Şimdi Ara

Bankanın HGS'yi iptal etmesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bankadan alınan HGS'yi 1-2 ay kullandım, 20tl altına düşünce 30tl yüklüyor, içinde dünyanın parası bir yıl bekliyor. yılda 2-3 kere kullanıyorum yıllık 30-40tl bile gitmiyor. O yüzden kredi kartındaki otomatik ödemesini iptal ettim, içinde bakiye var diye otobandan geçtim ve hepsinde sadece çıkışlarda uyarı verdi, arkadaşım da benim araçta da buradalarda uyarı veriyor okumuyor filan dedi, sonra forumda da görüyorum okumadığını önemsemedim, bi bakiyesine bakayım ona göre yükleme yapayım diyecektim ama hgs banka tarafından kapatılmış(bunu da hgs sistemine niye ceza gözüküyor diye mail atınca öğrendim) ve hgs geçişlerimden ceza yemişim üstüne içindeki bakiyem de bana iade edilmedi.

bankayla gerekli görüşmeleri yüz yüze ve müşteri hizmetlerinden yaptım, hele şükür müşteri hizmetleri kredi kartı talimatı iptal edilirse hgs de iptal olur, deyip görüşme sonlandı. böyle bir durumun olduğunu ne sitede ne de alırken belirtmediler... banka çamura yatıyor ve ceza ödemek zorundayım. Müşteri hizmetleri 7gün içindeki bakiye alınmalı filan diyor ama haberim olmadığı için sanırım alamam ve 5yıllık hgs maliyetim kadar ceza ve bakiye kaybım olacak belki

Tüketici hakem heyetine gitsem bir şey yapılabilir mi? Ayrıca HGS bakiye iadesi için bir süre var mı? çünkü 6ay sonra iptal olduğunu öğreniyorum. 6ayda bir kullanacağımız hgs için çektiğim çile yüzünden gidip bankayı yakasım geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 13 Mart 2014; 20:29:27 >

• Valla her kullandığımda akşamları kontrol ediyorum artık. Bıktık cezalardan.
  • hLL6 H kullanıcısına yanıt
    Yılda 1-2 kere kullandığım için pek önemsememiştim ama ders oldu... Trafik cezası yok diye sevinirken trafik cezası gibi hgs cezası ödeceğim kaliteli banka yüzünden. şube ve müşteri hizmetleri yaardımcı olmadı ben de şikayet var'a yzdım.
  • Hangi bankaymış o hgs ile o şekil davranan aklımızda bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

Hangi bankaymış o hgs ile o şekil davranan aklımızda bulunsun.

Ziraat bankası.

Şu anda onlar yüzünden boşa harcadığım lpg'ye mi yanayım(bankaya git gel, ptt'ye git gel, birer kere daha gitmem lazım), ödeyeceğim cezaya mı yanayım bilemedim. bir arpa boyu yol gidemedim. ceza için de tam tutarı bilip ptt'den posta çekine yatması lazımmış(bu da ayrı bir saçmalık), teknoloji çağındayız; plakadan cezayı görüp gerekli tutarı ödemeliyim(zor bir şey değil). 1aydan fazla oldu ceza için faiz işliyor mu sorusuna cevap yok normal ceza ödeceğim sonrasında hgs sistemine dekont bilgilerini mail atacağım faiz ödenmemiş derse hiç şaşırmam, dekont bilgilerini yollamam da ayrı bir saçmalık

İptal edilmiş madem bakiye neden geri banka hesabıma yatmadı diyorum(birçok banka 1ay sonra yatırıyor) banka gidip ptt'den alın diyorlar; ptt şubesine gittim, gerek tc kimlik gerekse hgs seri no ile sorgulayınca ptt'de ödemesi çıkmadı(iptal edileli 1ayı geçti). ptt bankadan alınmışsa geri ödeme bankadan yapılır diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 14 Mart 2014; 12:33:10 >

• En iyisi PTT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

quote:

Orijinalden alıntı: cavador

Hangi bankaymış o hgs ile o şekil davranan aklımızda bulunsun.

Ziraat bankası.

Şu anda onlar yüzünden boşa harcadığım lpg'ye mi yanayım(bankaya git gel, ptt'ye git gel, birer kere daha gitmem lazım), ödeyeceğim cezaya mı yanayım bilemedim. bir arpa boyu yol gidemedim. ceza için de tam tutarı bilip ptt'den posta çekine yatması lazımmış(bu da ayrı bir saçmalık), teknoloji çağındayız; plakadan cezayı görüp gerekli tutarı ödemeliyim(zor bir şey değil). 1aydan fazla oldu ceza için faiz işliyor mu sorusuna cevap yok normal ceza ödeceğim sonrasında hgs sistemine dekont bilgilerini mail atacağım faiz ödenmemiş derse hiç şaşırmam, dekont bilgilerini yollamam da ayrı bir saçmalık

İptal edilmiş madem bakiye neden geri banka hesabıma yatmadı diyorum(birçok banka 1ay sonra yatırıyor) banka gidip ptt'den alın diyorlar; ptt şubesine gittim, gerek tc kimlik gerekse hgs seri no ile sorgulayınca ptt'de ödemesi çıkmadı(iptal edileli 1ayı geçti). ptt bankadan alınmışsa geri ödeme bankadan yapılır diyor.

Gerçekten geçmiş olsun, tüketici hakem heyetine gidin aynı böyle anlattığınız gibi anlatın; Ne ceza tutarı belli, ne ceza yediğimden haberim var, ne HGS için yatırdığım param nerede belli değil, gibilerinden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passo kartı iptal etmek
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.