Şimdi Ara

Bankkart ile Digiturk Sporun Yıldızı Paketi Aylık 265 Lira (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hankmoody1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
23
Favori
19.349
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende de samsung tv var 49ru7100 modeli. Tv nin arkasında common interface girişi var ama modül oraya büyük geliyor uyumlu mu değil tv anlamadım

Edit: ayrı bir aparatı varmış onun araştırırken öğrenmiş oldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SopranosTony -- 11 Ağustos 2025; 11:56:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SopranosTony kullanıcısına yanıt

Evet hocam, kartı o aparatın içine yerleştiriyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziraat kartım yok bu kampanyadan yararlanma şansım yok mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt
    Kampanya ziraat karta özel maalesef o yüzden

Başvuru yap hocam onaylanır belki hemen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Başvuruyu şubeden yapın, onaylayana kadar içerde bekleyin, sonra kart basımı yetişmese bile sanal kart oluşturup alabilirsiniz. Ödemeyi POS'tan değil kart bilgilerini girerek alıyorlarmış.

• Arkadaşlar sabah kampanya linki üzerinden başvuru yapmaya çalıştım connect için. Mevcutta kaydınız var diyerek kabul etmedi. Az önce üyeliği tamamlamak ve ödeme bilgisi girmem için için sms atmışlar garip bir durum. Ziraat kampanyası olduğuna dair hiçbir ibare yok sözleşmede. Fiyat aynı 12x299 tl. Kampanya durumunu nasıl teyit ederim. Sizin sözleşmelerde ziraat bankasından bahsediyor mu?

• arkadaşlar apartmanda standart merkezi sistem uydu var benden ekstra ücret talep ederler mi? ekstra ücret talep etmeleri durumunda üyeliği başlatmama hakkına sahip miyim yaşayan var mı bu durumu?

• rtscnmkhy R kullanıcısına yanıt

Aynı şeyi merak ediyorum. Bizim apartmanda da normal merkezi sistem çanak anten var, ayrıca bir digiturk çanağı yok. Bu merkezi çanak üzerinden kutulu yayın alabilir miyim?

• Bu kampanya da üye ile bankkart kullanıcı aynı kişi mi olmalı

• rtscnmkhy R kullanıcısına yanıt

Merkezi sistemle kullanabilirsiniz, ekstra ücret talep edilmez. Digiturk artık Turksat üzerinden yayın veriyor, içiniz rahat olsun. Ben de iki yıldır bu şekilde kullanıyorum.

• Mevcut tod üyeliği bulunanlar da kampanyaya katılabiliyor mu ?

• kaptan ua kullanıcısına yanıt

Aynı telefon numarasıyla kabul etmiyor beinconnect üyeliğini

• Modül kullanan arkadaşlar, adamlar kolay kurulum yapın diyor kanallar açıldığında frekansları nedir bein sports 1 in

• blackq B kullanıcısına yanıt

tkgs ile kurulum yap. o dediğin eski frekansta çıkıyor.

• Televizyonun arkasında 5V Common Interface diye bir port var, ama burası için bir aparat yok. Digiturk modül getirdiğinde burası için gerekli adaptörü getiriyor mu yoksa onu benim mi temin etmem gerekiyor. Bir de modül olan paketi aldığımda sadece TV erişimim mi oluyor yoksa TV haricinde online bein connect de oluyor mu? Evde olmadığımda uygulama üzerinden maçları izleyebiliyor muyuz?

Düzenleme: TV nin kutusunda CI+ adaptörü varmış. Gelen modülü direkt buna mı takıyoruz?

Bu arada modül talebini nereye yapıyoruz. Başvuru yapılan yerde sadece kutulu veya kutusuz tercihi var. Abonelik başvurusu yaptıktan sonra bizi arıyorlar da onlara mı söylüyoruz modül istediğimizi? Bu konuda bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Aequitas -- 17 Ağustos 2025; 17:36:26 >
  • Dr.Aequitas D kullanıcısına yanıt

siz bişey takmıyorsunuz gelen eleman kendi getirdiği modülün içine kartı takıyor modülü de yuvaya takıyor.

randevu günü ve saati için aradıklarında belirtiyorsunuz ama her teknik servis takmıyormuş elimizde yok vs diyerek.

• Şimdi talep alındı servis gelince ödeme alacakmışta yarın kampanya son nasıl olacak bu iş.

• .HonouR. kullanıcısına yanıt

Peki randevu günü öncesinde ödeme yapıyor muyuz yoksa kurulum sırasında mı ödeme yapılıyor? Çünkü baştan ödemeyi yaparsam adamlar modül yok deyip normal kutu takıp giderlerse diyecek bir şeyim kalmaz. Şu anda TV Plus kutum var zaten, o yüzden ek bir kutu daha istemiyorum, sadece maç yayınları için modül kullanmayı planlıyorum.

• Dr.Aequitas D kullanıcısına yanıt

ödeme kurulumda alınır

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.