Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kaplanyy , bgkn , guvven , ftokan , ftokan Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 18 Misafir (7 Mobil) - 14 Masaüstü9 Mobil1 Android
5 sn
92.780
Cevap
2.108
Favori
8.240.321
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
281 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YatırımcıAşçı Y kullanıcısına yanıt
    Mevcut sistemi çok iyi beslemişsiniz . 1 yıl sonra vade sonunda zarar etme olasılığınız ise yüzde 50

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enflasyonun mevduat faizinden fazla olduğu başka durum görüldü mü yakın zamanda ?
  • espial kullanıcısına yanıt
    577 gündü 200 günü gitti
  • biberlibaklava B kullanıcısına yanıt
    dolardan dolayı kaybım olmuştu o dönemde yani risksiz yatırıma yönelmek istediğim için bonoyu tercih ettim şuan altın yada dolar almaktan korkuyorum bonoyu bozup , risksiz yatırımda kafam rahat oluyor eğer o parayla o zaman altın almış olsa idim daha karlıymışım şuan
  • Perşembe itibariyle 12 orandan Vov hesaptayım 90 gün.
    Yalnız merak ettiğim bir husus var ; Vov hesap gibi gecelik işleyen hesaplar repo kategorisinde mi değerlendiriliyor?
    Eğer repo kategorisindeyse kötü , zira Tmsf repo hesaplarını 150.000 liraya kadar olan güvenceye dahil etmiyor.
    Bu konuyu burnundan kıl aldırmayan Alternatifbank müşteri temsilcisine sorayım gelecek hafta.
  • GILMOUR kullanıcısına yanıt
    Sormaniza gerek yok hocam, 1 günlük vadeli mevduat hesabı gibi düşünün. TMSF güvencesi var yani.

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    Vov hesap tıpkı repo gibi mevduatı Cumartesi gecesinden Pazartesi sabahına kadar vadelide tutuyor kullandırtmıyor,buradan şüpheye düştüm.
    Enpara birikim hesabı tam anlamıyla günlük hesap yani ; haftasonu dahil günlük çalışılıyor.
  • Fiba 14%'ten 10,5%'a düştü... Burgan 12,10 gözüküyor, başvuru yaptım. Dönüp dolaşıp Burgan'a geçmek durumunda kaldık...
  • Alternatif bank mi3 ay 12 ile,yoksa ing hosgeldin 1 yil ile 11.5 oranla hesap acsam ne tavsiye edersiniz,burgan guven vermedi acikca

• Mevduat faizi saçma sapan oranlara geldi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 19 Ocak 2020; 21:23:49 >
  • herkese merhaba
    30 ile 50 bin arası kredi çekmeyi düşünüyorum ocak ayında büyük ihtimalle 3-4 ay çektiğim kredı beklemede kalacak altın yada turuncu hesapta bekletmeyı düşünüyorum tavsıye ve görüşlerinizi öğrenmek isterim nasıl bir yol izlemeliyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: therapyy

Alternatif bank mi3 ay 12 ile,yoksa ing hosgeldin 1 yil ile 11.5 oranla hesap acsam ne tavsiye edersiniz,burgan guven vermedi acikca
    Ing 1 yil 11.5 degil.Faiz dustukce dusuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 19 Ocak 2020; 21:42:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala 11,5 - 12%'lerden bahsedenler var. BDDK hiç uyarmıyor mu bu bankaları.
  • Bankalara ön araştırma

Ekleme:

Vov hesap 11,50 olarak güncellenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 20 Ocak 2020; 11:6:51 >
  • Arkadaşlar Kuveyt Türk Katılım adı altında faiz oranı sunuyor. 12 aylık 13.90 dan veriyor oranı. Sizce mantıklı mı ufak bir meblağ için ? 15 bin gibi bir rakama 2 bin veriyor sene sonuna. Ne dersiniz mantıklı mı ? Yükselip alçalan bir piyasada bu oranlar ? Sanırım yıllık açınca oranlar düşmüyor sabit kalıyor.

• cboy60 kullanıcısına yanıt
    13.90 güzel oran faizler yükselmez gibi duruyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cboy60 kullanıcısına yanıt
    kar marjı veriyorlar diye biliyorum yani katılım bankası olduğu için oran değişir
  • 1000 tlm var 10,75ten bono aldım acabaa iki çeyrek mi alsam bu orana hiç tatmin olmadım al diyenler beğensin yazın otelde çalışacağım onuda mı acaba böyle altına grama yatırsam 23,75ten bonolarımda duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: YatırımcıAşçı

kar marjı veriyorlar diye biliyorum yani katılım bankası olduğu için oran değişir
    Oran değişiyorsa anasayfadaki hesaplama kısmı neden bu şekilde veriyor hocam ? Ay sayısı arttıkça oran artıyor

• 
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.