< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4912. sayfa)

-
-
ing eft muafiyeti için bir önceki ay 70 bin tl hesapta para olması gerekiyor ya,altın var zaten hesapta ve şuan eft ye masraf görünmüyor ,%49 kampanyası 1 eylül itibarı ile geldi acaba bu altını sayıyor mu?
-
teb'deki dövizi en masrafsız şekilde başka bankaya aktarma yöntemi var mı? geçen senelerde mudi üzerinden aktarıyorduk o kapandı galiba
-
Modern hesap mı bu? Bende 40.5 gözüküyor pasif ücreti varmıydı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 29 Ağustos 2025; 13:25:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Limit 2 milyon oldu yanlış bilmiyorsam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akbank bir haftadır 35 oran verıyor. Sizler 44-45 i nasıl alıyorsunuz, bir yolu varmı?
Nkolay %43 faize düşürerek benim gözümde çöp oldu.
En masrafsız yöntem bankaya önceden haber verip nakit çekmek ve sonra da götürüp diğer bankaya yatırmak.
-
1 eylülde vadeli dönüşü var 45 üstünde oran yok gibi görünüyor sanırım altına yöneleceğim artık 45 üstü bulabilen oldu mu acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yeni müşteri yada uzun zaman pasif kalan müşteriye veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nkolay an itibari ile %43 e düsürmüs , başka araca gecmenin zamanı geldi mi acaba ? birde 11 eylülde dahada düşecegi tahminleri var ...
-
+alternatif vov hesap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idefixoxo -- 29 Ağustos 2025; 15:1:14 >
Yapıkredi aylıkta valör uyguluyor mu?Dün vadeli açtım bugün başlatmış şimdi fark ettim,buğün akbanktan aynı gün ile vadeli açtım bitişleri aynı güne denk gelince fark ettik ,tongaya düşürdü bizi yapıkredi,1 gün valör uygulamış.
-
Evet 45 vermediler modern hesap diye gorunmuyor vadeli 44.5 HSBC. Bugün 45 alan oldu mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eğer nkolay sonunun ortak gibi olmasını istiyorsa faiz düşürmeye devam edebilir ortak da bunlar gibi sürekli faiz düşürüp duruyordu sonra ortak'taki herkes parasını çekip ayrıldı şu an ortak'ın esamesi okunmuyor
-
Hocam uzun vade bağlamayacaksanız fon ve bono için ayrı bir konu var orayı bir ziyaret edin. Ancak 3 ay bağlayayım diyorsanız miktara göre bankalarda mevduatta tercih edilebilir.
Günlükte nkolay değerlendiriyordun ama 43 e düşmüş. Günlük daha iyi oran gören bulan varmı?
ıng turuncuya bi bakın hocam 49
-
Bana yeni giriş 45 eski paraya 43 demişlerdi sabahleyin
sanırım siz mobilden işlem yaptınız. mobilde valör yapıyor şubeden valörsüz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X