Şimdi Ara

Bankada güvenliğim sorularınız var sa cevaplarım ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Software Fountain

Neler giyiyorsun? Klasik üzerinde şerif yıldızı olan lacivert naylon ceket+gömlek ve altına pantolon ile kundura mı? Çünkü nerede güvenlik görsem öyle dolaşıyor da gerçekten berbat görünüyor.

Bizim banka özel olduğu için giyim biraz klas duruyor, ceket giymiyoruz gömleğim beyaz yıldız falan yok. pantolonum siyah keten parlak falan değil ayakkabı olarak kundura yerine klasik giyiyorum siyah renk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merzifon Ejderi

Sakal serbest mi?

değil malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: P1YADE

@SABO tuvaletterliği
    SARSILMAZ B 6 kullanıyorum anahtar müdürde var bir de bende var. öğle yemekleri ben bankada oluyorum çalışanlar dışarıda yiyor ben içeri sipariş veriyorum benim terk etmem yasak. kapıyı kilitliyorum zaten.. Müdürlerin maaşı 5k yı geçiyor. devlet daha iyi maaşı daha yüksek sadece ziraat bankası bünyesindeki güvenlikçiler yüksek maaş alıyor..

verdiğin siparişlerin parasını kim ödüyor. banka ödüyorsa herhangi bir kısıtlama var mı yoksa kafana göre mi
  • Lise terkim nasıl güvenlik olabilirdim beni de al dir yanına reiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

@SABO tuvaletterliği
    SARSILMAZ B 6 kullanıyorum anahtar müdürde var bir de bende var. öğle yemekleri ben bankada oluyorum çalışanlar dışarıda yiyor ben içeri sipariş veriyorum benim terk etmem yasak. kapıyı kilitliyorum zaten.. Müdürlerin maaşı 5k yı geçiyor. devlet daha iyi maaşı daha yüksek sadece ziraat bankası bünyesindeki güvenlikçiler yüksek maaş alıyor..

verdiğin siparişlerin parasını kim ödüyor. banka ödüyorsa herhangi bir kısıtlama var mı yoksa kafana göre mi

Yemek cebimizden hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlığa sarılmak

Lise terkim nasıl güvenlik olabilirdim beni de al dir yanına reiz

Bankalar için lise mezunu olman gerek. ama silahsız güvenlikçi olabilirsin avm lerde felan
  • Allah kolaylık versin ,tabanca da mermi sürülü mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuu1

Allah kolaylık versin ,tabanca da mermi sürülü mü ?

Hayır hocam
  • yere düşen paraları napıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmin

yere düşen paraları napıyorsunuz.

Sahibine iade ediyoruz
  • quote:

@Tonyukuk HanSS
    Her gözle derken orasını pek anlamadım müdür dahil herkesle aram çok iyidir özellik stajyer kızlar la 5 Soyguncu gelse bir şey yapamam her halde ama o anki duruma bağlı eğer arka odalardan birinde isem bir şeyler yapmaya çalışırım. Şaka bir yana kimseyi tehlikeye atacak bir hareket yapamam. ama silahı varsa silah kullanma yetkim var vursam sorun olmaz yani... işimden çok memnunum devlet bankası olsa iyi olurdu ama buda iyi

@frostsword
    Sahibine geri veriyoruz

@ank_yer_6
    Dışarıda pek bekletmek istemem ama bize verilen talimat bu yönde mola bitmeden kapıyı açamayız, o yüzden küfür etmeyin bize

Kurallara uyan bir insanım, işini hakkıyla yapana kızmaya gerek yok. Ama o güvenlik gorevlılerındekı hava beni benden alıyor işte. Kapıya tıklatıyor bekleyenler dışarıdan, o da saati gösteriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

@Tonyukuk HanSS
    Her gözle derken orasını pek anlamadım müdür dahil herkesle aram çok iyidir özellik stajyer kızlar la 5 Soyguncu gelse bir şey yapamam her halde ama o anki duruma bağlı eğer arka odalardan birinde isem bir şeyler yapmaya çalışırım. Şaka bir yana kimseyi tehlikeye atacak bir hareket yapamam. ama silahı varsa silah kullanma yetkim var vursam sorun olmaz yani... işimden çok memnunum devlet bankası olsa iyi olurdu ama buda iyi

@frostsword
    Sahibine geri veriyoruz

@ank_yer_6
    Dışarıda pek bekletmek istemem ama bize verilen talimat bu yönde mola bitmeden kapıyı açamayız, o yüzden küfür etmeyin bize

Kurallara uyan bir insanım, işini hakkıyla yapana kızmaya gerek yok. Ama o güvenlik gorevlılerındekı hava beni benden alıyor işte. Kapıya tıklatıyor bekleyenler dışarıdan, o da saati gösteriyor

Ben o yüzden kapıyı kilitliyorum tezgahın arkasında takılıyorum ortalıkta gözükünce cama tıklatıyorlar

• Yemek cepten derken 2k maas mi aliyosun sadece sodexo ve yol vermiyolar mi vermiyolarsa asgari ucrete calisiyo gibi oluyosun. 300 yemek 200 de yol 1.5 kalir o riske degmez.

Bankanin size ozel faizli kredileri var mi ?

Bazen goruyorum aksam saat 6-7 gibi icerde bikac kisi oluyo napiyolar subede onlar

Silah senin mi bankanin mi

Yükselme gibi bir şansin var mi

• bizim burda iş bankasında bir abi var sıra alma vs herhangi bir soruda hiç suratını asmadan cevap verirdi kulakları çınlasın.
    Neyse ben şeyi merak ediyorum usta bu atmlere para koyuluyorya transit bir zırhlı araç falan oluyor, galiba ellerinde g3 tarzı silahlar oluyor onlarda mı güvenlik yoksa başka bir teşkilat mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

bizim burda iş bankasında bir abi var sıra alma vs herhangi bir soruda hiç suratını asmadan cevap verirdi kulakları çınlasın.
    Neyse ben şeyi merak ediyorum usta bu atmlere para koyuluyorya transit bir zırhlı araç falan oluyor, galiba ellerinde g3 tarzı silahlar oluyor onlarda mı güvenlik yoksa başka bir teşkilat mı?

Merkez bankasının güvenliği onlar mp5 kullanıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: thurus68

Yemek cepten derken 2k maas mi aliyosun sadece sodexo ve yol vermiyolar mi vermiyolarsa asgari ucrete calisiyo gibi oluyosun. 300 yemek 200 de yol 1.5 kalir o riske degmez.

Bankanin size ozel faizli kredileri var mi ?

Bazen goruyorum aksam saat 6-7 gibi icerde bikac kisi oluyo napiyolar subede onlar

Silah senin mi bankanin mi

Yükselme gibi bir şansin var mi

Yemeği cebimden veriyorum ay sonu maaşa ekliyorlar 250 tl yemek ödemesini. sodexo felan olsa güzel olucak aslında ama işte böyle yapıyolar.

özel faizi var kredi çekip araba aldım bu şekilde.

silah bankanın bankadan çıkartmam yasak.

yükselme şansım burda yok havalimanına girmeye çalışıyorum orda güvenlik müdürü veya şefi olma şansım var

• Her ihtimale karşı çelik yelek verseler daha iyi olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper Driver

Her ihtimale karşı çelik yelek verseler daha iyi olmaz mı ?

Bütün gün onunla duramayız hocam zaten ayaktayız
  • Yok hocam hani gerektiği durumda kullanılmak üzere hazırda bulunsa yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper Driver

Yok hocam hani gerektiği durumda kullanılmak üzere hazırda bulunsa yani

her hangi bir durumda onu bulup giyemeyiz diye düşünüyorum çünkü bankadaki ufak tefek işlerede yardımcı oluyoruz, sabit durduğumuz yer yok malesef hocam bir durum olduğu zaman tamamen şansa kalıyor işimiz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.