Şimdi Ara

bankalarda provizyon olayı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

gs fb bileti aldım da sonra sorun oluştu hesabım bölümünde biletim gözükmedi ama alındı bilet. banka garanti bu arada, sonra kartımı bankamatiğe soktum yaptığım işlem gözükmedi dedim eyvah sorun buymuş amaaaa birde içeri girdim öyle baktırdım, gözükmüyor dedi birde dedi bekleyen işlemler mi ne ona bakıyım dedi, 166 tl lik var dedi, bende heyecanla bir çocuğun ilk sıçışı edasıyla o dedim evet o, bu provizyonmuş, yarın işlem gerçekleşir dedi. şimdi bilenlere soruyorumda bu provizyon olayı nedir ya?

• mesela , sözleşmeli yüklü meblada bi alişveriş yapıyorsun. mesela sağlık sigortası. satış yapan kişi, ödeme yapılacak kartla, provizyon işlemi yapıyor yani, kart sağlam mı , limit var mı , gerçek mi diye 20-30 kuruş çekip sonra geri veriyor. yani kontrol amaçlı bi işlem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ancev

mesela , sözleşmeli yüklü meblada bi alişveriş yapıyorsun. mesela sağlık sigortası. satış yapan kişi, ödeme yapılacak kartla, provizyon işlemi yapıyor yani, kart sağlam mı , limit var mı , gerçek mi diye 20-30 kuruş çekip sonra geri veriyor. yani kontrol amaçlı bi işlem.

anladım yani sadece kontrol amaçlı. provizyondayken ödeme gerçekleşmemiş oluyor değil mi, zaten kadın yarın olur dedi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.