Şimdi Ara

Bankadan Kredi Çekimi Konusu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm beyler...300binlira gibi bir credi çekimi için ne istiyorlar ve ödenmemesi durumunda ne oluyor kısaca cezalari nedir anlatirsaniz sevinirim...bilginiz var ise yazin lütfen kulaktan dolma bilgiler lazim degil...saygilarimla.

• Teminat göstermezsen hiçbir banka vermez diye düşünüyorum. Bende 30.000 lira için çabalıyorum ama olmuyor. 300.000 baya büyük bir tutar. Ödemezsen teminatına el koyarlar direk.
  • Sağlam bir teminatla alabilirsin.Ama zor.450 bin liralık teminat vermezsen alamazsın.Bir de uzun vadeli veremezler.Şirket olsa mali verilerine göre ticari kredi verilebilir.Ama bireysel biraz zor.Genel merkezden döner o iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commander

Teminat göstermezsen hiçbir banka vermez diye düşünüyorum. Bende 30.000 lira için çabalıyorum ama olmuyor. 300.000 baya büyük bir tutar. Ödemezsen teminatına el koyarlar direk.

30b,n için ne istiyorlar senden mesela.
  • Direk olumsuz dediler. Hiçbir bankaya borcum yok her kredi kartım aylık en az her biri 450 lira harcamalı ve düzenli ödemeli, kuruşuna kadar. Maaş bordrom düşük diye hiçbiri olumlu dönmedi, bide üstüne kefil istedi yani güvenmedi. Bende kalsın dedim. Lüzumu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commander

Direk olumsuz dediler. Hiçbir bankaya borcum yok her kredi kartım aylık en az her biri 450 lira harcamalı ve düzenli ödemeli, kuruşuna kadar. Maaş bordrom düşük diye hiçbiri olumlu dönmedi, bide üstüne kefil istedi yani güvenmedi. Bende kalsın dedim. Lüzumu yok.

maaş bodrosu tutsaydi kefil istemiyorlarmiydiki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki istemezler. Aylık Onbin gelirin olsun niye kefil istesinler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.