diğer türlü otomotik faturalar işlenmeye devam ediyor. Tod gibi değil yani.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.