Şimdi Ara

Banka personelinin hatası ya da kastı sonrası maddi zarar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bir bankada dönüşümlü mevduat hesabım var, bankanın yazılımlarındaki sorun yada eksiklikten ötürü döviz alım-satım işlemlerini banka personeliyle WhatsApp üzerinden yapıyoruz.

    Bugün sabah 9 gibi yaklasık 82000 TL'nin dolara geçmesini talep ettim,4,5005 oran verildi. Dijital onay gönderdi ben onaylamama rağmen yazılımlarında meydana gelen bir hata yüzünden onaylanmadı. Personel sorun yok her türlü bu rakamdan alırız dedi.

    Saat 11.18 de sorunun acil giderilmesini kısa sürede alınan doların satışını isteyeceğimi belirttim. Saat 11.24 te alınmış olması gereken 18.277 doların satışını istedim. Personel hatayla uğraştığını vs. vs. diyip deneme için 1 kuruş dolar bozdurma mesajı gönderiyor felan. Neyse işlemi yapmıyor.

    Ben bu arada öğretmenim okulda karne telaşı var durumu farkettiğimde saat 12.35 oluyor doğal olarak personel yemekte, telefondan arıyorum ne alım işlemi yapılmış ne de satım, sordugumda görmedim ben diyor o sırada size cevap yazarken yazmışsınız sanırım keşke hatırlatsaydınız tekrar yazsaydınız felan diyor. Sonrası zaten dolar benim satmak istediğim rakamı bırakın baya bir geriliyor.

    Eve geldim uyudum, uyandım baktım dolar baya düşmüş, banka hesabımı kontrol ettiğimde saat 17.57 de bu arkadaş bana doları 4.5005 ten almış görünüyor.

    Burada kasıtlı olarak zarara uğratıldığımı düşünüyorum. BBDK ya başvuru yapacağım, oradan sonuç alamasam Tüketici mahkemesine başvuru yapsam mahkeme masraflarımı da tazmin edebilir miyim?

    Maddi olarak uğradığım zarar bir yana döviz alış satış işlerinde uğradığım bir zarar var ama karlı bir iş yapacakken böyle engellenmek amiyane tabirle bir de aptal yerine konulmak manevi olarak ta yıprattı beni.

    Konuyla ilgili görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.