Şimdi Ara

Bankada güvenliğim sorularınız var sa cevaplarım ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bankacılar neden mini etek giyiyor .Ayrıca bankacı kız ayarladinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @redoracle
    Orası size kalmış ben olsam çalışmazdım bir geleceği yok

@Midesizz
    Kötü anlamda değil normal sohbet olarak aram iyidir kötü gözle bakmıyorum kimseye

@GreyParrot
    Gömlek tarzı olursa alırım ama fiyatları çok pahalı bence gerek yok gömlek yeterli diye düşünüyorum hocam

@9600_G_T
    Kişiden kişiye değişir tamamen zevk işi resmi giyinmeleri gerektiği içindir, 1 tane ayarlamıştım bankacı farklı şehre taşındı sonradan
  • Gişelerde çalışanlar ile özel masalarda çalışan bankacılar arasında ne fark var? Maaşları ne alemde?
  • Diyelim ki, 5 tane soyguncu bankayı bastı hepsi silahlı.
    Paraları silah zoru ile aldılar, seni de tabii etkisiz hale getirdiler.
    Peki sonra senin başına bir iş gelirmi?
    İşten atılma, neden adamları durdurmadın diye başka yere sürme vs...
    Bir de merak ediyorum o kadar paraları görüp akşama bimden alışveriş yapmak Nasıl bir duygu 😀

• Bu mesaja eklenen görseller:

Bankada güvenliğim sorularınız var sa cevaplarım !
  • Eyvallah hocam cevap için,bende öyle düşünmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musbab

Bu mesaja eklenen görseller:

Bankada güvenliğim sorularınız var sa cevaplarım !

Hahahahahahaha 😂

• Bankanın sağında solunda masanın altında alarm düğmeleri var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Bankanın sağında solunda masanın altında alarm düğmeleri var mı?

var hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Diyelim ki, 5 tane soyguncu bankayı bastı hepsi silahlı.
    Bir de merak ediyorum o kadar paraları görüp akşama bimden alışveriş yapmak Nasıl bir duygu 😀

Böyle bir soygun durumunda bana herhangi bir işlem uygulanmaz yani işime devam ederim. eğer ihmalim varsa o zaman işten çıkarma gibi durumlar söz konusu olabilir.
    Para görme konusuna gelirsek açıkçası pek umursamıyorum sonuçta benim param değil benim maaşım bana yetiyor tek yaşıyan bir insanım sevgilim yok bekarım evim var aileden kalan çok rahat yaşıyorum bim ürünlerinide severim hayattan zevk alıyorsan çok paran olmasada mutlusundur şimdi bir de honda s2000 alırsam deyme benim keyfime

• quote:

Orijinalden alıntı: P1YADE

quote:

Böyle bir soygun durumunda bana herhangi bir işlem uygulanmaz yani işime devam ederim. eğer ihmalim varsa o zaman işten çıkarma gibi durumlar söz konusu olabilir.
    Para görme konusuna gelirsek açıkçası pek umursamıyorum sonuçta benim param değil benim maaşım bana yetiyor tek yaşıyan bir insanım sevgilim yok bekarım evim var aileden kalan çok rahat yaşıyorum bim ürünlerinide severim hayattan zevk alıyorsan çok paran olmasada mutlusundur şimdi bir de honda s2000 alırsam deyme benim keyfime

Valla hocam bekarlık sultanlık kim ne derse desin. Kafan rahat paran sana sorumluluk yok, evli olsan düşüncelerin farklı olur.
    Allah kimseyi zaten fazla para verip de bozmasın.
    Ama sonuçta, maaş yattığında 10-15 tane kağıt parçası alırken, deste deste elinden para geçmesi bazen insana, adaletini yiyeyim dünya diye söyletiyor.
    Bu arada bende bim ve a101'ciyim 😜😜

• quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

quote:

Orijinalden alıntı: Starbucks Müdavimi

Şu ana kadar hiç bir banka güvenliğinin soygun önlediğini duymadık. Ne işe yarıyorsunuz ?

Soygunu önlediği için duymamış olabilir misin ?

Hehehehehheadshot

• 1: Gün içinde en gıcık olduğun şeyler neler ?
    2: Bütün gün insanlarla iç içesiniz sizce Türk insanı kibar mı yoksa kaba mı ?
    3: Banka güvenliği olmak için ne yapmak nereye başvurmak gerekiyor ?
    4: Kaç saat çalışıyorsunuz, haftada 1 gün mü izin var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Türkolog_

1: Gün içinde en gıcık olduğun şeyler neler ?
    2: Bütün gün insanlarla iç içesiniz sizce Türk insanı kibar mı yoksa kaba mı ?
    3: Banka güvenliği olmak için ne yapmak nereye başvurmak gerekiyor ?
    4: Kaç saat çalışıyorsunuz, haftada 1 gün mü izin var ?

1:Kredi kartı harcamalarına sınır koyamayıp borca girip bankaya kavga etmeye gelen müşteriler.
    2:Bence çok kaba
    3:Silahlı güvenlik sertifika almanız gerekiyor daha sonra bankaların insan kaynakları birimine başvuruyorsunuz, yada sertifika aldığınız şirket sizi yerleştiriyor.
    4:10.5 saat çalışıyorum cumartesi pazarım tatil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanimdisi -- 17 Nisan 2016; 19:06:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: P1YADE

quote:

Valla hocam bekarlık sultanlık kim ne derse desin. Kafan rahat paran sana sorumluluk yok, evli olsan düşüncelerin farklı olur.
    Allah kimseyi zaten fazla para verip de bozmasın.
    Ama sonuçta, maaş yattığında 10-15 tane kağıt parçası alırken, deste deste elinden para geçmesi bazen insana, adaletini yiyeyim dünya diye söyletiyor.
    Bu arada bende bim ve a101'ciyim 😜😜

aynen öyle kardeşim hiç bir kız bulupta hayatımı mahvedemem kafam çok rahat. dert yok tasa yok istediğim gibi gezip tozuyorum hafta sonları hesap verme derdi yok arabam var 99 model o bana yetiyor evlilik hiç düşünmüyorum 7 yıllık sevgilimden hayatın kazığını yiyince tövbe ettim

• Bankaciyim, arkadasin anlattigi seyler bankadan bankaya degisir.
    Ozellikle maas olayi en yuksek banka Ziraat'tir. Daha sonra Vakifbank ve Halk Bankasi gelir.
    Devlet bankalari maas konusundan bonkordur. Mudur bu ay cift maas ve primlerle birlikte 23bin tl para aldi.
    Aksam 6-7 de iceride olanlar kasayi sayar, geriye kalan firma islerini yapar, atm ye para koyar, fisleri kontrol eder vs. Yani 5 te kapi kapaninca bankanin isi bitmez. Aksine gisede yapilan islemler banka icin cerez islerdir. Asil isler arkada donenlerdir.
    Transit icinde para gelir. Banka kasasinda bir miktar paradan fazla para tutamaz. Musteri para cekecegi zaman veya yatiracagi zaman, banka merkezden para ister ve o araclar gelir para birakir veya bankadan alir.
    Siz icerdeyken sira basmayan gise memurlari baska onemli islerle mesguldurler o yuzden sira basmazlar, keyfiyen kapama durumu olmaz.
    Siramatik banko gorevlisi kontrolunde degildir. Gorevli sadece siradaki musteri butonuna basar, o sirada yanacak numarali secemez. Bu yuzden onlara kizmayin islemi yapan tamamen bilgisayardir.

Sorusu olan varsa cevaplayayim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bankaya illa tanıdıkla mı giriyorsunuz bende güvenliğimde hiç çevremde banka ilanı görmedim duymadım.
  • Bankacılık = tefecilik. allah kimseyi bunların eline düşürmesin muhtaç etmesin.
  • Bende bankada stajyerim herhangi bir soygun, vurgun olduğunda ilk kaçacak olan sizsiniz
  • kukki kullanıcısına yanıt
    herhangi bir işe girmek için dahi isterler askerlik
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.